Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Destilleriutrustning » Exemplarisk 50Gallon(200L) destilleriutrustning Kopparhuvudkolumn anpassad nära mig

loading

Dela till:

Exemplarisk 50Gallon(200L) destilleriutrustning Kopparhuvudkolumn anpassad nära mig

Degong Brewing Equipment Company erbjuder ett anpassat destillationssystem, vilket ger flexibilitet och effektivitet, så att du kan skapa obegränsade typer och stilar av sprit och sprit. Med hjälp av befintlig bryggningsutrustning och material visar destillationsutrustning ett roligt och enkelt tillägg till något bryggeri. Nu är det en bra tid att komma in på den någonsin expanderande hantverksdestilleringsmarknaden! Storlekar som sträcker sig från 250L upp till 2000. Anpassade storlekar och system är tillgängliga på begäran. Ångmärken värme alternativ.
destilleringskolonn:
Värmemetod:
Kontroll metod:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-200l

 • DGET

 • 8438400000

Produktbeskrivning

Undersöker frånteknisk sida, Vi kan säga följande om One-Panner-utrustning:

Varje platta i raffinaderingskolonnen fungerar som en separat raffinaderipanna, där destillatet kommer att vara helt kondenserat, sedan från ytan kommer den att indunstas. Enligt kvaliteten på slutprodukten kan det beslutas, hur många plattor i vilken utsträckning ska användas, eftersom plattorna kan slås på och av, och deras intensitet kan kontinuerligt ändras. Genom att en mycket bredare separation kan uppnås, genom vilken de erforderliga aromen kan koncentreras och bevaras i destillatet och parallellt med att de störande komponenterna kan avlägsnas från de slutliga produkterna. Koppling av plattorna är också möjlig, så att den traditionella, tvåpanna destillationen av utrustningen ska användas också.


750 dis2-min


Detaljer om destilleringsutrustning

1-Keps: Tillverkad av cylindrisk rulle komprimerad koppar. Med skumfångstkonstruktion mellan locket och vattenkokaren, med installerat tvätthuvud. Skräddarsydd lentikulär keps. Med denna platta effekt kommer kontakttiden att vara längre mellan ång- och vätskefasen, vilket skapar en hårdare återloppskokning.


750 dis 细节 -min


2-Raffinaderi: Med 3 raffinaderiskiva, med steg mindre variabel justering för den mer noggranna vinnande av fruktaromerna, av raffinaderiskivorna med två att se glasögon för varje, med utsidan installerad blixt, på topp integrerad - egenutvecklad - dephlegmator med ökad kopparyta. Styrning av dephlegmatorn, med hydro-dynamiskt styrsystem.


750 ss dismin

rostfritt stål kolonn


750 dis 细节图 -min

kopparkolonn


3-Termometrar: På kepsen, på raffinaderiets kolumn ett per skivor, på dew-röret, på inmatningsvätskan av Dewgmator, på kylvattenströmmen från dehlagmatorn, på spritlinjen.


750 dis 细节 -min


4-Areometer: För mätning av andeinnehåll mellan 0-100 °, med Ø 100 mm glasbeläggning.


750 dis5-min


Om du är intresserad av destilleringsutrustning, vänligen gärna cotnact mig direkt.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867