Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Fermentation vs. Brewing vs Destillation

Fermentation vs. Brewing vs Destillation

Visningar:1     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2022-02-25      Ursprung:Webbplats

Mycket av en västerländsk gentlemans socialisering innebär konsumtion av alkoholhaltiga drycker. Men väldigt få män känner till de processer med vilka dryckerna de dricker härledd.


Alkoholhaltiga drycker är uppdelade i tre kategorier: vin, öl och sprit. Viner produceras genom fermentationsprocessen; öl är bryggda och sedan fermenterade; och sprit är först fermenterade och destilleras sedan. (Likörer är socker-sötade smaksatta andar; och befästa viner, som Sherry och Port, är viner som Anden har lagts till som konserveringsmedel och att öka alkoholhalten).


Fermentering är den biologiska processen där sockerarter såsom glukos och fruktos omvandlas till energi när det är naturligt förekommande och / eller tillsattjäst förbrukar dessa sockerarter, omvandlar dem till koldioxid och etanol som \"avfall \" produkter. Fermentation är en nyckelkomponent av produktionen av någon alkoholhaltig dryck.


3

DEGONG Fermentation Tanks


Vid bryggning torkas groddkorn (typiskt korn), malet och brant i uppvärmt vatten, varigenom ett spannmålspås till vilket jäst och andra ingredienser tillsätts. Jästen orsakar jäsning eftersom det förbrukar växtsocker, omvandlar dem till koldioxid och etanol (alkohol). Den fermenterade vätskan avlägsnas sedan från fermentationstanken för vidare bearbetning. Vätskan åldras sedan, filtreras och framställs för konsumtion som öl.


82

Degong högkvalitativ bryggningsutrustning


Destillation är processen att separera olika vätskor genom uppvärmning och kondensation. För att extrahera alkoholhaltiga vätskor av destillationsprocessen upphettas fermenterade vätskor, vilket möjliggör den resulterande ångan att kondensera när den utsätts för en kylmekanism. Eftersom alkohol förångas före vatten ger den uppvärmda fermenterade vätskan först sin alkoholhalt som ånga, som sedan kondenseras, vilket leder bakom vattenhalten i den fermenterade vätskan. Den destillerade alkoholen kan då destilleras ytterligare. Efter destillering kräver produkten vidare bearbetning innan den görs en smaklig ande.


402

DEGONG Koppardestillationsutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867