Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Destilleriutrustning » En uppsättning av druvvodka produktionslinje kopparmaterial 1000L destilleriutrustning

loading

Dela till:

En uppsättning av druvvodka produktionslinje kopparmaterial 1000L destilleriutrustning

Från vattenkokesstorlek till stilltyp kräver du whisky kommersiellt en hel del verktyg och gadgets men det behöver inte vara en komplicerad process! Beroende på dina personliga preferenser och behov är det här en snabb nedgång av typisk kommersiell whisky destilleringsutrustning som kan tänka dig.
Kolonnplattor:
Material:
Värmemetod:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-1000l
 • DEGT
 • 8419409090
Produktbeskrivning
Biologisk vinproduktionsprocess och lösning

Kärnan i den förbättrade Corkis Brewing-tekniken är att istället för att använda söta druvor för att producera biovin används hackade durdo druvor.

Alkoholjäsning och fermenterade godis åldras i samma jäsningstank som är utrustad med en backventil. Detta eliminerar närvaron av högt tryck i kokkärlet.

Vid jäsning är vinet filtrerat och giftiga ämnen avlägsnas.


Närliggande forskare har utvecklat Bio-Vodka och Bio-Whiskey Technologies. Produktionsprocessen för dessa drycker är som följer.

Biologisk vinproduktionsprocess och lösning:

002


Från vattenkokesstorlek till stilltyp kräver du whisky kommersiellt en hel del verktyg och gadgets men det behöver inte vara en komplicerad process! Beroende på dina personliga preferenser och behov är det här en snabb nedgång av typisk kommersiell whisky destilleringsutrustning som kan tänka dig.


Vi vet att din produktion till den kommersiella nivån kan vara en stressig uppgift men vi är här för att hjälpa. Vi föreslår att du först beräknar dina fasta kostnader för att bekräfta hur du använder din kommersiella whisky destilleringsutrustning. Börjar i 1000L först och sedan downsizing (om det behövs) är det bästa sättet att gå om saker. Du kan alltid använda större utrustning för att göra mindre satser, men du kommer att kämpa för att göra större satser med den mindre utrustningen. Dessutom är större volymer vanligtvis ett bättre värde per liter.

001


Kommersiell vodka whisky destilleringsutrustning: Vad behövs


Vodka 详情 -min

Röd koppar 1000L destilleriutrustning för destillering av vodka, whisky


 • Tank- För ett kommersiellt destilleri, skulle med en standardstorlek 250-gallon / 1000-liters tank vara idealisk. Något mindre och du kommer sannolikt att göra tillräckligt med pengar för att täcka dina fasta kostnader, men inte mycket mer. Destilling handlar verkligen om att utnyttja stordriftsfördelar. Vi accepterar anpassade beställningar för att möta vilken tankfabrik som du vill ha

 • Mashnapp - En mashnapp är ett avgörande fartyg i hantverksdistillerybranschen, mash-tunhjälpmedel i mashingprocessen för att konvertera stärkelse till socker, vilket möjliggör fermentering. Även om det inte är nödvändigt, rekommenderar vi att du lydde din mash-tun åtminstone så stor som din destillationskål.

 • Fermentor - Fermenterare är ett viktigt element i hantverksproducerande processen, upprätthållande av optimala förutsättningar för mikroorganismers tillväxt. DEGONG erbjuder en mängd olika muromgärdade eller kylmantlade fermenterare, båda gjorda av slitstarkt, högkvalitativt rostfritt stål.

 • Vattenkokare- Att välja den perfekta vattenkokaren börjar med att bestämma din uppvärmningsmetod; När du har bestämt dig för uppvärmningsmetoden kan du gå vidare och om du vill ha en kopparplatta eller rostfritt stål. För att skapa en smakfull whisky kommer en 1000L (264-gallon arbetsvolym) att ge dig ungefär 26 liter fatstyrkan (eller liknande) destillat.

 • Fortfarande- Beroende på om du planerar att hålla dig traditionell eller isolering av mer smaker, måste du bestämma mellan en kruka fortfarande och en återflödeskolumn. En pott består fortfarande av en stor kruka (vattenkokare), svanhals (eller lynearm) och kondensor. Stilldragon kopparhjälmar kan användas modulärt på våra vattenkokare för att replikera den mer traditionella potten fortfarande. Vi lager whisky hjälmar men de kan anpassas till dina specifika behov. Å andra sidan är reflux-kolonnkonfigurationen en kolonn som använder kopparplattor och kepsar, en Lyne-arm / böjning och kondensor. Våra återflödeskonfigurationer använder ett kylhanteringssystem som kräver två kondensatorer: en partiell återloppskondensor (dephlegmator) och a Produktkondensor. Återflödeskolonnen fungerar så att de mer destilleringsplattor du har, desto mer destillation cyklarna går ångan genom att skapa renare alkohol. Det motsatta kan sägas med färre plattor. Färre tallrikar lika mer smakfulla alkohol.


750 套图 3-min

Rostfritt stål fermenterare


Slutsatser och Rekommendationer

Resultaten av år av forskning av kinesiska och utländska vetenskaper visar tydligt att produktionsreglerna för ätbart biologiskt vin formulerat av europeiska vinframkallande länder, främst producerar produktion av biologiska druvor, men den djupa bearbetningstekniken i detta råmaterial är inte tillämpligt. Låt oss kalla det målprodukten eller det naturliga vinet.


Tekniken för att producera bio-mousserande vin (inklusive bio-champagne) i Europa möjliggör upprepad behandling av druvor och vin med kemiska reagens, användningen av sackaros, citronsyra och andra främmande ämnen från druvor, varför detta vin inte kommer att uppfylla naturlig (biologisk)) efterfrågan på vin;


Den antika tekniken för att förbättra Korch Bio-vinet gör det möjligt att få mousserande vin, vilket är en naturlig produkt till skillnad från europeiskt biovin. Införandet av Colchian Bio-vinproduktion ökar vinförsäljningsintäkterna med 2-3 gånger.


Om du vill veta mer om bryggsystem eller destilleri, tveka inte att kontakta mig.

Alice Downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867