Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » DEGONG 1000L koppardestillationsutrustning Kolumndestillatör som gör whisky gin
Dela till:

DEGONG 1000L koppardestillationsutrustning Kolumndestillatör som gör whisky gin

Forskning Alla de aspekter som behövs för att öppna en vingård och hålla det på vilken typ av sprit som du gillar att göra, till om du vill ha en mer vacker vingård, till Verktygskostnadszonen i Downtown Warehouse. ! Om du har fler frågor, vänligen ring oss, vi kommer gärna att diskutera dina behov för vingården och hjälpa dig att sätta fortfarande på rätt plats i boken!
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1000L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Kolumn destiller gör whisky gin


7 frågor när man köper en still

När du väljer den bästa konfigurationen för din anpassade destiller (huvudverktyget i din process) är det bäst att göra dina läxor och förstå vilken utrustning du vill ha, och varför.

1. Vilka andar kommer du att göra?

De andar du producerar är hörnstenen i statisk design, men varje ande har regler som måste följas. Med det sagt har du många val om hur man uppnår dessa förväntade resultat. Ett bra exempel är Bourbon, som endast måste destilleras från fermenterade korn, varav minst 51% måste vara majs. Bourbon måste destilleras vid 160 grader eller under och fat vid 125 grader eller under nya charred ek-behållare. Å andra sidan, om du bestämmer dig för att även producera vodka, kan vodka destilleras från vilket material som helst med ett alkoholhalt på 95% eller högre (190-standardalkohol) och får inte flaska under 80 standardalkohol. Efter att ha beaktat dessa uppgifter måste du bestämma den föredragna destillationsmetoden för varje produkt.


2. Vilken process föredrar du att använda när du gör andar?

Fortsätt att ta Bourbon och Vodka som exempel, eftersom de vanligtvis destilleras med olika processer på en processskala. Föredrar du att destillera din bourbon, och om så är fallet, hur många gånger? Eller kanske du gillar ett enda pass genom den belagda kolumnen, eller du vill försöka komma ikapp med de stora skotten och använda en kontinuerlig destillationsprocess? Du kan kombinera dessa processer, eller använda specifika processer för olika Skus eller produkter. På Vodka-sidan av världen kan tankdestillation vara för ineffektiva, och intermittenta eller kontinuerliga kolumner måste användas.

208


3. Hur många produkter kommer Distiller producera och i vilken tidsram?

Den förväntade utgången är den bästa indikatorn för att bestämma storleken på den önskade utrustningen. Detta gäller stillbilder och all extrautrustning-sackarification, jäsning, lagring, blandning, tappning etc. Genom att börja från den önskade utgången och schemat kan vi effektivt justera dimensionerna för all utrustning från destillatorn, produktionscentret och starten av arbetet i två riktningar därifrån. Flaskhalsar i produktion kan inträffa var som helst i försörjningskedjan och processkedjan, men om storleken är för liten kan det vara det svåraste hindret att övervinna.


4. Vad är rymdkraven för destillatorn och stödutrustningen?

Nu när du har bestämt vilka produkter som ska tillverkas, hur man tillverkar dem, och har räknat ut vilken storleksutrustning du behöver, är nästa steg att bestämma vart man ska gå för det fortfarande. Vanligtvis anses en fortfarande en vacker skärm eller uppmärksamhet, men det är också en viktig del av produktionsprocessen, där tillgänglighet och användbarhet är den viktigaste. Centrum av uppmärksamhet är bra, men först måste det passa utrymmet. Har du en takhöjd för att rymma 18 meter vodka kolumn?


5. Vilken infrastruktur krävs för att driva destillatorn effektivt?

När du installerar infrastrukturen för destillatorn är den uppdelad i enkla kategorier, uppvärmning och kylning. Tydlig kommunikation med tillverkaren är avgörande. Se till att alla är på samma sida och siffrorna är giltiga. Den första är uppvärmning. Utan uppvärmning kommer du inte att kunna destillera någonting. Vad är din värmekälla, ånga, el eller någon form av direktflamma? Varje värmesystem kräver annan infrastruktur och har olika säkerhetsprioriteringar. Om du vill använda el för uppvärmning, har byggnaden tillräckligt med el för att korrekt värma det system du vill köpa. Förångningsandan utan förmåga att kondensera och samla är meningslöst. Hur kommer du att kyla dina produkter? På samma sätt kommer du att ha några val avseende kylprotokoll, bearbetningsnummer och planer enligt din process. Du kommer sannolikt att använda samma uppvärmnings- och kylsystem för andra delar av processen, såsom sackarifiering och jäsning.

206

Vackert formad kopparkolonndestillationsutrustning


6. Hur viktigt är statisk estetik till dig?

Vi är alla människor, och om vi gillar det eller inte, är vi alla konsumenter-prioriteringar och preferenser kan variera kraftigt. Som tidigare nämnts är destillatorn vanligtvis en display eller ett funktionellt konstverk; Hela vingården är byggd runt begreppet turism och turistupplevelse. I dessa fall är destilleriet nästan alltid upplevt efter själva andarna. Huvudfokus. I dessa fall är WOW-faktorn nödvändig, men å andra sidan anser många vingårdar fortfarande som ett annat verktyg som används av vinmakaren. I dessa fall, så länge de kan producera den önskade kvaliteten och kvantiteten av destillatorn, kan destillatorn vara liten eller ingen betydelse för operatören.


7. Vad är din budget?

Distiller är en av de viktigaste komponenterna i en vingård. Du bör köpa destillationsutrustning som bäst uppnår dina produktmål, men glöm inte att överväga dina finansiella mål. När du väl bestämmer vad du vill producera och hur mycket du ska producera, måste du överväga andra rörliga kostnader, såsom råvaror och flaskor. Dessa siffror varierar beroende på storleken på det fortfarande du köper. Budgeten slutar inte där. Hyr, el (speciellt om du använder el för uppvärmning och kylning), och alla andra utgifter ska ingå i din budget.


För alla som vill förbättra sina hobbyer är det bästa rådet att göra forskning! Forskning Alla de aspekter som behövs för att öppna en vingård och hålla det på vilken typ av sprit som du gillar att göra, till om du vill ha en mer vacker vingård, till Verktygskostnadszonen i Downtown Warehouse. Det här är en av tiden då för mycket forskning är omöjlig! Om du har fler frågor, vänligen ring oss, vi kommer gärna att diskutera dina behov för vingården och hjälpa dig att sätta fortfarande på rätt plats i boken!

181


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867