Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Destillationshistoria

Destillationshistoria

Visningar:0     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2022-01-05      Ursprung:Webbplats

Spritdestillation har en lång och härlig historia. Från de gamla grekerna gav de de brandfarliga och berusande vätskor som producerades av tidiga vindestillationsexperiment en gudomlig kraft. Bacchus tillbedjan innehåller dessa tidiga andar i religiösa ceremonier.

Det tidigast inspelade receptet på vindestillation spårades av vissa forskare till Anaxilaos av Thessaly, som utvisades från Rom i 28 f.Kr. för att öva magi.

Havskum (salt) uppvärmd med nytt vin i en keramikburk. Efter kokning, använd en ljus lampa för att tända lampan, ta elden och antända spontant.

\"Kokande \" är den grekiska termen för destillation, och salt är en vanlig ingrediens i medeltida destillation recept eftersom det kan höja kokpunkten för vin med flera grader.

Alexandrias filosof-kemist, Egypten började destillera runt 2: a århundradet BC. Vid första århundradet använde de tre eller fyra olika stillbilder, varav en hade tre bronsutloppsrör, uppfunna av Maria, ledaren för deras gäng. Deras mål är att inte destillera andar, men för att erhålla ämnen som svavel, kvicksilver och arsenik för att ändra den yttre sammansättningen av basmetaller och färgas dem gyllene. Det här är en del av den rituella praxisen, \"att läka och släppa all själens lidande. \"


Destillation i sig är baserad på konceptet att olika ämnen blir ånga vid olika temperaturer. Grekerna har känt detta i århundraden, förutsäget de komplexa stillbilderna av den egyptiska filosofen-kemisten. Till exempel indunstade gamla grekiska seglare dricksvatten från havsvatten. De lärde sig också att om vinet kokas i en öppen behållare, kommer den heta alkoholdampen att undkomma först. Hur man fångar detta elusiva ämne? De grekerna lärde sig att om vin långsamt upphettas i en behållare med en liten mun täckt med en skål, kommer alkoholen att samla i skålen i form av kondenserad ånga, precis som locket samlar kondenserade vattendroppar. Att lägga nedåtgående sluttande rör till utrustningen hjälper till att kyla och kondensera ångan och samla den i en bekväm mottagningsbehållare.

263


Vid den här tiden var destillationen inte för att njuta av att dricka, men som en del av den mystiska religionen av den tiden. Dionysus, vinets gud, är en respekterad Gud som har utfört utarbetade ceremonier i Delphi och andra norra grekiska städer sedan 5: e århundradet f.Kr.


Under det 6: e århundradet praktiserade perserna destillation på den medicinska skolan i Jundi Shapur, där den användes för att göra växtbaserade tinkturer. Araberna använde stora utarbetade stillbilder för att göra rosenvatten och andra växtbaserade föreningar, och i den 9 och 10 århundraden utförde de innovativa alkemiexperiment, gjorde lösningsmedel för basmetaller och försökte upptäcka \"Elixirs. \" De lyckades uppenbarligen andar, för att poeten Abu Nouise beskrev ett vin som \"har regnens färg, men insidan av revbenen är lika het som en brinnande fackla. \"


Cathar-missionärerna från Balkan väckte receptet av Anaxilaus destillerad andar och praktiken av branddop till Västeuropa på 1200-talet. Kyrkan överträffade så småningom sin motstånd mot destillerad andar, och i början av 1400-talet tillät klostret att placera stillbilder för att göra livets vatten eller \"liv av livet \". Infirmary och örtgården som omger klostret ger läkemedel och formler för speciella helande blandningar, som är förfäderna till moderna likörer som benediktin och chartreuse.

Så tidigt som 1378 upptäckte Italien destilleriet som direkt levererade livets vatten till allmänheten, och den kungliga familjen började använda Distiller bland sina anställda. På 15-talet började de tyska myndigheterna uppmärksamma nackdelarna med den offentliga andliga konsumtionen, eftersom människor utan medicinsk erfarenhet började installera stillbilder i sina hem och sålde sina produkter framför sina hem under semestern.


År 1494 citerade den skotska finansrullen tillhandahållandet av åtta klockor av malt till munkar för att göra livets vatten; Användningen av korn för att destillera andar har blivit vanligt i norra Europa. Det finns en skillnad mellan det enkla vattnet i livet. Det förbereder inte potioner genom omdestillation av botaniska ämnen som ofta görs i England och kloster. Den gaeliska översättningen av \"Water of Life \" \"UisqueBaugh \" är populär bland gæliska högtalare och anses vara en värmebehandling i fuktiga och kalla klimat.


År 1477 uppträdde den första tryckta boken om produktion av destillerat vatten för att behandla olika sjukdomar i Tyskland. Det rekommenderas att dricka en sked av livsvatten varje morgon för att förhindra sjukdom. Om du ger den till en döende person, sägs det att han kommer att tala innan han dör. Bilderna i boken visar en kvinna som driver en destillator på en kolbrand, omgiven av örter, som bekräftar rollen som smarta kvinnor som ger folkmediciner till dem som inte kan söka medicinsk behandling på grund av fattigdom. Runt den här tiden började destillerade andar också dyka upp i recept som ett sätt att förbättra matpresentationen. Till exempel kan tända sprit skötas från mynningen av ett rostat påfågel och sys tillbaka i sin hud och fjädrar.


Kommersiell destillation i industriella stillbilder blev vanliga på 1700-talet och var full av strider över licensiering och beskattning. Eftersom missbruk av sprit (ofta av tvivelaktig kvalitet) blev rasande, förlorade konsumtionen av destillerade andar gradvis sin koppling med andliga symboler och medicinsk behandling och blev istället ett folkhälsoproblem. Ändå tjänar vördnad för den vackra själen fortfarande som ett testamente till dess gamla ursprung och mystisk kraft.


Idag börjar små hantverksbryggerier blomstra i USA, vilket ger ett alternativ till stora kommersiella bryggerier som konsoliderade sina marknader under 1900-talet och 20-talet. Användningen av lokala råvaror och återupplivningen av traditionella tekniker har gjort mikrobryggeriet ut, men kvaliteten beror fortfarande på destillatorn och destilleringens kapacitet för att producera rena och trevliga sprit. Vi är mycket glada över att vara en del av hantverksdestillationsrörelsen och den långa traditionen att föra \"vatten i livet \".


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867