Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » DEGONG Craft Winery 2000L Rom/Gin/Brandy/Vodka Copper Reflux Tower Distiller

loading

Dela till:

DEGONG Craft Winery 2000L Rom/Gin/Brandy/Vodka Copper Reflux Tower Distiller

Koppar är lätt att forma, har god värmeledningsförmåga och reagerar med svavel, avlägsnande av den från den slutliga andan. Det är också mycket vackert. Eller med andra ord valdes denna metall på grund av dess fysikaliska egenskaper (duktilitet, god värmeledningsförmåga) och dess kemiska reaktivitet med vissa komponenter i destillatet.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-2000L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Koppar reflux Tower Distiller


Trippel destillerad whisky

Distillation: Detta är skillnaden mellan whisky och öl. Denna process fungerar eftersom alkohol kokar med en lägre temperatur än vatten. Genom uppvärmning av en lösning av alkohol och vatten kan du göra alkoholgången från vätskan och kyla ångan för att kondensera i en vätska igen, vilket resulterar i en effektivare produkt än den var i början.

Oavsett om det är juridiskt eller praktiskt taget, kräver användningen av en vattenkokare destillator för att göra whisky vanligtvis minst två destillationer. Men vissa bryggare väljer att lägga till en tredje destillation, vilket är en mer komplicerad process som kan producera unika sprit med olika smaker och egenskaper. Triple destillation är nära relaterad till irländsk whisky, men det är varken en whisky-stil som är unik för irländarna eller ett nödvändigt villkor för whiskybryggning i Irland. Triple Destillation har entusiastiska supportrar över hela världen.

Destillation är faktiskt en raffineringsprocess, så de tre destillationerna representerar en högre nivå, vilket resulterar i en unik whisky-stil. Det kan vara svagt, förvirrande, mystiskt, komplicerat, dyrt och arbetsintensivt.


172

Kolumn Distiller såld i Japan


Triple destillation hjälper inte bara till att koncentrera alkoholen, det bidrar också till att koncentrera en lättare, mer fruktig smak: tyngre, mer vattenlösliga föreningar lämnas kvar i varje steg. Tvättning eller mos av jäsningen är vid den första stillastående, där alkoholen är separerad till ca 20% intensitet och uppvärmd. Den andra koncentrerar ytterligare alkoholens styrka; Beslutet att dela upp den uppsamlade vätskan i huvudet (även kallad framsidan), hjärtat och svansen (även kallad feint) är valfritt i detta skede. Den slutliga destillationen av den tredje destillatorn skärs i huvudet, hjärtat och svansen; Den inre andan kan vara nära 80% ABV, men storleken på skärningen och sammansättningen av proaktiva och falska handlingar bestämmer vilken typ av relevanta smakerna som fångas.

När huvudet och svansen är separerade, återvinns de vanligtvis till nästa destillation i samma destillering eller den tidigare destillatorn. Det tredje stillastående är inte ens nödvändigt, eftersom det andra stillastående kan upprepas för den tredje loppet. Genom att ändra skärpunkten och ändra numret och effekten av det återställda huvudet och svansen, kan destillatorn utveckla en rad olika smaker i den slutliga andan.

Triple destillerad whisky är vanligtvis inte starkare än andra whisky. Även om dess styrka efter den tredje destillationen fortfarande är högre än styrkan efter de två destillationerna, reducerar destillatorn sin styrka innan den fylls i vätskan i cylindern, så att den slutligen mognar och packas inom samma certifieringsintervall som andra whisky. flaska.


102

500L koppardestillationsutrustning


Tack vare Triple Destillation har Irish Whisky fått marknadsandel de senaste 30 åren och har skapat en unik stil.

Det används sällan vid produktion av scotch whisky.

53


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867