Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » Destillation Tower 300L + 150L Alkoholdestillationsutrustning Tillverkare

loading

Dela till:

Destillation Tower 300L + 150L Alkoholdestillationsutrustning Tillverkare

Den är lämplig för gin, gin, etc., tillsätter växtingredienser för att göra gin för att förbättra smaken och expandera systemets funktionella omfattning. Materialet är rostfritt stål / glas / röd koppar. Strukturen är en extern glas / SS304-kolonn med en inbyggd avtagbar kopparfilterkorg.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-450L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Destillationstorn 300L + 150L


De tre stegen av destillerande alkohol

Hela processen med alkoholdestillation kan sammanfattas i 3 delar: jäsning, destillation och efterbehandling.

Jäsa

Den som någonsin har bryggt öl eller vin kommer att tänka på den här processen som en gammal hatt, men för maximal klarhet, kommer vi att presentera det för alla. Därför är grunden för fermentationsprocessen:

 • Tillsätt socker till flytande och jäst

 • Över tiden behandlar jäst socker till alkohol

 • Efter en tidsperiod kommer jästen att sluta producera alkohol eftersom sockret har blivit fullständigt konsumerat.

Vad de flesta inte förstår är att alkohol faktiskt bara är utsöndring av jäst.

I de flesta fall används inte alla, alkohol och korn som sockerkällor. I sin ursprungliga form tillhandahålls de som stärkelse, men efter kokning och tillsats av malt eller vissa enzymer omvandlas stärkelsen till socker, som sedan bearbetas av jäst för att producera många kemikalier, inklusive etanol.

51


Destillering

När den flytande fermenteringen är klar upphettas vätskan i still.

Många former och anpassningar ses fortfarande. För vårt nuvarande exempel kommer vi hålla oss till grunderna. Alla stillbilder består av tre saker; en panna, ett torn och en kondensor. När vätskan långsamt ökar från rumstemperatur till cirka 190 grader Fahrenheit (F), avdunstar vätskan och stiger genom kolonnen. När den når kondensorn kontaktar den den kalla ytan och kondenserar tillbaka till ett flytande tillstånd. Det lämnar sedan destillatorn i form av många olika kemikalier.

Under fermentationsprocessen utsöndrar jäst några speciella kemikalier. Aceton, metanol, etanol och isopropyl är bara några av de viktigaste. Var och en av dessa kemikalier har en annan kokpunkt. Som vi vet från gymnasiet kemi är kokpunkten för vatten 212 grader (F). Dessa andra kemikalier har också olika kokpunkter.

När vi ökar temperaturen på vätskan i destillatorn, kommer dessa kemikalier att avdunsta och passera genom destillationsprocessen. Men all alkohol destiller vill ha är etanol. Genom en process som kallas \"skärning \", kan destillatorn separera olika kemikalier och lämna etanolen ren.

31

2000L röd koppar destillerad


Efterbehandling

Den senare processen är den sista processen före tappning. Det finns flera olika steg i denna process, och beroende på vilken typ av alkohol som krävs beror på vilket av dessa steg du kommer att använda.

Filtrering-filtreringsalkohol görs huvudsakligen två saker. Det tar bort lukt och släpper den övergripande smaken och smaken.

Smaksätt - Oavsett om du bestämmer dig för att lägga till en kommersiell typ av smakämnen, som en smak (en blandning av eteriska oljor och extrakt) eller suga frukten i en ande eller använda en viss smak för att påverka smaken, är smakalternativen nästan oändlig.

Oakfat / åldrande-whisky får inte sin färg från kornen som används i jäsningsprocessen. Istället kommer dess färg från eken som lagrar den. Även om det mesta av sin smak kommer från korn, lägger ek eller andra lövträ som används i åldringsprocessen också ett annat lager av smak. Detsamma gäller för Bourbon, Scotch, Tequila och andra bruna sprit.

Slutförandet är ett steg som kommer ihåg från början av jäsningen. Vanligtvis väljer du vissa korn baserat på den typ av efterbehandling du planerar. Om du planerar att göra Bourbon, är det det viktigaste, eftersom Bourbon är gjord av minst 51% majs.

Självklart är alkoholdestillationsprocessen djupgående, men denna process hjälper till att bryta ner den i flera ganska hanterbara steg. Med en liten övning blir var och en av dessa steg enklare.

30


Kontakta oss

Ett brett utbud av modeller kan uppfylla de olika kraven på varje marknad och se till att du alltid kan hitta en lösning som passar dig. Om du vill veta mer detaljerad information om vår utrustning, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867