Visningar:0 Författare:Auril Publicera Tid: 2020-12-17 Ursprung:Webbplats
Dela sju öltips
1. Ale och Lager är två fermentationstyp
Enligt temperaturen på jäsningen och jästens läge kan vi dela öl i två typer, öl och lager. De två typerna av jäsning kan inte helt bestämma öl smaken. Följande grenar av de två typerna som bestämmer smak är blek öl, porter, pearson, start, vete och så vidare.
2. Ölråvaror: malt, humle, jäst och vatten
Malt: Ge socker som behövs för öljäsning.
Humle: Som ett konserveringsmedel ger det öl arom och bitterhet.
Vatten: Det upptar 95% av öl. Bryggvattnet bör behandlas för att säkerställa att det inte påverkar smaken eller fermenteringen.
Jäst: Det vänder socker till alkohol. Det är arbetaren bakom allt detta.
3. Extra ingredienser är inte alla goda saker
Ibland kommer bryggaren att lägga till koriander, salvia, kaffe, choklad, mjölk, frukt eller honung till ölen för att öka ölens arom och komplexitet. Men ris, majs och stärkelse som används i stora industriella bryggerier används dock för att minska kostnaden för bryggning, och de minskar kraftigt av ölens smak.
4. Ölens färg har inget att göra med alkohol
Mörk öl tenderar att ge människor känslan av högre alkohol och tyngre smak. I de flesta fall beror ölens färg på malten, och det är sockerhalten i den wort som bestämmer alkoholhalten, inte maltens färg.
5. Mer ölskum är inte bättre
Kvaliteten på öl kan inte bestämmas av mängden skum. Skummet av högkvalitativ öl bör vara känslig, vit och långvarig. Efter att ha druckit finns det fortfarande mycket skum på muren av koppen, vilket är en riktig bra öl. Samtidigt beror mängden skum också på ölens stil och drickstemperaturen vid den tiden.
6. Öl är inte så kall som möjligt
Den övre fermenterade ale är lämplig för att dricka vid en högre temperatur. Detta är meningsfullt, eftersom Ale Beer också måste fermenteras vid en högre temperatur för att frigöra något ämne och smak. Därför måste dessa smaker också lätt återspeglas vid en viss temperatur .
7.canned öl är inte värre än flaska öl
Konserverad öl har många fördelar, såsom den snabba värmeledningen av behållaren, och det är lätt att snabbt svalna; Den ljusfria egenskapen är perfekt, som effektivt kan förhindra att ölen försämras; Det är lätt och lätt att bära.
Introducerade lite ölkunskap, är du intresserad av att brygga din egen unika öl? Tveka inte att kontakta mig.Degong kan ge den mest professionellaÖlbryggningsutrustning.
Kontaktperson: Auril
TEL / WHATS: +86 18363007358
Postadress: market@degonget.com