Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Dela Craft Brewing Beer Experience

Dela Craft Brewing Beer Experience

Visningar:0     Författare:Kate     Publicera Tid: 2021-01-25      Ursprung:Webbplats

I bryggningsprocessen är det oundvikligt att det kommer att finnas många frågor, till exempel det mer skummet, desto bättre? Etc. Om du också stöter på följande problem i bryggningsprocessen,ölutrustningTillverkaren kommer att förklara för dig, och hur man löser?


750 文章 3-min


F: Är mer ölskum desto bättre?

A:Skum är inte det viktigaste tecknet för att mäta kvaliteten på en öl, som tysk ölskum är mer, som vete öl; men relativt sett har de flesta brittiska öl bara ett tunt skumskikt, men det förhindrar inte sin öl från provsmakning bra.

Även om mängden skum i öl inte är mycket viktigt, är skumstabilitet ett relativt viktigt parameter. Skum är skapat när koldioxiden i ölen spills ut, tar upp några av ytmaterialet och bildar skummet. Den mer koldioxid I en öl, desto mer skum kommer det att skapa. Men skumstabilitet har lite att göra med koldioxid. Det har att göra med proteinhalt, sockerhalt och humle kvalitet. Så när vi gör öl är det första vi vill ha stabiliteten hos skummet och mängden skum beror på koldioxiden.


750 文章 2-min


Fråga: Hur gömmer koncentrerad öl smaken av alkohol och hur man gör ölen mer balanserad?

A:Fermentationstemperaturen för koncentrationsöl måste styras väl. Om temperaturen är för hög kommer det att leda till högt innehåll av avancerad alkohol i öl, och den skarpa känslan av öl är stark och personligheten är mer publicitet. Tillägg för att styra jäsningstemperaturen, bör det kvarvarande sockret också vara välkontrollerad. Dessutom bör det förvaras under en viss tid, vilket kan vara så kort som tre månader, så länge som sex månader eller till och med flera år. Koncentration öl om du gör ett bra jobb i det tidiga skedet, då den sena förbättringen Behöver bara lämna det till tid.


750 文章 3-min


Fråga: Hur mycket effekt kastar hoppet före och torr humle kasta på doftfrämjande?

A:Human Kasta innan refererar till det inledande scenen av Wort-samling när humle sätts i en kruka som redan har börjat tvätta ut wort.This-metoden är avsedd att låta humleen suga i den uppsamlade worten (vanligtvis från sackarifierande kärl, vid temperaturer som sträcker sig från 60 ° C till 70 ° C, beroende på proceduren) till slutet av tvättprocessen. Volatila humle-ämnen genomgår mycket komplexa reaktioner och ändringar och släpper en kombination av humlearom och bitterhet som inte kan erhållas med någon annan metod.

Humle läggs till i sackarifierings- eller filtreringsprocessen, som inte bidrar mycket till förbättringen av arom, men kommer att påverka ölens smak. Den främsta anledningen är att polyfenoler i humle kommer att skydda oxidationen av wort när den blandas i wort.Hops innan injektionen kommer att ha en effekt på bitterhet, inte mycket effekt på arom.


文章 1-min


Torr humle kasta hänvisar till bryggtekniken att hälla humle i ölen igen eller till och med flera gånger under jäsning. Det kan maximera humleens doft, och eftersom humleen inte kokas i detta skede, kan bitterheten inte vara helt frigjort, vilket inte kommer att ha en dödlig effekt på den slutliga smaken av öl.

Torr humle kasta hade en stor effekt på att förbättra doften av humle, men inte på att förbättra malt eller jäsning smak. Dry Hops-kasta kan referera till IPA-standard för att väva sorten, kvantitet och smak av humle.


förpackning


Om du vill veta mer om Craft Beer Brewing Experience, följ vår webb eller kontakta mig när som helst.

Tillhandahålls av GD Kate

E-post: michelle@degonget.com

Whatsapp: +86 178 6052 5597

Några bilder från nätverket om det finns överträdelse, vänligen kontakta.


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867