manhål för fermentor: | |
---|---|
Kontroll metod: | |
Brewhouse: | |
Tillgänglighetsstatus: | |
Kvantitet: | |
1000L / 10Barrel ölbryggningsutrustning för företag |
Brewhouse, som anses vara ett slagt hjärta av ditt bryggeri system, är avgörande för kvaliteten på din öl. Ett svagt och defekt brygghus kan inte fungera och varar länge. Dess huvudsakliga uppdrag är att extrahera de användbara sakerna som protein, socker och få Wort redo för jäsning. Hur brewhouse är strukturerat och de använda komponenterna påverkar arbetseffektiviteten direkt. De mest berörda specifikationerna för ett Brewhouse är listade nedan. Förresten är vårt Brewhouse anpassat om du har egna specifika krav.
Uppvärmningsmetod: Steam / Electric för ditt val. Men om Brewhouse större än 500l är vår rekommendation ångvärme, eftersom den kan värma wort mer även vilket är bra för kvaliteten på öl.
Struktur: 2-kärl / 3-kärl / 4-kärl. Enligt produktionen föredrar en majoritet av kunderna 3-fartygsstruktur för 1000L Brewhouse, vilket är bra för att förbättra arbetets effektivitet och utnyttjandegrad, särskilt vattenresurs.
Wort Pump: Utrustad med ABB-motor, VFD-typ. Komplett rostfritt stål och sanitärt, mer hållbart och optimalt
Wort Grant: Monterad mellan Lauter Tun och vattenkokare, som används som en wort buffertank. Förekomsten av Wort Grant kan förhindra att kornkakan sugs extremt tätt, speciellt när Wort-pumpen inte är VFD-typ.
Plattform: Vi vet alla att vattnet är överallt i ett bryggeri. För att undvika att bli skadad från att falla ner är plattformen glidmotstånd utformad.
Wort Aeration-enhet: Luftinjektion är en absolut viktig process eftersom osteriliserad luft kan förorena wort eller till och med göra den en tank med surt vatten.
Pneumatisk ventil och automatisk styrning: Använd pneumatiska ventiler och PLC-styrsystem för att få maximal arbetseffektivitet.
ABB / SEW / SIEMENS Motor för Raker: Använd världsberömd motor för att göra bryggeriet inte bara mer hållbart men också mer optimalt för att bryggerier ska fungera.
Material och tjocklek: Livsmedelskvalitet Sanitära rostfritt stål 304, 3,0 mm för inre skal, 2,0 mm för yttre skal och 1,5 mm för den dimplejacka.
1000L 10BBL Populär storlek FV / CCT
Efter att Wort överförs till fermentorn startar jäsningsprocessen som varar under en viss tid. Jäst konsumerar syre för att reproducera sig i första etappen. Under det andra steget bildas alkohol och vatten genom anaerob andning. Ölen är drickbar efter jäsningsprocessen.
Tillverkningsteknik: 100% TIG svetsad med argongasskydd
Material och tjocklek: Sanitär matkvalitets rostfritt stål 304. 3,0mm för inre skal, 2,0 mm för yttre skal och 1,5 mm för dimplejacka
Arbetstryck och designtryck: 1,5-2 bar; 3 bar
Huvudutrymme: 25% av effektiv kapacitet
Kylmetod: Kylmantel
Inredning: Spegelpolsk
Provventil
Karboneringsstenbrunn: För karbonering av öl
Tryckavlastningsventil / vakuumventil: För uttömmande luft när trycket inuti tanken är högre än inställt tryck
Termometer: För att visa temperaturen visuellt
Rackarm: För att dränera öl ut
Tryckmätare: För att visa trycket inuti tanken visuellt
Temperaturgivare: För att avkänna temperaturen inuti fermentationstanken och sedan skicka in signalen till styrboxen via signaltråd
Jäsningsperiod avAlerunt en vecka
Jäsningsperiod avLagerölungefär en halv månad
Ale & Lager
Ljusa öltankar för mognad och karbonering
Kontakta Alice idag |
I vår utmärkta samling avbryggningsutrustning, Vi erbjuder våra kunder Premium Quality Microbrewery Equipment. Denna bryggeriutrustning är väl tillverkad av användningen av premiumkvalitetskomponenter, grundläggande material och sofistikerad teknik.
0 Kommentar