Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » En öl värt att försöka, passera att inte missa.

En öl värt att försöka, passera att inte missa.

Visningar:1     Författare:Kate     Publicera Tid: 2020-12-21      Ursprung:Webbplats

Med förbättringen av människors levnadsstandard försöker alla nu att dricka hantverks öl. Smaken av en öl bestäms av typen av jäst och de använda ingredienserna, inklusive smaken som varierar beroende på var det är gjort. Det finns så många Stilar i världen, vilket märke är populärt bland människor?


Korona

Varumärkes ursprung: Mexiko.

Grundat: 1925.

Märke Introduktion: Corona är ett ölmärke från Mexiko, och försäljningen har alltid varit högst upp i listan i Mexiko. Corona grundades 1925, när det fanns åtta bryggerier i landet och står för mer än 60% av Mexikos årliga produktion, och hans varje flaska öl var strängt kontrollerad för att undvika eventuella utelämnanden. Åtagit sig att föra konsumenter de säkraste och mest lugnande produkterna.


750 文章 7-min


Heineken

Varumärkes ursprung: Nederländerna-Amsterdam.

Grundat: 1863.

Beskrivning: Detta bryggeri grundades av Gerald Heineken 1863, när Gerrard reste nästan över hela världen på jakt efter de bästa råvarorna för att brygga öl. På 1990-talet gick Heineken officiellt den kinesiska marknaden och skapat otaliga försäljnings mirakel. Idag har Heineken sett i mer än 100 länder runt om i världen, och nästan alla kan dricka Heineken öl.


750 文章 5-min


Carlsberg

Varumärkes ursprung: Danmark.

Grundat: 1847.

Märke Introduktion: I listan över importerad öl är det här märket känt som en av de fyra största brygggrupperna i världen. Det grundades 1847 och har satt upp bryggerier i mer än 40 länder runt om i världen. Dess produkter distribueras i mer än 100 länder runt om i världen. Det kan ses nästan var som helst.

Idag, med tillväxten av företaget, har Carlsbergs produkter blivit mer rikliga, och drycker har blivit ett av sina huvudmål.


750 文章 6-min


San Miguel öl

Varumärkes ursprung: Kina-Guangdong.

Etableringsdatum: 1991.

Varumärke Introduktion: San Miguel Beer grundades som ett joint venture mellan två bryggerier i Guangzhou och Hong Kong 1991. Under de senaste decennierna har San Miguel skapat många mirakel, och dess produkter har också varit internationellt erkända, vilket gör att fler utlänningar vet om Öl från Kina, och produkterna säljs nu allmänt till mer än 70 länder.


750 文章 8-min


GUINNESS STOUT

Varumärkes ursprung: Irland.

Grundat: 1795.

Märke Introduktion: Guinness Stout har en lång historia, som går tillbaka till 1795, när en man som heter Arthur satte upp ett bryggeri i St James och upptäckte att det hade den här konstiga färgen men mycket rik smaksting.


750 文章 4-min


Becks

Varumärkes ursprung: Tyskland.

Grundat: 1500-talet.

Märke Introduktion: I listan över importerad öl, betraktas Baker Beer som det representativa märket av tysk öl och den mest populära tyska öl i världen. Bakers öl är gjord på ett extremt strikt sätt, tar den mest naturliga malt och vårvatten som huvudingredienser, och sedan jäsar det utan att lägga till några konserveringsmedel i processen, så det är särskilt populärt.


750 文章 2-min


Budweiser

Varumärkes ursprung: USA.

Grundat: 1876.

Märke Introduktion: Budweiser grundades av Adolphus Bush 1876.

Produkterna under sin auktoritet hade extremt strikt produktion vid den tiden, och materialet var baserat på ren natur, i kombination med noggrann manuell teknik och naturlig jäsning, vilket gjorde att den hade en unik glykol och i hela produktionsprocessen utan att lägga till något konserveringsmedel Ingredienser, åtagit sig att föra konsumenter den hälsosammaste öl.


750 文章 3-min


Tsingtao öl

Varumärkes ursprung: Shandong-Qingdao.

Etableringsdatum: 1993.

Märke Introduktion: Qingdao är ett känt ölmärke i Kina, vilket är mycket populärt över hela världen. Men det började först 1903, när affärsmän från Storbritannien och Tyskland gemensamt etablerade bryggeriet i Qingdao. Det förvärvades av kineserna i slutet av 1990-talet och var framgångsrikt noterat i Hongkong 1993. Som ett resultat blev det det första kinesiska företaget som listas på H-aktier.


750 文章 1-min


Har du introducerat så många läckra öl, är du intresserad av att brygga ett glas öl själv, eller öppna ett eget bryggeri? DEGONG är en professionell tillverkare avÖlbryggeriutrustningVi kan erbjuda högkvalitativa tjänster. Oavsett om du är nybörjare eller en professionell, kan vi ge dig det du vill ha. Om du har intresse, kontakta mig fritt.


750 文章 5-min


Tillhandahålls av GD Kate

E-post: michelle@degonget.com

Whatsapp: +86 178 6052 5597


Några bilder från nätverket om det finns överträdelse, vänligen kontakta.

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867