Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » China Beer Brewing Equipment 1000L kopparbryggeri till salu
Dela till:

China Beer Brewing Equipment 1000L kopparbryggeri till salu

Den viktigaste bryggeriutrustningen är ett helt svetsat utseende, högkvalitativ utrustning utan döda ändar. Sackarifieringssystemet är huvudsakligen sammansatt av en mash-kruka, en colander, en virvelkruka och så vidare. Alla system är gjorda av högkvalitativt 304 rostfritt stål eller koppar som uppfyller internationella standarder.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1000L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

1000L koppar bryggeri till salu


Fördelar med att använda humle extrakt istället för standard humle

Det finns många goda skäl att använda HOP-extrakt som ett alternativ till standardhoppinfusion.

HOP-extrakt har i stor utsträckning använts på stora kommersiella bryggmarknader, men nyligen har deras popularitet bland hantverksbehållaren också ökat avsevärt.

Generellt sett tänder Craft Beer-industrin att \"naturliga \" lösningar och produkter, eftersom åtminstone en stor del av det uppfattade värdet av Craft Beer bygger på tanken att bryggerier är engagerade i att använda högkvalitativa råvaror - om nödvändig tråkig process. Därför bör det inte vara förvånande att hantverksfransindustrin ursprungligen var ganska likgiltig för att hoppa ut och bytte till vanliga humle. Men genom åren har många hantverk bryggerier framgångsrikt experimenterat med humle extrakt med anmärkningsvärda resultat. Numera, människor sällan (om någon) oroar sig för den artificiella karaktären av humle extrakt.

Faktum är att användningen av HOP-extrakt (till exempel standardhoppprodukter i form av granulära humle) har många unika fördelar som är värda att överväga. Låt oss ta en snabb titt på några av dessa fördelar.

168

 • Koncentrerade syror och oljor säkerställer en längre hållbarhet och enklare lagring

HOP-extrakt är i huvudsak ett koncentrat av alfasyror och oljor som är naturligt närvarande i humle. Denna koncentrerade syra och olja (i form av humleextrakt) har en längre hållbarhet än standard humle eftersom de inte kommer att påverkas av växtnedbrytning eller potentiell bakteriell kontaminering. Dessutom kan HOP-extrakt lagras i ett mindre utrymme, vilket gör det lättare för bryggerier att behålla en \"humleförsörjning \" under olika årstider utan att stöta på lagringsproblem.

178


 • Senaste andra justeringen är möjlig

HOP-extrakt kan läggas till Wort-kokning (samma som standard humle) eller efter jäsning, beroende på den specifika typen av humle-extrakt använder du. Vissa hop-extrakt kan användas senare i processen, de kan till och med läggas till den färdiga ölen för att ge den en bitter smak eller speciell arom. Detta gör det möjligt för bryggeriet att göra sista andra justeringar, vilket kan vara mycket värdefullt - till exempel, ett litet oberoende hantverksbryggeri kan upptäcka att deras senaste sats av öl inte har tillräckligt med bitterhet, så det kan lägga till extra till ölen. HOP-extrakt läggs till den färdiga produkten för att lägga till den nödvändiga bitterheten.

163

20BBL kopparbryggningsutrustning


 • HOP-extrakt garanterar \"Ren bitterness \"

Många bryggerier har upptäckt att HOP-extrakt ger en distinkt och unik bitter smakprofil till öl än vanliga humlefaktorer, de beskriver ofta denna smak som \"ren bitterhet. \" Många använder humle extrakt för att få en \"rent bitter \" smakprofil.


 • Minska wort-avfallet

Användningen av HOP-extrakt kan resultera i en minskning av Wort-avfallet, eftersom att urten inte absorberas och absorberas av humleens fysiska struktur (såsom blommor eller partiklar) tillsatt till wortkokningen. HOP-extrakt Undvik det här avfallet eftersom extraktet inte är \"borttaget \" från wort (eller från den färdiga öl).

20

Fermenteringstanken i rostfritt stål


DEGONG har en professionell tillverkningsfabrik, ett bra kvalitet och servicekontrollsystem och produceras av kvalificerade arbetstagare med rik erfarenhet. Vi hoppas att fastställa goda affärsrelationer med kunder genom uppriktig kontakt och samarbete. Bolagets mål är att högsta kvalitet och trovärdighet, och uppriktigt välkomna inhemska och utländska partners.

30


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867