Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Chiller utrustning » Glykolkylare » Bryggerikylare för nuvarande och framtida kapacitetskylsystem med glykoltank

loading

Dela till:

Bryggerikylare för nuvarande och framtida kapacitetskylsystem med glykoltank

Brewhouse, som anses vara ett slagt hjärta av ditt bryggeri system, är avgörande för kvaliteten på din öl. Ett svagt och defekt brygghus kan inte fungera och varar länge. Dess huvudsakliga uppdrag är att extrahera de användbara sakerna som protein, socker och få Wort redo för jäsning. Hur brewhouse är strukturerat och de använda komponenterna påverkar arbetseffektiviteten direkt.
manhål för fermentor:
Kontrollmetod för bryggeri:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-glykolkylare

 • DEGONG

 • 8438400000

Produktbeskrivning
Bryggeri glykolkylare

Våra chillers finns i hundratals bryggerier runt om i världen och är stolt byggda här hemma. Vårt tillverkningsanläggning kommer att utforma ditt kylsystem med noggrann övervägning av nuvarande och framtida kapacitet, såväl som miljö- och strukturfaktorer som är specifika för din operation. Vi erbjuder modulära alternativ för expansion, byggd i uppsägningar, stora glykolreservoarer och anpassad byggkapacitet.


Glykolflödesdiagram-min

Glykolflödesdiagram


kall

Glykoltank och glykolkylare


Glykolkylare är en specifik typ av kylsystem, som ofta används för att kyla en mängd olika vätskor, inklusive alkohol och andra drycker. Med hjälp av en chiller tillåter producenterna att sänka produktens temperatur dramatiskt under en kort tidsperiod beroende på produktionsbehoven.


Starta bryggeriet-min

Bryggerier öl fermenterare / Unitanks / brite tankar


Glykolkylersystem för bryggerier

Styrning av temperaturen på dina jäsningar är en av de viktigaste aspekterna på en kvalitets-, repeterbar jäsning och kan slutligen göra eller bryta slutprodukten. Våra högkvalitativa glykolkylersystem är byggda med fermentationstemperaturkontroll i åtanke och är perfekta för bryggerier och vingårdar. Vi har ett brett utbud av glykolkylare system för att möta några bryggeriens kylbehov: från en enda konisk fermentor till ett dussin brite tankar, vi har vad du behöver!


Glykoltank

1.Material: Inre (SUS304), tjocklek: 3,0 mm; yttre: 2,0 mm (rostfritt stål);

2.Insulering: Polyuretan-tjocklek 100 mm.

3.Temperaturläge: PT100 Temperatursond, temperatursändning, temperaturkontrollpanel

4.Feed Metod: Glykolvatten injiceras i tanken från toppmannen.

5.Discharge-läge: glykolvattenutmatning från botten av glykolbehållaren, injicera sedan till fermentationstanken från botten av den. Efter avslutad kylning strömmar glykolvatten tillbaka till glykoltanken för cirkulation.

6. Kylenheten kyler glykolvatten som hade gått igenom jäsningstanken.


Vårt kylsystem kommer att vara rimligt konfigurerat enligt din efterfrågan på kylkapaciteten. Diskutera med mig detaljerna i ditt projekt och jag kommer att ge dig en detaljerad citat.


Kontakta Alice idag

I vår utmärkta samling avbryggningsutrustning, Vi erbjuder våra kunder Premium Quality Microbrewery Equipment. Denna bryggeriutrustning är väl tillverkad av användningen av premiumkvalitetskomponenter, grundläggande material och sofistikerad teknik.


Alice DownroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867