Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Dela några vanliga problem i ölbryggning

Dela några vanliga problem i ölbryggning

Visningar:0     Författare:Kate     Publicera Tid: 2020-12-09      Ursprung:Webbplats

Med utvecklingen av ekonomin och den gradvisa uppgraderingen av konsumtionen blir människors efterfrågan på kvalitet högre och högre, och ölförbrukningen är inget undantag, som gradvis påbörjar utvecklingsutvecklingen av kvalitet, och hantverksöl har hoppat in i allmänhetens synfält från en minoritetscirkel.

Kvalitetsråvaror, i kombination med naturliga hjälpämnen för långsiktig jäsning, brygga hantverk öl med högre Wort-koncentration och starkare smak, vilket leder till uppgradering av ölproduktkvalitet. Så idag delar vi med dig hur man brygger läckra öl och några vanliga problem i bryggningsprocessen.


文章 4-min


Wort är inte fermenterad? Luftpluggen är inte bubblande?

Mängden jästinmatning är otillräcklig. Vänta några dagar.

Wort temperatur över 55 ℃ (jästdöd).

Wort-temperaturen är för låg (Saccharomyces cerevisiae mindre än 5 ℃, Saccharomyces cerevisiae mindre än 10 ℃), vänligen öka fermentationstemperaturen.

Fermentationen har börjat, men eftersom fermentationshinken inte är tätt förseglad, finns det ingen bubbling i luftpluggen.

Fermentationen har slutförts (det kommer att finnas en krets av märken på worten i fermentationshinken).

Har jäsningen stoppats?

Det fanns bubblande innan luften sylt, men det har slutat nu?

Fermentationen är fullbordad (den specifika vikten mäts för att bestämma huruvida jäsningen har slutförts).

Mängden jäst som i är otillräcklig, så jäsningen inte har startat alls eller i långsamt.

Vörten inte syre tillräckligt, vilket så småningom leder till brist på jäst och konsumtion av jäst jäsning, så det slutar i förtid.

Vört temperaturen är för låg (lager-jäst är mindre än 5 ℃, ale-jäst är mindre än 10 ℃), vänligen öka fermentationstemperaturen.

Jäst koagulerar och bosätter för tidigt (det kan vara bra att röra upp sedimenterings jäst).


文章 5-min


Har bryggt öl smakar surt?

Smashing bakterier och föroreningar, var försiktig att desinfektions platsen kan komma i kontakt med kokande vört redskap.

Använder för mycket mörk malt och dra för länge, lägg mörk malt senare eller justera vattenkvaliteten (det är inte lämplig för nybörjare att prova).

Använd råvaror med syrlig smak.

Försockringen tiden är för lång, och temperaturen sjunker under 50 grader Celsius.


Ölet bryggs har sammandragande smak

När du blöt malt, sätta dig i för mycket vatten.

Temperaturen för försockringen är för hög (när malt blandas med vatten, är det mer än 80 ℃).

För mycket vatten används för att tvätta drägg, eller den specifika vikten av vörten är mindre än 1,008, eller pH är högre än 5,8.

Vid tvätt socker, är för hög temperatur hos det blandade vattnet (mer än 80 ℃).

Det tar för lång tid att torka humle, mer än en vecka eller två.


文章 3-min


Vad är orsaken till grumlighet öl?

En högre andel (> 20%) av vete används i malt formeln.

Egenskaperna hos jäst leda till grumlighet öl.

Detta kommer att ske om den valda jästen har låg flockning.

Det finns för mycket malt filter rester, vänligen filtrera så rent som möjligt nästa gång.

Kokningen tiden är för kort eller kokar examen är inte tillräckligt, vilket resulterar i för mycket protein i vinet.

Jäsningen i flaskan inte är avslutad och jästen har inte lösts. Det kommer att vara till hjälp att lämna det lite längre.


Bubblan är inte tillräckligt lång

Koppen är inte ren, kommer koppen färgades med fina spån påverkar upprätthållandet av skummet.

Det finns inte tillräckligt med protein i vörten. Försök lägga till en liten bit av vetemalt till malt formel för att öka proteinet.

Protein vila (försockring temperatur 50-55 ℃) för länge, eller ingen åtgärd alls.

文章 -min

DEGONG öl utrustning

Förutsatt av GD kate

E-post: michelle@degonget.com

WhatsApp: +86 178 6052 5597


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867