Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » DEGONG koppardestillationsutrustning |Komplett uppsättning av alkoholdestillerare till salu

loading

Dela till:

DEGONG koppardestillationsutrustning |Komplett uppsättning av alkoholdestillerare till salu

Vi kan tillverka bryggningsutrustning för öl, vin, mousserande vin, whisky, gin, brandy, rum, etc. Utrustningskapaciteten sträcker sig från 200l till 20.000l. Ölutrustning: inklusive bryggeri, jäsningstank, brite tank, mash tun, cip vagn, etc; Destillationsutrustning: Inklusive rum / whisky / brandy / gin / vodka fortfarande.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1500L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Komplett uppsättning alkohol destiller


Etanol i \"öl \"

Alkohol kan göras från olika jordbruksprodukter i en sekvens av tre grundläggande steg

1. Kemiskt sönderdela råvaror (råvaror) genom processer som kan innebära matlagning och tillsats av enzymer.

2. Fermentering, effekten av mikroorganismer (vanligtvis jäst) som producerar \"öl \" (termen \"öl \" beskriver den flytande dragkraften av en fermenterad blandning av vatten och jord eller krossade korn, vanligtvis inte mer än 10-12% Alkohol, så processen och den slutliga alkoholhalten liknar inhemsk öl.) Innehåller en liten mängd alkohol, såväl som råmaterialrester, jästceller och olika andra ämnen upplösta i vatten.

3. Separat alkohol från vattnet och andra komponenter i öl, vanligtvis genom destillation, för att erhålla alkohol med tillräcklig renhet som bränsle.

Fermenterade korn (kokta i vatten och behandlas med enzymer för att bryta ner stärkelse och omvandla den till socker) kommer att producera en alkoholkoncentration av ca 5-10%. Den slutliga koncentrationen eller \"öl \" beror på vattenkonsumtionen, kornen och fermentationskvaliteten. Denna öl har ett mycket lågt alkoholinnehåll och kan inte användas som bränsle. Det måste koncentreras ytterligare för att erhålla en antändbar och brännbar blandning. Av denna anledning används destillationstorn för att producera högre koncentrationer av alkohol.

100


Destillation - hur det fungerar

Vi är vanligtvis bekanta med hur destillerat vatten produceras. Vattnet upphettas och ångan eller vattendampen tas bort i röret. Om röret slingrar ner och kyler under bulten, kommer ångan att kondensera och destillerat vatten kommer att erhållas. Detta är \"enkel \" destillation - avlägsnande av flyktiga ämnen (vatten) från icke-flyktiga ämnen (kalk, föroreningar etc.).

\"Fraktionell destillation \" används för att separera en blandning av två vätskor med olika kokpunkter, såsom alkohol och vatten. Etanol med 4% vatten kokar vid ungefär 173 ° F, medan vatten kokar vid 212 ° F. Blandningen av dessa två vätskor kommer att koka vid alla temperaturer mellan 173 ° och 212 °, beroende på förhållandet mellan alkohol till vatten.

Tänk på en bägare eller glasburk delvis fylld med en blandning av alkohol och vatten vid en viss temperatur. Toppen av behållaren är stängd, med endast ett litet hål och en ballong är fastsatt på den för att förhindra att luft kommer in. Därför är behållaren vid atmosfärstryck, men skalet ovanför vätskenivån är i grunden inte störd av luftflödet som cirkulerar runt tanken.

Efter en tidsperiod kommer mängden vattenånga och alkoholånga som ingår i gasblandningen ovanför vätskan i behållaren att nå ett konstant värde, vilket beror på temperaturen och trycket. Vätskan och ångblandningen når \"jämvikt \", i vilket fall det inte finns någon nettoförändring i vätske / ångförhållandet eller alkohol / vattenförhållandet i vätskan eller ångblandningen. Förhållandet mellan alkohol till vatten i ångfasen är emellertid generellt större än det i vätskefasen eftersom alkohol i allmänhet är mer flyktigt än vatten. Det är vätske- och ångstatens egenskaper hos detta ämne som gör det möjligt för oss att destillera ökande koncentrationer av alkohol från alkohol / vattenblandningar.

Genom att utföra en serie kontrollerade kontinuerliga sekvenser av återindunstning, kondens, återindunstning och kondensation) uppnår varje kondensation från det föregående ångtillståndet en högre alkoholkoncentration. Detta beror på att alkoholkoncentrationen i ångan är högre än koncentrationen i den flytande blandningen, i vilken den indunstas.

99


Azeotropisk blandning

Det tidigare förhållandet mellan alkoholvattenblandningar gäller när alkoholkoncentrationen är så hög som ca 95,6%. Vid denna koncentration slutar de två substanserna kokande separat (det vill säga alkoholen i gasfasen är inte längre högre än koncentrationen i vätskefasen) och fraktionerad destillation fungerar inte längre. En blandning av denna komposition kallas en \"azeotrop blandning. \"

I allmänhet måste ett tredje ämne införas i blandningen för att tillåta separation genom destillation, eller något annat separationsschema måste användas.

93


Den lämpligaste typen av destillationsprocess

Det finns två allmänna typer av destillationsprocesser som verkar vara lämpliga för storskalig produktion av bränslealkohol med användning av befintlig teknik. Ett är ett kontinuerligt foderdestillationstornsystem, där öl med konstant alkoholhalt pumpas kontinuerligt i tornet. Den andra är ett tankdestillationssystem, i vilket en sats öl inte tar bort tunga fasta ämnen (spillkorn), men kokas på plats för att avdunsta alkoholen. Alkohol-ånga tvingas sedan flöda genom destillationstornet för koncentration.

53


Kontakta oss

Ett brett utbud av modeller kan uppfylla de olika kraven på varje marknad och se till att du alltid kan hitta en lösning som passar dig. Om du vill veta mer detaljerad information om vår utrustning, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867