Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Bryggning förtydligande

Bryggning förtydligande

Visningar:0     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2021-12-28      Ursprung:Webbplats

En av de mest frustrerande sakerna när man köper öl kan hälla öl (var försiktig för att inte röra upp sedimentet, om det finns något), det ser ut som lera från glaset, eller sämre, köpa det i en bar öl, det ser ut samma.

Vi vet att det är populärt att erbjuda en öl som liknar Misty, men personligen föredrar vi att bryggeri har lagt mycket ansträngning för att skapa en öl som inte bara smakar och luktar bra, men ser också bra ut. Så som ett hembrygger, hur ser vi till att vår öl är ljus?

Det finns två typer av dis, biologisk och icke-biologisk dis, här är vi ägnas åt icke-biologiska dis.

Proteinet och polyfenolerna i humle är de två huvudsakliga orsakerna till dis, men de kan också orsakas av följande skäl:

  • Kalciumbristan

  • Vete-härledda tillsatser

  • Under modifierad malt


I de flesta fall, även om öl ser ut som lera, beror det på proteinet och polyfenolerna i öl.Tekniker för att begränsa innehållet av protein och polyfenoler i Wort är:

  • Använd låg protein malt

  • Använd irländsk moss

  • Snabb kylning

  • Kyl din öl

  • Håll massan borta från fermentationstanken

Dessa tips är sunt förnuft, och vi antar att de flesta av oss gör det eller försöker göra det. Men vad händer om du vill använda många humle i din IPA, oavsett vad du försöker, ser det fortfarande ut som lera? Finns det något annat sätt att göra ljus öl? ja!

249


Du kan:

  • Lägg till dem i ditt FV i slutet av jäsning och sedan tappning

  • Överför öl till flaskfat, lägg till sperma och sedan flaska

  • Överför öl till andra etappen för att lägga till sperma, låt det stå i 24-48 timmar, och sedan flaska det

  • Överför öl till en keg för att lägga till sperma, låt den stå i 24-48 timmar, överför sedan till en andra keg för karbonering.

Eller du kan göra någon kombination av dessa; Koka lite vatten, såsom 100-200 ml, kylt till under 90 ° C, tillsätt sedan 2,5-5 gram gelatin och omrör / rotera tills det är upplöst.

För varje brygger är det mycket viktigt att experimentera och bestämma den lämpligaste planen för dem. Hastigheten, kvantiteten och tiden kommer att variera beroende på öl och dis.

Jag tror att dimfri öl är en bättre och mer professionell produkt. Folk föredrar mindre astringent och mjukare kvalitet på ljus öl.

30


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.Contact Kate och min email:kate@degonget.com


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867