Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Det bästa måste försöka hantverk öl från Balkan

Det bästa måste försöka hantverk öl från Balkan

Visningar:10     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2022-01-12      Ursprung:Webbplats

Craft Beer Brewing har varit på uppgången de senaste åren med många oberoende märken som kommer i Europa. Tillsammans med de klassiska öldestinationerna har ett antal unga bryggerier från Balkan lyckats lägga sitt namn på \"ölkartan\". Genom att experimentera, ett kreativt tillvägagångssätt och en entreprenörsanda kombinerar följande sju Balkan ölmärken unika smaker med särskiljande mönster. Här är våra bästa val av hantverk öl som du måste försöka.


Bulgarien

Trots att det inte är det mest populära resmålet för ölturism i Europa har Bulgarien en lång tradition i ölbryggning, som går tillbaka till 1800-talet. Det är därför ingen överraskning att tre av de rekommenderade varumärkena är bulgariska.

Ah!

Detta varumärke grundades av Rory Miller, en ung amerikan som bosatte sig i Bulgarien, där han fann inspiration och ingredienser för att starta sin egen bryggverksamhet. Även om öl är bryggda i Belgien, recepten och designen för ah! kommer lokalt lokalt. Mint, Mursala Tea (en lokal ört), och bulgariska humle används för att skapa de unika smakerna. Och det är inte bara smaken av öl som är uppfinningsrik, men dess utseende och dess namn också.

Namnen på öl var inspirerade av antalet recept som de var beredda av. Dessutom har bulgariska konstnärer och illustratörer bidragit till förpackningsdesignen. Du kan hitta ah! Öl på utvalda butiker i Bulgarien. För mer information besök deras Facebook-sida.


Ailak

En Brewing Duo ligger bakom den här nya etiketten, som endast kan hittas på speciella evenemang och utställningar för tillfället. Joro och plami, ett par unga entreprenörer, arbetar tillsammans på projektet. \"Ailyak\" är ett slangord som står för avslappnad och kyld, vilket representerar smaken och utsikterna på det här märket perfekt. Joro Hristov, som är ansvarig för bryggningsprocessen, experiment med ovanliga smaker som Amarillo och Echinacea. Förpackningsdesignen är också vågad, med livfulla färger och catchy typografi. Ölen bryggs lokalt i Sofia, och grundarna letar efter en lämplig anläggning för att börja producera kommersiellt. För närvarande kan Ailyaks öl inte smakas på branschspecifika händelser som Expo Milano 2015, eller på lokala barer. För uppdateringar kan du följa deras Facebook-sida.


Rosebry

Bulgarien är känt för sin rosolja och rosa vattenproduktion. Namnet rosebrew har redan tips på huvudingrediensen för sina öl - Rosewater. Ivailo Penev, medgrundare av varumärket, kom fram med tanken att börja använda organisk rosewater för sin brygga efter långa år av kulinariska experiment och den stigande efterfrågan på hantverks öl i Europa. Dessutom bidrar anteckningar av hibiskus, koriander och choklad till den enastående smaken av rosebrews produkter. Alla öl är organiska och lämpliga för veganer. De som är intresserade av att köpa en flaska eller två kan göra det från rosebreys hemsida.

137

DEGONG COPPER CRAFT Öl Brewing Equipment


Rumänien

Enligt en studie som utförs av Världshälsoorganisationen 2010 är romerska faktiskt bland de tyngsta öldrinkarna i världen. Ölbryggning har en lång tradition i Rumänien, som har sitt ursprung i de transylvaniska och moldaviska regionerna. Numera är Rumänien stolt över ett antal mikrobreweries som producerar högkvalitativa hantverks öl.


Zaganu

Zaganu är ett varumärke tillverkat på ett oberoende mikrobryggeri i det rumänska distriktet Măneciu-Ungureni. Ölen är utformad, flaska och märkt för hand. Produktionen utförs av ett litet lag av lokalbefolkningen från byn Maneciu, under Expert Lead of the Master Brewer, Ms. Ileana. För närvarande producerar bryggeriet två öl; \"Blonda\" (blond) och \"brun\" (mörk öl). Båda är naturligt fermenterade i minst 21 eller 30 dagar, sedan på flaska, med en hållbarhetstid på 45 dagar. De relativt korta hållbarheten hos öl är också orsaken till att de flaskas på begäran. Zaganu säljs mestadels lokalt och med specialiserade butiker eller evenemang.


Bere sara

Berara är en icke-filtrerad, hemlagad brygga. Hela produktionsprocessen utförs för hand, med användning av utvalda ingredienser och vårvatten direkt från hjärtat av Karpaterna. Ölet bär emblemet i banatregionen, som en helt lokal råvara. På grund av den manuella produktionen har varje flaska sin egen unika smak. Den som vill försöka BERE SARA kan beställa det online eller hitta den på pensionen \"Sara\" i den pittoreska byn Valiug.


Serbien

Öl är en extremt populär dryck inom de serbiska gränserna, med många serber som förbrukar det så ofta som kaffe. Men utanför dessa nationella gränser är den serbiska pivo (öl) inte särskilt känt. Ändå förändras detta långsamt, med oberoende serbiska bryggerier som går in på den europeiska marknaden.


Kabinett

Kabinet öl produceras i Nemenikuće, vid foten av Kosmaja-berget. Mannen bakom varumärket är Branimir Melentijević, som strävar efter att skapa en hel upplevelse när man dricker öl. Brewery experiment med både lokala och exotiska smaker och ingredienser, såsom citronbalsam, honung, hampa, apelsin och mandarin, för att bara nämna några. Förutom särskiljande smaker sticker kabinet öl ut för sin konstnärliga förpackningsdesign; Ett resultat av samarbetet med olika artister, från visuella artister, till fotografer, till illustratörer och grafiska designers. Kabinet öl kan köpas på specialbutiker, liksom online.

16

Brewing Utrustning - Rostfritt Stål Fermentation Tank


Grekland

Ölförbrukning i Grekland går tillbaka till antika grekiska tider, där blond importerad öl var mycket eftertraktade. De första ölbryggerierna i Grekland öppnades dock bara i slutet av 1800-talet. Numera ligger lokalt bryggt öl i popularitet inte bara bland grekerna, men också på den internationella marknaden.


Voreia

Voreias öl produceras på Siris Microbrewery, baserat i Serres, Grekland. Grekisk korn och distinkt kaffe och karamellsmak är Voresiens varumärken. Bryggeriet är stolt över att vara den första mikroanläggningen i sitt slag i norra Grekland. Älarna är naturligtvis opasteuriserade, med fyra olika sorter - IPA, Pilsener, Wit och Stout. Voreia finns i specialiserade butiker.


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867