Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Fördelarna med ett karibiskt rum fortfarande

Fördelarna med ett karibiskt rum fortfarande

Visningar:0     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2021-12-15      Ursprung:Webbplats

Karibiska rum är fortfarande grunderna

Distilling har funnits i århundraden och har mestadels utvecklats över tiden genom försök och fel. Medan vi får en hel del frågor om olika typer av system och allt-i-ett-inställningar som gör lite av allt. Dessa system är fantastiska om du har begränsat utrymme eller vill byta mellan flera säsongsbetonade produkter men ibland om du vill göra en unik ande på ett traditionellt sätt måste du ha mycket specifik utrustning.

Karibiska rum ställer fortfarande upp Uptraditional Caribbean Rum Systems är bara det, mycket traditionella. Den underliggande dubbla thumper-tekniken har inte förändrats mycket under de senaste hundra åren, men det är fortfarande det bästa sättet att göra ett traditionellt tungt, funky karibiskt rum. Problemet är att dessa system är utformade för att göra en sak och saknar mångsidigheten för att göra mycket annat utan några ändringar. De saknar ofta kvaliteten på livsförbättringar som gör den moderna utrustningen mer användarvänlig och mindre arbetsintensiv. Det finns också några kontraintuitiva fördelar med dessa system, det är inte omedelbart uppenbara utan djupare dyk på det sätt som dessa stillbilder fungerar.

213

Rum Destillationsutrustning


Karibiska rum fortfarande detaljer

En av de mest intressanta kontraintuitiva egenskaperna hos dessa traditionella system är att medan de tillåter mer av de \"funky \" jamaicanska körestrarna att komma över i slutprodukten, kan de faktiskt ha mindre Fuselolja över det som använder en återflödeskolumn. Detta uttalande levereras med en ganska stor asterisk eftersom data är inriktade specifikt på de funky, tunga karibiska stilen som har mycket mer komponenter än de flesta jämförbara ljusare rum.

Tvätten är ett helt annat djur mellan de två stilarna och är sannolikt en stor bidragande faktor för varför fler fusels bär över med en pläterad kolumn.

En annan stor skillnad är att kolumnerna kan göra andan \"för ren \" om du försöker göra ett funky rom. Destillation är i sig en separationsprocess och lägger vanligtvis inte något som inte är närvarande i tvätten. Kolumner är underbara för att göra ett silver rom eller till och med ett lättare åldrig rum du planerar att blanda senare men de kommer sannolikt inte att tillåta de super smakfulla estrarna att komma över utan att blanda några av huvuden och / eller svansar tillbaka.

Om du försöker göra några olika uttryck och inte har golvutrymmet att spara kan vi alltid hybridisera systemen för att få det bästa av alla världar i samma utrymme.

Traditionella sätt att göra andar är tidstestade och har fortfarande en plats i världen men ny teknik fortsätter att lägga till verktyg för att göra produkter på nya och olika sätt. Vi skulle gärna vara en del av att hjälpa dig att designa rätt system för att uppnå dina mål och hjälpa dig att göra de produkter du letar efter.

64


Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Kontakta Kate och min email:kate@degonget.comVar uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867