Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Branscher som använder industriella mixers

Branscher som använder industriella mixers

Visningar:1     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2022-03-03      Ursprung:Webbplats

Kommer din bransch att lida utan industriell blandning? Industriell blandningsutrustning är avgörande för många växande och blomstrande industrier. Varför är det en nödvändighet? När problem uppstår i din process måste lösningar följas för att bli framgångsrik. Processutrustning som industriella blandare löser problem med problem i processen.


Många branscher skulle upphöra att existera utan noggrann uppmärksamhet åt köp och korrekt användning av blandningsutrustning. Kunskap och erfarenhet är nödvändiga för forskning och urval av blandningsutrustning. Företagen stöter emellertid ofta svårigheter eftersom det inte finns någon enkel tillgång till kompetens inom processutrustning direkt relaterad till bolagets industri. Vid Degong vill vi betjäna våra kunder bra genom att tillhandahålla tillgänglig expertis. Vårt mål är att ingen vill veta vilken typ av industri som vi specialiserar oss och tjänar. Om du har letat efter ett företag som erbjuder en lätt väg till upplevd innovativ teknik i din bransch, har du kommit till rätt ställe. När du läser nedan ser du en kort översikt över några av de viktigaste områdena vi serverar och kan erbjuda vår expertis.


De stora sektorerna mixer direkt tjänar

Lim och tätningsmedel

Lim och tätningsindustrier erbjuder ett brett utbud av produkter till en otalig mängd sektorer. Att hitta rätt blandningsutrustning för de unika viskositeterna i dina lim eller tätningsmedel kan vara en utmaning. DEGONG kan erbjuda de rätta alternativen för att passa dina material och övergripande process. Från topp- eller sidoinmatningsblandare till höghastighets dispergerare kan vi konstruera den högra lösningen.


LANTBRUK

Jordbruket är avgörande för vår planet. Med ingenjörskompetens kan Degong erbjuda effektiva och effektiva blandningslösningar för jordbruksindustrin. Detta inkluderar applikationer som bevattning, bulkförvaring, djurfoder, biobränslen, alger, medicin och mer.


Avloppsvatten

Vi är övertygade om att vårt teams branschkunskap och kompetens inom avloppsvatten kommer att vara en hjälpsam tillgång för att hjälpa din process att gå vidare med förtroende. Vår blandningsutrustning är en utmärkt passform för rening av smutsigt vatten, omvandling av avloppsvatten i ren energi, lagring av förorenat vatten och mer. Ditt företag kan vara säker på att vår utrustning uppfyller regleringsstandarder för att leverera avloppsreningsanläggningar med den övre utrustningen som passar alla blandningsbehov.


OLJA GAS

En av de bästa bekymmerna för att adressera i olje- och gasindustrin är säkerhet. Raffinering av råolja och bearbetning av kemikalier kräver erfarenhet och förståelse för att utveckla de korrekta och säkra lösningarna. Våra försäljningsingenjörer är tillräckligt utrustade för att erbjuda både säkra och effektiva lösningar. DEGONG erbjuder en omfattande explosionssäkra mixers, magnetblandare och omrörare för reaktorer och tryckkärl i olje- och gasindustrin. Vårt internteknik ger också enkel tillgång till branschkompetens med snabba ledtider.


Kosmetika

Sanitär blandning i kosmetisk industri är en högsta prioritet. Vi förstår fullt ut att korskontaminering är av stor oro för våra kunder inom kosmetikindustrin. För att lindra denna oro tillverkar vi kvalitativa agitatorer som uppfyller de nödvändiga specifikationerna för verkligt sanitär blandning. Vi specialiserar oss också i helt förseglade sanitetsblandningsmiljöer (rostfria tankar och blandare) och erbjuder högkvalitativa tätningar och polsker (spegelfinish, elektropolish och mer) för att säkerställa framgång i din blandningsprocess.


KEMISK

DEGONG är ingen främling för kemisk bearbetning. Med en lång historia inom kemisk industri är vårt team fullt kapabel att hjälpa ditt företag i allt kemiskt, från att testa en ny process till en ny kemisk växtbyggnad. Kemisk bearbetning presenterar unika utmaningar som kräver branschkunskap och förståelse. När du köper industriell blandningsutrustning från Degong för kemisk industri kan du förvänta oss att vårt team känner till dina material och hur de arbetar tillsammans. DEGNGs exakta teknik i kombination med kompetens och förståelse för den kemiska industrin kommer att leverera både en säker och effektiv produkt för din process.


Bläck, beläggningar och färg

Blandningssystem för bläck, beläggningar och målarindustrin kräver en mängd alternativ för att uppfylla de nödvändiga specifikationerna. Dessa alternativ kan innehålla anpassade lock, fästen, tätningar och tankfinisher. Våra ingenjörer är erfarna och beredda att hjälpa våra kunder att designa ett blandningssystem som med rätta passar programmet.


MAT & DRYCK

Mat- och dryckesindustrin är en stor bidragsyter till U.S. Economy och växer ständigt. För att möta den växande behoven hos denna bransch erbjuder Degong en mängd olika blandnings- och bearbetningsutrustning för mat och dryckesprocesser. Att möta sanitetskrav är avgörande för att blanda utrustning i denna bransch. Vårt erfarna team kan innovera rätt sanitära blandningsrörare för att säkerställa en mycket effektiv process.


Pharma / Bio-Tech

DEGONG erbjuder innovativ anpassning med största möjliga oro för en ren och sanitär blandningsmiljö för läkemedels- och bio-tech industrier. Processutrustning inom medicinsk / vårdindustrin är skyldiga att följa IronCLAD-specifikationer för att säkerställa en exakt och sanitär blandningsmiljö. Vår expertis för att utveckla säker och ren processutrustning för att övervinna blandningsutmaningar inom läkemedels- och bio-tech industrin är bara ett sätt vi kan betjäna ditt företag i denna bransch.


Massa och papper

Industriell blandning är en viktig del av processen för massa- och papperssektorn. Vid DEGONG kan vi erbjuda mycket effektiv blandningsutrustning med rätt kombination av kontroller, blandare och tankar för att säkerställa en högkvalitativ process. Våra expertingenjörer hjälper till att leverera de bästa blandningsalternativen som passar din specifika process.


Brewing & Distilling

För en mycket effektiv process inom bryggnings- och destilleringsindustrin måste en industriell mixer vara involverad. DEGONG erbjuder tillgänglig kompetens och förståelse för de viskösa material som är inblandade i bryggning och destillering. Från single mash tankblandare till hela destilleri och bryggeri byggnader har vi rätt industriell blandningsutrustning för din process.


Ethanol & Bio-Diesel

Biodiesel och etanol är två av de mest kända biobränslena i produktion på vår planet. Från första till fjärde generationen Biobränslen kan Degong ge mycket effektiva och ekonomiska industriella blandningsalternativ. Vårt erfarna team av ingenjörer är här för att skräddarsy industriella mixers, rostfria tankar och fulla system med fullständig automatisering för att hjälpa dig att förenkla dina biodiesel- och etanolprocesser.
Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867