Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Vattenbehandling » DEGONG Ultrafiltreringsutrustning Vattenbehandlingsutrustning UF

loading

Dela till:

DEGONG Ultrafiltreringsutrustning Vattenbehandlingsutrustning UF

Ultra-filtrering (ultrafiltrering, UF) är en membraneparationsteknik som kan rena och separera lösningar. Ultrafiltreringsmembransystemet är en lösningseparationsanordning med ultrafiltreringsmembranfilament som filtermediet och tryckskillnaden på båda sidor av membranet som drivkraft.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1T / H

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Ultrafiltreringsutrustning


produkt introduktion

Ultrafiltreringsmembran tillåter endast lösningsmedel (såsom vattenmolekyler), oorganiska salter och småmolekylorganiska substanser i lösningen att permeate, samtidigt som makromolekylära substanser, såsom suspenderade fasta ämnen, kolloider, proteiner och mikroorganismer i lösningen, för att uppnå Syftet med rening eller separation.


Arbetsprincip

Ultrafiltrering är en membraneparationsprocess baserad på principen om siktande separation och tryck som drivkraften. Filtreringsnoggrannheten ligger inom intervallet 0,005-0,0 μm, vilket effektivt kan avlägsna partiklar, kolloider, bakterier, värmekällor och makromolekylära organiska ämnen i vatten. Den kan användas i stor utsträckning i separation, koncentration och rening av ämnen. Ultrafiltreringsprocessen har ingen fasinversion och drivs vid rumstemperatur. Det är speciellt lämpligt för separation av värmekänsliga ämnen. Den har god temperaturmotstånd, syra och alkalibeständighet och oxidationsbeständighet. Det kan vara kontinuerligt under lång tid under förhållandena under 60 ℃ och pH 2-11. använda sig av.

200

Fördel

 • Ultrafiltreringsmembranelement anta inhemska eller importerade membran företagets produkter för att säkerställa att kunderna får organiska membranelementen, och därmed säkerställa kvarhållande prestanda och membranflödet.

 • Systemet har en hög återvinningsgrad och hög kvalitet, som kan realisera material separation, rening och hög-faldig koncentration.

 • Det finns ingen fasändring i behandlingsprocessen, ingen negativ effekt på sammansättningen av materialet, och separation, rening, och koncentrationsprocessen är alltid vid rumstemperatur. Den är särskilt lämplig för behandling av värmekänsliga substanser, som fullständigt undviker förstöring av biologiskt aktiva substanser genom hög temperatur. Nackdelar, effektivt bibehåller de biologiskt aktiva substanser och näringsämnen i råmaterialet systemet.

 • Systemet har låg energiförbrukning och korta produktionscykeln. Jämfört med traditionella processutrustning är driftkostnaden utrustning låg, vilket effektivt kan minska produktionskostnaderna och förbättra de ekonomiska fördelarna av företag.

 • Systemet har avancerad teknisk konstruktion, hög grad av integration, kompakt struktur, tar liten plats, enkel drift och underhåll, och låg arbetsintensitet.

 • Systemet består av sanitära pipe ventiler med rena och hygieniska material på plats som uppfyller kraven i GMP eller FDA produktion specifikationer.

 • Styrsystemet kan individuellt utformade i enlighet med användarens specifika krav, i kombination med avancerad styrprogram, på plats Centraliserad övervakning av viktiga processdriftsparametrar, för att undvika manuell handhavande och flera riktningar för att säkerställa långsiktig stabil drift av systemet.

201

Ansökan

omfattar i huvudsak livsmedelsindustrin, dryckesindustrin, mejeriindustrin, biologiska jäsning, biomedicin, läkemedel kemikalier, biologiska preparat, traditionell kinesisk medicin förberedelser, klinisk medicin, tryckning och färgning avloppsvatten, livsmedelsindustri avloppsrening, återvinning resurser och miljöteknik, etc.


Användningsområde

 • Mineral vatten:I mineralvatten tillverkning är ultra teknik som tillämpas. I konstruktion, kommer porstorleken och typ av membran väljas enligt källan vattenkvaliteten analysrapport mineralvatten, och ultrafiltrerings utformning kommer att utformas.

 • Mat:Ultrafiltrering teknik gradvis antas i produktionen av mejeriprodukter, fruktjuicer, vin, kryddor och andra livsmedel, såsom separation av protein och låg molekylvikt laktos i mjölk eller vassle från vatten, klarning och sterilisering av fruktjuicer, och färg i vin avlägsnandet av protein, polysackarider och andra kolloidala orenheter och avlägsnandet av bakterier i sojasås och vinäger, visa fördelarna med ekonomi, tillförlitlighet, och kvalitetssäkring jämfört med traditionella metoder.

 • Medicin:Vid produktion av medicin och biokemisk industri är det ofta nödvändigt att separera och rena värmekänsliga ämnen. Ultrafiltreringsteknik visar sina enastående fördelar för detta. Användningen av ultrafiltrering för att separera och koncentrera biologiskt aktiva substanser (såsom enzymer, virus, nukleinsyror, speciella proteiner etc.) är ganska lämpligt för läkemedel som extraheras från djur och växter (såsom alkaloider, hormoner, etc.). Extrakten innehåller ofta stora molekyler eller i många fall kan fast material separeras genom ultrafiltrering för att förbättra produktkvaliteten.

 • Rent vatten, ultrapure vatten:Primärrening av industriellt vatten, RO förbehandling av rent vatten och ultrapure vattenberedning och terminalbehandling av rent vatten och ultralvatten.

 • Miljöskydd:Avancerad behandling av industriellt avloppsvatten, urbana återvunnet vattenåtervinningssystem, elektroforesfärg och oljeåtervinning.

 • Jäsning:Separering och raffinering av biokemisk fermentationsbuljong, koncentration och raffinering av enzymer, förtydligande och filtrering av socker och xylitol.

202


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867