Visningar:8 Författare:site Editor Publicera Tid: 2022-02-25 Ursprung:Webbplats
Vad ens är destillering ... och hur gör bryggerier det? Medgrundare, masterdestiller och runt bra kille bryter ner det med sex enkla överlappningsområden.
Först måste du känna till fakta. Distilling är processen att jäsning av en flytande lösning av socker med jäst för att skapa alkohol. Genom att koka långsamt, avdunstar du alkoholen och kondenserar den tillbaka till en flytande form.
Vad som gör destillation överlappar varandra så nära med bryggning är den jäsning / värme / kylningsprocessen. Detta hjälper oss att titta på dessa gemensamma stämman för steg ...
Ett bryggeri är redan inrättat för att hantera många av de element som behövs för en destillationsoperation.
Öppna utrymmen för produktion
Dräneringssystem
Fat / färdig produktlagring
Frakt och mottagande
Industriell finish
Regulatoriska överväganden
Det mekaniska hjärtat av ett destilleri är mycket lik det hos ett bryggeri.
Ånga
Glykol
Inhemsk och bearbetad vattenrör och förvaring
Återvinning och bevarandemöjligheter
Fördelar Brewers har över startdestillerier
Din befintliga bryggningsutrustning är ofta inte bara funktionell i ett destilleri, men kan vara överlägsen.
Fermentorer
Brewhouse
Pumpar och slangar
Rena på plats
Sanitära överväganden
Som bryggare vet du redan mer om jäsning än många destillatorer.
Fermentationstider, kurvor, jäst och temps.
Mashing & Lautering (Scotch Whiskey Technique)
Ingredienskällor
Åldrande
Sanity överväganden
Vissa saker bryggerier måste ta itu med ...
Stillbilder
Mash kylare / pumpar (vissa fermentables)
Fermenteringskapacitet
Explosionsbeständiga pumpar
Flaskfyllningsutrustning
Stillage / bod / tss
Vattenanvändning / kylning
Litet samhälle (hemdestillering är olagligt i U.S.)
DEGONG DISTRILLERY Utrustning
Medan generellt regleras av samma enheter, följer destillerier olika regler än bryggerier.
Bundna områden
Skatterapportering
Kontrolltillstånd
Detaljhandelsbegränsningar
Märkning och marknadsföring
Alkoholmätning
Branddämpning