Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Tankar Ventiler » NPT-ventiler » DN15 304 rostfritt stål 2st kulventil 1/2 tum invändiga gängade ändar 1000WOG vattenolja
Dela till:

DN15 304 rostfritt stål 2st kulventil 1/2 tum invändiga gängade ändar 1000WOG vattenolja

Kulventilen drivs av ventilstammen och roterar runt bollventilens axel. Speciellt lämplig för mediainnehållande fibrer, små fasta partiklar etc. Denna typ av ventil bör generellt installeras horisontellt i rörledningen. Enligt körläget är kulventilen uppdelad i: pneumatisk kulventil, elektrisk kulventil, manuell kulventil.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • 1/2 tum 201 npt
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Specifikationer:
1000 WOG: Max 1000 psi för vatten, olja, gas
Fluidmedium: För användning med vätskor och gaser
Kropps- och bolltyp: 304 Rostfritt stål
Temp Range: -60 ° F till 450 ° F
Hantera: Tungt handtag med blå Vinly-isolering

球阀 详情 11. Slitstarkt; Eftersom spolen hos den hårda förseglade kulventilen är spraysvetsad legeringsstål, tredelade kulventil

Tätningsringen är tillverkad av legeringsstålsuppfyllning, så den hårdförseglade kulventilen kommer inte att producera för mycket slitage när den är påslagen och av.

2.Andra, tätningsprestandan är bra; Eftersom tätningen av hårdförseglingsventilen manuellt är manuellt kan den inte användas tills ventilkärnan och tätningsringen är fullständigt matchade. Därför är dess tätningsprestanda tillförlitlig.


23Den pneumatiska kulventilen har en enkel och kompakt struktur, tillförlitlig tätning och bekvämt underhåll. Tätningsytan och den sfäriska ytan är ofta i ett slutet tillstånd, vilket inte är lätt att eroderas av mediet. Det är lätt att använda och underhålla. Den är lämplig för allmänt arbetsmedia som vatten, lösningsmedel, syra och naturgas. Det används huvudsakligen för att skära av. Eller ansluta mediet i rörledningen, och kan också användas för vätskejustering och kontroll.


6


DEGONG-produkter exporteras till världen, om du är intresserad av vårNPT SolenoidventilKulventil, vänligen kontakta oss!


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867