Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Komplett ölbryggeriutrustning » Bryggsystem 7bbl ånga eller elektriska brygghusjäsare med mantel och dubbelvägg till salu

loading

Dela till:

Bryggsystem 7bbl ånga eller elektriska brygghusjäsare med mantel och dubbelvägg till salu

Oavsett om du brygger de största varumärkena, eller den senaste Craft-ölstilen, kan vi hjälpa dig att skilja och expandera. Du kan börja och driva ett framgångsrikt hantverksbryggeri om du är seriös och redo att lära dig att starta ditt eget bryggeri och framgångsrik hantverksbränning Du har kommit till rätt ställe.
manhål för fermentor:
Värmemetod:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-7bbl

 • DEGONG

 • 8438400000

Produktbeskrivning
Brewing System Brewery Utrustning Översikt

Oavsett om du brygger de största varumärkena, eller den senaste hantverks ölstil, kan vi hjälpa dig att skilja och expandera.


Mill System:

Roller Malt Miller används för mash malt, för att uppnå effekten av maltbrytning utan att krossa.

粉碎 -min

Kornmördare


MASHING SYSTEM:

Mash / Lauter / Kettle / Whirlpool, två kärl, tre fartyg av Brewhouse kan väljas, kan kombineras med någon kombination. Tankarna kommer att använda rostfritt stål 304 som material att göra, och efter färdigt kommer alla tankar att vara ett trycktest för att garantera dess kvalitet. Från topp till botten av tanken använder vi den horisontella motorn, med Manway Hole, Chaff Door, False Bottom, Boltben, Avlopp, Agitator, etc. Tre lager består av mash / Lauter / Kettle / Whirlpool Tun, Yttre Skikt, inre skikt, isoleringsskiktets tjocklek är 80-100 mm, och vi brukar använda PU för att uppnå Håll temperaturmålet.

Brew3-min-min

Utmärkt Brewhouse System 7BBBL storlek


Fermentationssystem

Ett helt system som vi kommer att vara utrustade med 4 st lika stora kapacitet hos fermenterna till våra kunder åtminstone. Om du vill göra många satser av mashing per dag, är svaret annorlunda, den här gången är fermenteringens kapacitet inte lika med mashsystemet, det kan vara dubbelt storlek på Brewhouse och mer. Fermenterare har den koniska botten, den koniska vinkeln är 60 °, fördelen på jästutfällning. Tryckvakuumavlastningsventil och mekanisk tryckregleringsventil är installerade i fermenterna, för att garantera tanksäkerheten. När trycket är negativt eller för högre än normalt kommer det att vara automatiskt öppet.

1-3-min

Installera topp 7BBL-fermentationstankar


Kylsystem

Den bestod av en isvattentank, kylare, cirkulerar pump. Funktionen isvattentanken är svalna ner temperaturen hos Wort och Fermentor. Isvatten betyder blandning av vatten och alkohol och alkoholkoncentration är 95%, de kommer att blandas ihop och i en till fyra. Tanken är cylindrisk i utseende, tanken är utrustad med en jämnmätare, du kan se resten av vätska, undvik läckage och kan hjälpa dig att observera.

CIP Cleaning System

Två tankar med ett kontrollskåp installerades på skidvagnen. En av dem är steriliserad tank, och en annan är en alkalitank.

CIP Cleaning System


Kontrollsystem

PLC och Siemens Digital Display Control Cabinet med pekskärm, kan du övervaka temperaturen för varje tank och situation. Kontrollpanelen har varje tanks knapp och skärm.


kontrollsystem


Kontakta Alice idag

I vår utmärkta samling avbryggningsutrustning, Vi erbjuder våra kunder Premium Quality Microbrewery Equipment. Denna bryggeriutrustning är väl tillverkad av användningen av premiumkvalitetskomponenter, grundläggande material och sofistikerad teknik.


Alice DownroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867