Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Cask ale, kärnan i brittisk öl

Cask ale, kärnan i brittisk öl

Visningar:105     Författare:Kate     Publicera Tid: 2021-01-26      Ursprung:Webbplats

Cask ale, även känd som fermenterad öl, är en ofiltrerad, opasteuriserad \"rå \" öl.


Vattnet i Storbritannien är ganska svårt, inte så bra för Lager, men för Ale. Det brittiska klimatet har producerat högkvalitativ korn (t.ex. marisutter) och klassiska engelska humle (t.ex. guld, fuggle, utmanare), så engelska Öl är mestadels malt eller hop-flavored ales.al fermenter snabbt vid relativt höga temperaturer, med jäst som stiger mot ytan i det höga bubbelsteget (känd som \"övre fermentation \"). De sekundära metaboliterna av jäsning var mer och Frukt ester doft var mer riklig. Tillägg är försiktig bakad malt ofta smaksatt med nutty, toffee, karamell, och så vidare. Bitterheten och doften av humle stöds av malt.


Ordet ale har en historia. Den tidigaste rekordet av Cask Ale går tillbaka till fjärde århundradet BC, när öl transporterades i palmkorgar på fartyg som handlar med den babyloniska regionen. Traditionella brittiska Ayres använder ofta fat som den som är nedan Av jäsning har öl fortfarande en liten mängd restsocker i det, eller det andra sockret tillsätts, och det matas i träfack utan något tryck. Den sekundära fermenteringen görs vanligtvis i fat, där koldioxiden produceras isolerar syre och är trycksatt. Som för cylindern kommer inte läcka, det är säkert, men trots allt är det också nära tätningen, jämfört med koldioxidproduktion, kommer det alltid att finnas ett ögonblick att nå dynamisk jämvikt, så Alkohol är i grunden trycksatt tillstånd.


750 文章 2-min


Denna öl helt på fatets naturliga CO2-tryck och tyngdkraften för att komma upp med en öl, i bilden nedan är på toppen av stillagerande fat, med en produktidentifiering, det är toppen av stapeln används för tätning och inlopp av Spile och shive, här är köp ölkranen och förseglad med keystone.


750 文章 3-min


På de mest traditionella engelska pubarna placeras fatet på den långa räknaren, och när du dricker behöver du bara stansas ut från ölens huvud. Det är mycket erfaren och mycket brittisk.


750 文章 4-min


Ett annat sätt att dricka är det genom en svanhalsböj med en ölpump.


750 文章 1-min


Efter andra världskriget kom aluminiumburkar och metallkål till utbredd användning. Jämfört med träfat var de lättare att rengöra, uppblåsbara och trycksatt, filtrerade ut föroreningar, var billigare att producera, hade mer stabil kvalitet och var lättare att distribuera.


750 文章 5-min

Den traditionella sinne som uppenbarligen inte kunde bära den, och 1973 lanserade de kampanjen för Real Ale-kameran, vilket gav tunnan öl sitt namn, Real Ale. Kampanjen uppmanar alla lokala pubar i Storbritannien för att avsätta en andel av Deras ölhuvud för traditionell cask öl.along med denna rörelse, den sjunkande tunnlöden återigen kom in i det offentliga ögat, och med utvecklingen av hantverksrörelsen, blev den gradvis en karakteristisk och kulturell symbol djupt rotad i människors hjärtan.


750fv 套图 正面 -Min2

Brew Brewhouse


Om du vill veta mer om Craft Beer Brewing Experience, följ vår webb eller kontakta mig när som helst.

Tillhandahålls av GD Kate

E-post: michelle@degonget.com

Whatsapp: +86 178 6052 5597

Några bilder från nätverket om det finns överträdelse, vänligen kontakta.


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867