Visningar:1 Författare:Kate Publicera Tid: 2021-01-18 Ursprung:Webbplats
Köp en uppsättning stabil utrustning, operationen kan vara enkel eller komplex, men utrustningen måste vara stabil, temperaturreglaget måste vara stabil, tidskontrollen måste vara korrekt, utrustningssvetsning och poleringseffekt är bra, utrustningen är bra , etc., mänskliga faktorer minimerar påverkan på produktintervallet för att standardisera traditionell ölteknik och göra speciell öl som IPA. Om du vill komma in i Craft-ölindustrin är det viktigt att inspektera tillverkare, inspektera utrustning och inspektera kvaliteten på hantverks öl. Idag,ÖlbryggningsutrustningTillverkaren kommer att ge dig ett svar.
1. Beräknad investering
Att investera i ett hantverk ölhus är inte bara om utrustning, utan också en uppskattning av råvaror, vatten, el, personal och andra förvaltningskostnader under senare tid. Det är bäst att arbeta med utrustningsproducenten för att göra en kostnads-nyttoanalys i förväg utifrån den lokala pris- och konsumtionsnivån på utrustningsplatsen och göra en investeringsplan.
2. Typer av öltillverkning
Beroende på regionen är smakpreferenser i olika regioner olika. För att förbättra konkurrenskraften kan många barer och hotell inte bara brygga en öl. Antalet typer av bryggning bestämmer också konfigurationen av utrustning, särskilt fermentationssystemet.
3. Ölförbrukning
Innan vi väljer en uppsättning ölutrustning, bör vi först och främst medföra statistik om ölförbrukningen i vår egen butik. Förbrukningen av öl är säsongsbetonad, och vi borde ha ett visst begrepp med den maximala dagliga konsumtionen och månadskonsumtionen för att säkerställa att vi kan fortsätta att producera vin under högsäsong.
4. Webbplatsförhållanden
Det finns många fall där platsförhållanden (vattenförsörjning, dränering, el, ventilation, etc.) är begränsade.
Det föreslås att platsritningarna och den omgivande miljön på webbplatsen tillhandahålls till utrustningsleverantören. Om villkoren tillåter, bör personalen i motsatt parti krävas för att först besöka webbplatsen och tillhandahålla lämpliga lösningar enligt platsförhållandena.
5. Daglig bryggbatch
Brewing-batch bestämmer också konfigurationen av utrustning, eftersom sackarifieringssystemet och fermentationssystemets kapacitet kan vara multiplar av förhållandet, till exempel, dagligen, en gång, sackarifiering och fermenteringskapacitet är densamma, dagliga bryggning två gånger, är jäsning två gånger sackarifiering ; Den maximala multipel kan emellertid inte vara mer än fyra gånger, varvid utrustningskonfigurationen är annorlunda, sackariseringstiden är i allmänhet 6-9 timmar, maximalt 4 satser brygger en dag och natt, i allmänhet 1-2 satser. För att minska den ursprungliga investeringsrisken och spara kostnaden är det en bra metod att välja multi-batch brygningsförlust.
6. Öltillverkningsprocess
Om du har din egen bryggningsprocess kommer den att tillhandahållas till utrustningsleverantören, och motsvarande tekniska vägledning kommer att tillhandahållas, så att leverantören av utrustning kan ge en rimlig utrustningskonfiguration enligt bryggningsprocessen.
7. Estetisk utrustning
För utrustningen av ölhuset, särskilt mashingutrustning, kan du välja koppar outsourcing eller outsourcing av rostfritt stål, det finns också ett visst prisgap, inte blint följer, kombinerat med sin egen dekorationsplan och butikens stil, välj deras egen.
1 mill maskin
2-mash system
3-fermentationssystem
4-kontrollsystem
5-rengöringssystem
6-kylsystem
7-vattenbehandlingssystem
8-hjälputrustning
A. Craft ölutrustning kan tillverkas av koppar eller rostfritt stål, vilket är vackert och elegant.
B, kan bryggs stout, ljus öl, röd öl, frukt öl och andra öldrycker.
C, enkel och flexibel drift, låg strömförbrukning, litet fotavtryck.
D. Produktionsmiljön är ren, föroreningsfri, och doften av vinet är överflödande
E. Hög grad av automatisering, även om inte professionell bryggning också kan brygga god öl.
Om du är intresserad av Craft Beer Brewing System, var god kontakta mig direkt.
Tillhandahålls av GD Kate
E-post: michelle@degonget.com
Whatsapp: +86 178 6052 5597
Några bilder från nätverket om det finns överträdelse, vänligen kontakta.