Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Den grundläggande klassificeringen av öl baserad på bryggning av framsteg

Den grundläggande klassificeringen av öl baserad på bryggning av framsteg

Visningar:870     Författare:Auril     Publicera Tid: 2020-12-23      Ursprung:Webbplats

Nuförtiden häller mer och mer hantverks öl i marknaden. Inklusive olika restauranger började de också ge mid-to-high-end hantverk öl. Så, vad är klassificeringarna av öl? Vilka är egenskaperna hos varje stil? Nästa, kommer 3 minuter att låta dig sortera öl.


Den grundläggande klassificeringen av ölDen mest grundläggande klassificeringen av öl är baserad på bryggningsprocessen. Det finns två typer av ölbryggning processer: Top jäsning och botten jäsning. Därför kan öl i princip delas in i tre typer: överjäst öl (dvs. Ale), botten fermenterad öl (dvs. Lager) och hybrid öl (hybrid öl, som kombinerar två bryggningsprocesser). De två första arter utgör majoriteten av öl.

dricka öl-minVad är av högsta jäsning och botten jäsning?

Historia:Ale öl bryggt med topp jäsning har sitt ursprung i de brittiska öarna i antiken, och har en historia av tusentals år; Lager öl bryggt med botten jäsning började efter Columbus upptäckte den nya världen of America, och har bara ett par hundra år av historia.

Fermenteringstemperaturen och tid:Toppen jäsning kräver en högre fermentationstemperaturen, ca 10-20 ° C, och fermentationstiden är kortare; botten jäsning kräver en lägre fermentationstemperaturen, under 10 ° C, och fermentationstiden är längre.

Jäst typ:Top-jäsande Jäst används för topp jäsningen att tillåta jästen att flyta ovanpå vörten; Bottom-fermenterande jäst används för den bottenfermen att tillåta jästen att sjunka till botten av vörten.

Stil och egenskaper:överjästa öl är i allmänhet fylligt, med uppenbara frukt eller krydda smaker, starka och komplexa smak och en mycket trevlig humlearom eftersmak. Många hantverk öl (Craft Beer) är bryggt med topp jäsning, nedre jäsning öl har en lättare kropp, en uppfriskande smak, och betonar doften av malt. Den industriella öl vi ofta dricker bryggs genom jäsning.


ale och lageröl


Vad är hybrid öl?

Hybrid öl är ölet framställes genom kombination av två bryggningsprocesser av toppen jäsning och botten jäsning, som att använda överjäsnings jäst att fermentera vid en låg temperatur, eller använd botten jäsning jäst att fermentera vid en högre temperatur. Stilen i denna öl är svårt att definiera, men det är allmänt baserad på den klassiska öl stil att lägga till några andra kompletterande smaker; eller öl bryggt med andra okonventionella ingredienser, såsom grönsaker, frukt, etc.

Vad stilar ingår i hybrid öl?

frukt öl

Detta är lättare att förstå, det vill säga att lägga juice öl eller direkt blanda frukt med malt för jäsning. Sådan öl har skummet öl och sötman av frukten, som är mer populär bland flickor.

750 gin -min


Grönsaker / kryddor / Herb Beer

De råvaror för denna typ av öl är varierade, och grönsaker, kryddor, örter, etc. kan tillsättas för bryggning. Såsom kakao öl, koriander öl, chili öl, pumpa öl, bitter jättepumpa öl, gurka öl och så vidare.

Smoke öl

Smoke öl hänvisar till öl bryggt med rökt malt, som har en tung torv smak och är valet av stark smak älskare.

what-is-gruit-ale-kryddad-öl

Förutom dessa två grundläggande klassificeringar är Lambic en mer specifik öl, med ursprung i Belgien. I själva verket är det i ett strikt bemärkelse varken ale eller lager, men naturlig jäsning ------ placerad i ett ventilerat rum som väntar på den lilla naturliga vilda jästen i luften. Dessutom är lambisk öl i allmänhet i träfat och blandar den med andra olika årgångar, som har en rik och djup smak. Smaken av lambisk öl är så sur som ättika.

lambisk


Degong är en mycket professionellÖlbryggningsutrustningTillverkare, som kan möta olika kunders olika behov. När du vill BREW ALE eller LAGER, kan Degongs bryggningsutrustning alltid uppfylla dina behov.

Välkommen att kontakta mig fritt.

未 标题 -1-min (9)


Kontaktperson: Auril

Postadress: market@degonget.com

TEL / WHATSAPP: +86 18363007358
Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867