Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » Distiller Copper Gin /Rum /Whisky Distillery |DEGONG professionell tillverkare

loading

Dela till:

Distiller Copper Gin /Rum /Whisky Distillery |DEGONG professionell tillverkare

Har du någonsin tänkt på att öppna ditt eget hantverksbryggeri? Har en irrepressibel önskan att göra hantverkar med gin, rom eller whisky? Från mindre än 100 vingårdar av någon typ i Storbritannien och mindre än 500 i USA 2010, finns det nu mer än 600 respektive 2000. Det finns också hundratals i Sydafrika och Australien, och nu finns det få hantverk bryggerier i ett land.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1000L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Gin / rum / whisky destilleri


Guide till att öppna ett gin-destilleri

Gör bättre forskning

Detta kan låta intressant, men med \"forskning \" vi menar inte att gå till en lokal bar för några glas gin. Läs böcker för att lära sig om ginens historia, destillationens ursprung, hur alkohol görs, destilleras och till och med förbrukas.

Lär dig om cocktails, inte bara deras historia, men också hur man gör dem och vad bartenderna gör idag. Förstå baren och dess ekonomi. Besök vingården. Prata med tillverkaren. Försök att vara online. Gör dina läxor som om ditt liv beror på det.

Tro mig, det här kommer att ha en stor inverkan på framgången för ditt företag. Vi har aldrig stött på en framgångsrik vingård vars ägare eller brygger inte är helt passionerad om andar. Jag har stött på många misslyckade företag vars ägare eller brygger bara såg dem som affärsmöjligheter.

Det kan också vara kul. Att vara med inspirerande karaktärer och förstå detta andliga arv av att ha så många otroliga stunder i historien är en verkligt inspirerande del av resan. Många säger att det vid denna tidpunkt är att deras intresse blir fullständig besatthet.

I vårt kompetensområde finns det mer än 3000 typer av gin i Storbritannien, och mer i USA. Du är osannolikt att ha en riktigt unik idé. Din enda fördel är att acceptera detta, se vad dina föregångare har gjort, och bygga på det på ett annat sätt och hoppas på ett bättre sätt.

Om du inte kan sitta och lista minst 100 konkurrenter i samma kategori som du, och inte har en bra förståelse för vad de menar, vem gör dem och hur de är gjorda. Om du inte verkligen känner till dem, hur skiljer du dina produkter från andra hantverkstillverkare?

Att förstå det bredare sammanhanget i en kategori och ditt förhållande med andra människor är viktigt. Om inget annat är det en tillförlitlig konkurrentanalys, men det kan informera dig om att fatta rätt beslut för dig. Det kommer att visa dig hur man bidrar till respektive kategorier av gin, rom eller whisky, snarare än att bara förvirra dem med mer \"mig också \" produkter. Att lägga till en annan är inte tillräckligt bra eftersom det finns utrymme. Vad är din realisering som ger det en plats på hyllan (oavsett om det är hemma, bar eller återförsäljare) som har minskat 2.000 produkter till 10? Vad gör din produkt en av dessa elitprodukter? Smak och pris är bara en del av svaret, eftersom multinationella företag kommer att slå dig på pris, och smaken är subjektiv-vad är drinkerköpet som gör det oemotståndligt?

61


Säkra medel

Att hitta startkapital är en av de svåraste delarna av någon start.

Bankerna kommer att vara ovilliga att låna till fina bryggerier eftersom vinstmarginalen är liten och låneisken är hög. Det blir dock lättare. När du väl har blivit en beprövad råvara kan riskkapitalistiska finansiering och finansinstitut vara ett bra sätt att utöka ditt företag.


Kostnaden för varor

Även om det är svårt att kommentera vingårdar runt om i världen, är en bra övning för någon potentiell GIN-tillverkare att simulera kostnaden för att förbereda en flaska för frakt innan du köper en sak och begå en idé. .

Inklusive botanik, neutral alkohol, tid, slitage, avfall, hanteringsavgifter och tjänster (vatten / el), flaskor, kepsar, etiketter och alkoholskatter.


Bygga medvetenhet

Vi lever i en bilddriven era. PR, sociala medier, webbplatser, detaljhandel, evenemangsrestaurangsmaterial och marknadsföringsmaterial behöver alla bilder som kan förmedla din identitet. Ta dig tid att investera i bra fotografi.

En bra webbplats med e-handelsfunktioner och aktiva sociala medier är en bra utgångspunkt. Tänk på vilken plattform som är rätt för dig och din ton, för att du inte behöver vara överallt bara för att du kan öppna ett konto.

Leta efter händelser och hur du använder dem för att skapa PR-möten och möta behov av sociala medier. Många kommer att göra det möjligt för dig att göra försäljningen under evenemanget för att hjälpa till att betala för kostnader, öka synligheten och exponeringen.

62


Vad mer köper jag

Precis som moths kämpar en eld, är den bländande Amber Distiller något som alla gillar att uppmärksamma, och vanligtvis skadar den större bilden, och vad som passar deras behov bäst.

Fråga vad dina grundläggande krav är. Beräkna din ursprungliga utgång, som börjar med hur mycket du behöver om ett år och hur du bryter ner det i de satser du behöver för att tillverka. Tänk på kvinnornas fotavtryck och vad byggnaden tvingar dig att göra. Detta kommer att bidra till att informera initiala överväganden om storlek och form.

Fråga dig själv, hur tänker du utöka produktionsskala? Så många människor köper små stillbilder och letar sedan efter high-end, men gör det så kommer att tjäna pengar från att skapa en ny försäljning genom att flytta dem för att återuppbygga infrastrukturen, samtidigt som de skapar några utmanande stunder för att uppgradera receptet. Att anpassa sig till framtiden är inte bara om skala, utan också om alla faktorer i bryggeriet, från rör och rör till recept till tappning, förpackning och frakt - inte för att nämna hälso- och säkerhetshänsyn och miljöskydd i tider av fara eller avfall . Influensprocessen utökas.

Känn dina lokala lagar innan du beställer, eftersom de inte är tillverkare som ska lösas. Till exempel kan du lägga pannan och destillatorn i samma rum? Behöver du installera en aktiv luftutvinning / cirkulationsanordning i det tysta rummet? Kan du hälla avlopp i avloppet eller behöver du behandla det först?


Råvaror, infrastruktur och andra föremål.

Oavsett råmaterial är en stor inlärningskurva och beslut som står inför ett nytt bryggeri att se till att de har rätt utrustning att lagra, flytta, testa, flaska och transportera vätskor.

Börja med lagringslösningar och stora saker som lagertankar, överväga deras storlek, syfte och hur man fyller, mäter, tomt, rent och underhåller dem. Du behöver lösningar för pre- och efterdestillationen, vanligtvis dess förvaringsbehållare (på grund av deras användningsordning och syfte), som definierar destilleriets layout och det sätt det fungerar.

Maskinen för tappning och tappningflaskor är en uppenbar del av byggandet av en vingård, men det som ofta förbises är pumpen som flyttar vätskan från tank till tank eller från cylinder till destillering. Det finns också ventilation, kylutrustning, filter för att avlägsna partiklar, vattenfiltreringssystem, vågskalor och andra mätverktyg (för att inte tala om säkerhetsutrustning), varav upp till en betydande investering. Ta reda på vad du behöver och budget i förväg.

53


Kontakta oss

Ett brett utbud av modeller kan uppfylla de olika kraven på varje marknad och se till att du alltid kan hitta en lösning som passar dig. Om du vill veta mer detaljerad information om vår utrustning, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867