Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Komplett ölbryggeriutrustning » Effektiv 7BBL ölbryggningsutrustning 800L kommersiell bryggutrustning Konisk jästank till salu

loading

Dela till:

Effektiv 7BBL ölbryggningsutrustning 800L kommersiell bryggutrustning Konisk jästank till salu

Det är dags att lägga till en stor kille i din bar. Föreställ dig hantverksutrustning som är exklusiv för dig, med en bländande glans i baren. Du kan ta en ny IPA direkt för dina gäster, vilket är en cool scen. Vi anpassar en komplett lösning enligt dina behov, från maltning för att ta emot vin. Du kan välja mellan 200l-1000L bryggsystem per sats. Ett enkelt, modernt rostfritt stålfodral eller ett glittrande klassiskt kopparfall är ett bra val. Olika uppvärmningsmetoder är tillgängliga. På så sätt kan du erbjuda äkta och autentisk öl med bättre kostnadskontroll. Berätta bara vad dina behov och arenor är, och vi skräddarsys en plan för dig så snart som möjligt.
Material:
Fermentation Tank Manhole:
Värmekälla:
Kontroll metod:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-800l
 • DGET
 • 8438400000
Produktbeskrivning

7BBL Beer Brewing System Karakteristiska

1. Vår 7BBL-ölbryggningsutrustning kan uppfylla produktionskraven för den självgjorda ölstången och kan slutföra hela processen från slipning av råmaterial, materialmatning, sackarifiering, wort-filtrering, kokning, sedimentering och kylning till den slutliga syrgasen.

2. Vår 7BBL-ölbryggningsutrustning är gjorda av högkvalitativt rostfritt stål som uppfyller de internationella och nationella hygien- och säkerhetsnormerna.

3. Det finns tre värmemetoder: ångvärme, elvärme och direkt eld.

4. Sackarifieringsfiltreringstanken är utrustad med variabel frekvensblandare, uppfyller kraven på roterande hastighet för sackarifieringsblandning och filtreringstankblandning.

5. Vår 7BBL-ölbryggningsutrustning och kontroll uppnås genom automatisk styrning eller semiautomatisk kontroll med datorns industriella styrsystem.

6. Inmatning och utmatning av material och självcirkulation är anslutna med saneringsmaterialpump och slang och rengöring antar CIP-rengöringstankfartyg och slanganslutning för att uppnå självcirkulationsrengöring.

7. Anslutningstyp av rörledningar för krav är snabbmontering som är lämplig för rengöring, underhåll och reparation under produktionen.

8. Rimlig design, delikat, process, trevligt utseende, varaktig service, lätt för drift, reparation och underhåll.


750 bw-min


Brewhouse of Beer Brewery Equipment:

Brewhouse är olika i kombination av fartyg, givetvis att uppnå samma fyra stegs mashing, lautering, kokande, bubbelpool, med speciella bryggningsintentioner av brygger, inklusive wort-utgång, wort tyngdkraft, spridning av vatten, brygger i viss tid, bryggningsmetod etc.

När det gäller Brewhouse of Beer Brewing-utrustning har vi två fartyg, tre fartyg och fyra fartyg Brewhouse för ditt val.

Mash TUN:

Mashroomformad huvud eller skålhuvud på toppen, 80mm PU-isolering, omrörare med VFD-kontrollerad, SUS eller Glass Manhole, CIP-rengöringsanordning, ben och andra rörledningar och ventiler

Lauter tank:

Mashroomsformad huvud eller skålhuvud på toppen, 80mm PU-isolering, Raker-arm med hastighetsregulator, sidmonterad korn utomhus med kornklä, storlek är 430 * 330mm, lätt ren och avtagbar spridningssprayring, leaserskärning Falsk botten, sus eller Glas manhål, CIP-rengöringsanordning, ben och andra rörledningar och ventiler

Kettle / Whirlpool:

Mashroomformad huvud eller skålhuvud på toppen, 80mm PU-isolering, uppvärmning: Elektrisk, ånga eller direkt brandvärme, tangentiell bubbelpoolinlopp, sus eller glasmanhål, CIP-rengöringsanordning, ben och andra rörledningar och ventiler.


750 MASH WORKING-MIN

Ölmashsystemet körs

Fermentering av ölbryggningsutrustning:

Funktion: Använd för att hålla jäsning eller mognad.
Komponent: Den består av skugglös manhål, aseptisk ventil, tryckmätare, roterande arm, fjärilventil, magnetventil och etc.

Kylmetod: Dimple Plate eller Glykolkyljacka runt tanken.
Kylmedia: glykolvatten eller alkoholvatten.
Designtrycket är 0,3 MPa; Arbetstrycket är 0,15 MPa. (Vår standard design, MPA kan anpassas).


75 fv 详情 -min

öljäsningstankdetaljer

Ölbetjäningstank av ölbryggningsutrustning:

Ölbetjäningstanken heter också ölmogna tank, normalt är den envägg och placeras i kylrummet för kylning.
Komponent: Den består av skuggfri manhål, skålhuvuden på två sidor, mechnical reliefventil, aseptisk ventil, tryckgräs, fjärilventil, karboneringssten och etc.

Förpackning och frakt av ölbryggeriutrustning:

 • Alla tankar kommer att förpackas med mjukt skyddsmaterial och monteras på stark kolstålram

 • Alla tillbehör och reservdelar kommer att förpackas med separat låda.

 • Efter belastning i behållare kommer all utrustning att vara väl fixerade till behållarna.

 • Transportläge: Hav, järnväg eller lufttransport.


förpackning


Om du är intresserad av ölutrustning, var god kontakta mig.

Degong downroad

Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867