Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Craft öl bryggeri utrustning, baserat på vad man ska välja?

Craft öl bryggeri utrustning, baserat på vad man ska välja?

Visningar:1     Författare:Kate     Publicera Tid: 2021-01-18      Ursprung:Webbplats

Köp en uppsättning stabil utrustning, operationen kan vara enkel eller komplex, men utrustningen måste vara stabil, temperaturreglaget måste vara stabil, tidskontrollen måste vara korrekt, utrustningssvetsning och poleringseffekt är bra, utrustningen är bra , etc., mänskliga faktorer minimerar påverkan på produktintervallet för att standardisera traditionell ölteknik och göra speciell öl som IPA. Om du vill komma in i Craft-ölindustrin är det viktigt att inspektera tillverkare, inspektera utrustning och inspektera kvaliteten på hantverks öl. Idag,ÖlbryggningsutrustningTillverkaren kommer att ge dig ett svar.


DSC_1662-min


1. Beräknad investering

Att investera i ett hantverk ölhus är inte bara om utrustning, utan också en uppskattning av råvaror, vatten, el, personal och andra förvaltningskostnader under senare tid. Det är bäst att arbeta med utrustningsproducenten för att göra en kostnads-nyttoanalys i förväg utifrån den lokala pris- och konsumtionsnivån på utrustningsplatsen och göra en investeringsplan.

2. Typer av öltillverkning

Beroende på regionen är smakpreferenser i olika regioner olika. För att förbättra konkurrenskraften kan många barer och hotell inte bara brygga en öl. Antalet typer av bryggning bestämmer också konfigurationen av utrustning, särskilt fermentationssystemet.


750 文章 1-min


3. Ölförbrukning

Innan vi väljer en uppsättning ölutrustning, bör vi först och främst medföra statistik om ölförbrukningen i vår egen butik. Förbrukningen av öl är säsongsbetonad, och vi borde ha ett visst begrepp med den maximala dagliga konsumtionen och månadskonsumtionen för att säkerställa att vi kan fortsätta att producera vin under högsäsong.

4. Webbplatsförhållanden

Det finns många fall där platsförhållanden (vattenförsörjning, dränering, el, ventilation, etc.) är begränsade.

Det föreslås att platsritningarna och den omgivande miljön på webbplatsen tillhandahålls till utrustningsleverantören. Om villkoren tillåter, bör personalen i motsatt parti krävas för att först besöka webbplatsen och tillhandahålla lämpliga lösningar enligt platsförhållandena.

5. Daglig bryggbatch

Brewing-batch bestämmer också konfigurationen av utrustning, eftersom sackarifieringssystemet och fermentationssystemets kapacitet kan vara multiplar av förhållandet, till exempel, dagligen, en gång, sackarifiering och fermenteringskapacitet är densamma, dagliga bryggning två gånger, är jäsning två gånger sackarifiering ; Den maximala multipel kan emellertid inte vara mer än fyra gånger, varvid utrustningskonfigurationen är annorlunda, sackariseringstiden är i allmänhet 6-9 timmar, maximalt 4 satser brygger en dag och natt, i allmänhet 1-2 satser. För att minska den ursprungliga investeringsrisken och spara kostnaden är det en bra metod att välja multi-batch brygningsförlust.

6. Öltillverkningsprocess

Om du har din egen bryggningsprocess kommer den att tillhandahållas till utrustningsleverantören, och motsvarande tekniska vägledning kommer att tillhandahållas, så att leverantören av utrustning kan ge en rimlig utrustningskonfiguration enligt bryggningsprocessen.


Öl-bryggning-process2

7. Estetisk utrustning

För utrustningen av ölhuset, särskilt mashingutrustning, kan du välja koppar outsourcing eller outsourcing av rostfritt stål, det finns också ett visst prisgap, inte blint följer, kombinerat med sin egen dekorationsplan och butikens stil, välj deras egen.


展会 röd koppar 750-min2


DEGONG COMPLETE OF ÖL BREWING UTRUSTING CONFIGURATION

1 mill maskin

2-mash system

3-fermentationssystem

4-kontrollsystem

5-rengöringssystem

6-kylsystem

7-vattenbehandlingssystem

8-hjälputrustning


750 文章 4-min


DEGONG Öl Brewing Equipment Funktioner:

A. Craft ölutrustning kan tillverkas av koppar eller rostfritt stål, vilket är vackert och elegant.

B, kan bryggs stout, ljus öl, röd öl, frukt öl och andra öldrycker.

C, enkel och flexibel drift, låg strömförbrukning, litet fotavtryck.

D. Produktionsmiljön är ren, föroreningsfri, och doften av vinet är överflödande

E. Hög grad av automatisering, även om inte professionell bryggning också kan brygga god öl.


750 文章 5-min


Om du är intresserad av Craft Beer Brewing System, var god kontakta mig direkt.

Tillhandahålls av GD Kate

E-post: michelle@degonget.com

Whatsapp: +86 178 6052 5597

Några bilder från nätverket om det finns överträdelse, vänligen kontakta.

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867