Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Dela sju öltips

Dela sju öltips

Visningar:0     Författare:Auril     Publicera Tid: 2020-12-17      Ursprung:Webbplats


Dela sju öltips
1. Ale och Lager är två fermentationstyp

Enligt temperaturen på jäsningen och jästens läge kan vi dela öl i två typer, öl och lager. De två typerna av jäsning kan inte helt bestämma öl smaken. Följande grenar av de två typerna som bestämmer smak är blek öl, porter, pearson, start, vete och så vidare.

71GSLMI45SL._AC_SY679_2. Ölråvaror: malt, humle, jäst och vatten

Malt: Ge socker som behövs för öljäsning.

Humle: Som ett konserveringsmedel ger det öl arom och bitterhet.

Vatten: Det upptar 95% av öl. Bryggvattnet bör behandlas för att säkerställa att det inte påverkar smaken eller fermenteringen.

Jäst: Det vänder socker till alkohol. Det är arbetaren bakom allt detta.

Öl-och-råmaterial-för-ölproduktion (1) -min


3. Extra ingredienser är inte alla goda saker

Ibland kommer bryggaren att lägga till koriander, salvia, kaffe, choklad, mjölk, frukt eller honung till ölen för att öka ölens arom och komplexitet. Men ris, majs och stärkelse som används i stora industriella bryggerier används dock för att minska kostnaden för bryggning, och de minskar kraftigt av ölens smak.

frukt-och-grönsak-öl-ingredienser-1200x630-min


4. Ölens färg har inget att göra med alkohol

Mörk öl tenderar att ge människor känslan av högre alkohol och tyngre smak. I de flesta fall beror ölens färg på malten, och det är sockerhalten i den wort som bestämmer alkoholhalten, inte maltens färg.


5. Mer ölskum är inte bättre

Kvaliteten på öl kan inte bestämmas av mängden skum. Skummet av högkvalitativ öl bör vara känslig, vit och långvarig. Efter att ha druckit finns det fortfarande mycket skum på muren av koppen, vilket är en riktig bra öl. Samtidigt beror mängden skum också på ölens stil och drickstemperaturen vid den tiden.


6. Öl är inte så kall som möjligt

Den övre fermenterade ale är lämplig för att dricka vid en högre temperatur. Detta är meningsfullt, eftersom Ale Beer också måste fermenteras vid en högre temperatur för att frigöra något ämne och smak. Därför måste dessa smaker också lätt återspeglas vid en viss temperatur .

Öl-Bar-1200x628-Facebook-1200x628


7.canned öl är inte värre än flaska öl

Konserverad öl har många fördelar, såsom den snabba värmeledningen av behållaren, och det är lätt att snabbt svalna; Den ljusfria egenskapen är perfekt, som effektivt kan förhindra att ölen försämras; Det är lätt och lätt att bära.

Utvalda - minIntroducerade lite ölkunskap, är du intresserad av att brygga din egen unika öl? Tveka inte att kontakta mig.Degong kan ge den mest professionellaÖlbryggningsutrustning.

未 标题 -1QQ 截图 20200819144059


Kontaktperson: Auril

TEL / WHATS: +86 18363007358

Postadress: market@degonget.com
Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867