Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » En destilleringsguide till destillation

En destilleringsguide till destillation

Visningar:0     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2022-02-21      Ursprung:Webbplats

Steg ett: tvätten

Första saker först vi behöver göra alkohol. För att uppnå detta börjar vi med en tvätt / mos. Detta görs med hjälp av vete, majs, korn, socker eller melass och tillsätt vatten för att göra en söt sugary fermenterbar vätska.

När vi har vår mash eller tvätta, är vi redo för nästa steg och lägger till jäst. Jäst är en av de viktigaste ingredienserna, och för att vara ärlig kan de vara lite dyrbara. Om jäst blir stressad börjar de att producera smaker, om jäst blir kallt, slutar de och kommer att sova, och om jäst blir för varmt dör de av värmeutmattning.

När vår tvätt / mash har fermenterat ut till ca 8% är det redo för magiken att hända, även känd som destillationen.


Steg två: Strippkörningen.

Strippkörningen är inte lika glamorös som namnet låter. Dess jobb är att avlägsna alkoholen ur vår mos eller tvätta och ta den från ca 8% ABV till 40% ABV. Vanligtvis kommer dessa att vara svåra och snabba körningar där destillatorn inte kommer att göra några nedskärningar. Vad är skärningar du frågar? Läs vidare nedan för att ta reda på det.


Steg tre: Anden kör

Förmodligen den mest kritiska körningen är det där destillatorn får bestämma vilken typ av alkohol som Anden blir. Gin, Rum, Vodka, Whisky, är de inte alla samma?


Jo ja, och nej, andan körs är vanligtvis mycket mycket långsammare. Vi har även haft ande körningar ta 24 timmar. Under andens kör destillern fokuserar på beviset / ABV, han vill att Anden ska lämna stillet medan de gör sänkningar. Tänk på nedskärningar som en rattlesnake, huvuden är där alla gift och otäcka saker, ingen vill dricka det, så vi kasserar dem, svansen är där rattle är och ewww som vill dricka det (också de luktar som Våt kartong) och vad som är kvar, mitten eller hjärtan är det där den rena och rena etanolen är full av smak och godhet. Nu, varför är den här kritiska? Tja, du känner de billiga flaskorna du hittar på bottenhylla? De är billiga eftersom de är fulla av huvuden och svansarna. Nej tack! Nu härifrån är vodka redo att vara flaska, whisky och rom kan sättas i sova i fat, men gin har fortfarande ett sista steg att gå.


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867