Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Destillationsutrustning Guide

Destillationsutrustning Guide

Visningar:74     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2021-12-14      Ursprung:Webbplats

Med korrekt destillationsutrustning kan du göra några underbara viner. Destillationsutrustning finns i många former och storlekar. Hur väljer du den bästa som gör den bästa alkoholhaltiga drycken? Även om Big Mage fortfarande är en av de mest populära, finns det många alternativ.

När du utvärderar de olika destillationalternativen som finns tillgängliga, bestämma hur mycket alkohol du tänker producera. Är det något du kommer att använda för personligt bruk eller något du ska använda för kommersiella ändamål? Om du vet hur mycket du ska producera, kommer du att välja rätt destillationsutrustning vara enklare.


Destillationsutrustning Engineering

Om du vill göra ett starkare vin, måste du destillera det först. I en svagt fermenterad kombination kommer alkoholhalten att vara mycket lågt. Alkoholen måste kokas så att ångan stiger till toppen av potten, där de svalnar och kondenserar i återloppstornet. Ångan kondenserar till stark alkohol, vilket hjälper vinmarna att uppnå rätt alkoholbalans i sina drycker. Denna procedur måste upprepas tills den korrekta alkoholkoncentrationen uppnås. Enligt den mängd alkohol som produceras är det viktigt att välja en destillationsutrustning som är lämplig för alkoholens styrka.

219

1000L Whisky Gin Koppar Alkohol destillationsutrustning


Olika destillationsmetoder

Det finns flera destillationstekniker tillgängliga. Metoder som används för att producera lämpliga alkoholer innefattar enkel destillation, ångdestillation, vakuumdestillation, satsdestillation och kontinuerlig destillation. Vissa stillbilder kombinerar flera destillationsprocesser för att producera ren alkohol.

Vilken typ av alkohol du planerar att destillera är nyckeln till inspektion. Om du vill destillera vodka, bör du jäsa potatis eller råg med vodkajäst. Den mest populära destillationskotekniken är vodka, för att du lagar mosen, och vodkaånga extraheras från mosen genom kondensation.

Degong erbjuder en mängd olika alternativ, så du kan hitta någon utrustning som inte uppfyller alkoholkraven. Välj en enhet för att uppfylla dina krav för manuell destillation mellan olika stillbilder.


 • Tankdistillare

Whisky eller Brandy används vanligtvis i tankstillbilder. Värmen ges till tvättstället eller vinet. Batchdestillation kallas ofta tankdestillation eftersom du har en stor destillationstank. Efter att ha använt kettle destillern för att producera alkohol finns det några ytterligare procedurer som måste följas för att ge rätt färg och smak. Lågt alkoholvin kommer att producera färglös alkohol, i volym, alkoholhalten är ca 70%. Färgen läggs till genom att mogna i de flesta alkohol i ekfat.


 • Refluxdestillation

Storskalig destillation kräver återflödesdestillation, men en mindre destillering kan användas. Produkten vid kondensorns utlopp (kallad reflux destillering) ökar sin kokpunkt genom att styra temperaturen. Om ditt mål är att producera alkoholhaltiga drycker av hög kvalitet är refluxdestillation det bästa valet på marknaden.


 • Sats och kontinuerlig destillation

Att använda standardkonstruktioner förbättrar kvaliteten på alkoholen. Split-tornet på toppen av destillationskolven ökar kraftigt alkoholhalten eftersom ångan har en större yta. Små delsystem som innehåller kokande vätskekombinationer i separata plattor är en del av någon destillationsutrustning.

Ångdestillation är ett sätt att tillverka värmekänsliga kemikalier. På grund av ångkontrollventilen tillåter ångtemperaturen en hög värmeöverföringshastighet utan hög värmeöverföring. Målkemikalien sprutas, och ångan kyles och kondenseras. Vanligtvis innehåller denna ånga ett lager av vatten och olja, vilket gör ångdestillation ett populärt alternativ för människor att skapa egna essentiella oljor.


 • Enkel destillation

Etanol använder en enkel destillationsprocess för att koka vid lägre vattentemperaturer. Detta kräver användningen av koppar i destillatorn, eftersom svavel i alkoholen måste avlägsnas ordentligt, vilket kan ha en obehaglig smak.

Om tryckfallet sjunker kan det enkla proceduren för pensionering gör gin en ny produkt. Tekniken omfattar destillering trippelkornalkohol för att lägga till olika växtaromer. Potten är fortfarande en av de bästa ersättarna för att göra ren alkohol eftersom den bara har en typ av kondens. Andra stillbilder har flera steg, vilket kommer att resultera i mer alkoholrengöring. Pottdestillationen är inte helt uppdelad, även om den kan göra några andar mycket bra.

162

5000L kopparpott fortfarande


Om du behöver ett renare destillat är återflöde fortfarande ett vanligt val. Återflödet innehåller fortfarande ett fraktioneringstorn, som skapas genom att fylla ett kopparkärl med glaspärlor för att öka ytan. Alkoholen måste koka, kondensera och koka sedan igen när den passerar genom kolonnen. De vanligaste alkoholhaltiga dryckerna som gjorts med återflöde stillbilder är vodka och gin. Jämför flera destillationsutrustning för att hitta den bästa utrustningen för att producera ren alkohol.


DEGONG är en leverantör av bearbetningsutrustning, liksom en leverantör av destillationsutrustning och andra leverantörer. Kontakta oss idag!

Kontakta Kate och min email:kate@degonget.comVar uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867