Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Dela den framgångsrika erfarenheten av Craft Beer House

Dela den framgångsrika erfarenheten av Craft Beer House

Visningar:0     Författare:Kate     Publicera Tid: 2020-12-10      Ursprung:Webbplats

Att öppna en hantverk öl pub eller bryggeri är som att öppna en butik för något annat projekt. Det kräver många resurser och de rätta förhållandena som är förknippade med det. Vi behöver planera och budgeten. Startar ett företag är både en möjlighet och en risk. Endast genom att göra tidiga risk förutsägelser och tidiga lösningar kan du lägga en bra grund för din företags hantverk öl. Idag, tillverkaren avDegong ölutrustningKommer ta dig igenom hur man framgångsrikt öppnar en Craft Beer-restaurang, hoppas kunna hjälpa dina vänner i affärer.


文章 1-min


Göra bra kapitalberedning

Kapital är grunden för all entreprenörskap, särskilt för att öppna en hantverks öl pub, pengar behövs från köp av hantverk ölutrustning, butik dekoration, butik leveranser, lagring av operativa råvaror, rörelsekapital etc. utan stöd till kapital Det kan inte realiseras. Särskilt i början av omsättningen mindre, behovet av medel att fortsätta att injicera, utöver det tidiga kapitalet, men också har en del av reservkapitalet, för att möta den tidiga affärshanteringsoperationen.Måste ha butikshanteringsspecialiserad färdighet

Först och främst, i butiksoperation, bör du veta hur man lockar kunder, vilka kunders behov är, hur kunderna är villiga att spendera, hur man lockar kunderna att repetera konsumtion och så vidare. Om du inte förstår och tänker klart om Allt detta kommer hantverk Brewpubs att öppna och oavsett hur bra de gör, kommer inga kunder att konsumera dem. Detta är ett stort problem. Eftersom du handlar med hantverk öl, vad är fördelarna med hantverk öl mot massmarknad öl? Hur man gör kunderna nöjda med fördelarna och undvika nackdelarna och att ta reda på Höjdpunkter på hantverk öl för att främja, så att kunderna verkligen kan uppleva.


文章 2-minPlats är viktigt

När du öppnar en hantverksbehållare måste du uppmärksamma marknadsundersökningen i det tidiga skedet. Genom marknadsanalys måste du göra en rimlig positionering för ölhuset du kommer att öppna, och sedan välja en riktig butik genom positionering. Till exempel: Om du riktar dig till affärsmän eller företag och institutionsförbrukning, ska din webbplats vara i I bilagan till affärsdistriktet. Om du riktar dig till allmänheten bör du fokusera på köpcentra och andra ställen. Om du är en lämplig butik, måste säkerställa en viss mängd kundflöde, inget kundflöde är svårt att utföra vissa affärsverksamheter .


文章 3-minHa ett minnesvärt och distinkt namn

För entreprenörer hoppas att namnet har en viss mening och positiv energi. För konsumenter kan man se namnet på konsumenternas intresse. Du kan tänka på namnen på vissa kunskapspoäng relaterade till hantverk öl som kommer att må bättre, så att alla kan förstå i en blick och som det i en blick. Detta kräver också entreprenörer att stå i konsumenternas ställning att uppleva.


750 套图 -Min

Tillhandahålls av GD Kate

E-post: michelle@degonget.com

Whatsapp: +86 178 6052 5597

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867