Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Brandy från vin: Hur alkohol omvandlas till brandy

Brandy från vin: Hur alkohol omvandlas till brandy

Visningar:0     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2022-02-24      Ursprung:Webbplats

En biologisk process

Att göra vin är en biologisk process. Levande jäst tillsatt till druvsaft smälter saftens socker som ger alkohol som en biprodukt. Hur mycket alkohol produceras beror på hur mycket socker saften börjar med. Men arton procent alkohol är ungefär lika stark som ett vin kan komma före jästpisonerna själv och jäsningen stannar.


Processen

Brandy börjar som vin men destilleras sedan, höjer alkoholkoncentrationen till fyrtio eller femtio procent - långt över den nivå som skulle döda någon jäst.


För att se hur destillation fungerar, bildar Steam från en vattenkokare som slår en kall fönsterruta, där den kondenserar och droppar av. Vattnet som droppar är kallat \"destillerat vatten, \" som skiljer sig från kranvatten eftersom det inte längre innehåller salterna och mineralerna med mycket högre kokpunkter, som var kvar när vattnet i vattenkokaren vände sig till ånga.


82

Degong ölbryggningsutrustning


Vin och alkohol

Vinet är ungefär en del alkohol till fem delar vatten, men kokpunkten för alkohol är bara 173 grader Fahrenheit-39 grader lägre än kokpunkten för vatten.


Så alkoholen i vin kan destilleras i brandy genom att värma vinet till drygt 173 grader - varmt nog för att koka alkoholen, men inte tillräckligt varmt för att koka vattnet.


374

DEGONG alkohol destillationsutrustning


Lagligt eller olagligt?

Ångan, som är mestadels alkohol, körs sedan genom kallrör där den kondenserar och droppar i en behållare.


Även om vattnet inte faktiskt kokar, avdunstar inte något vatten med alkoholen, varför även den starkaste vätskan är inte hundra procent alkohol. Men det mesta av vattnet är kvar. Att göra vin är en biologisk process som är laglig i de flesta stater. Men ta bort vattnet för att göra brandy, och du förbinder ett federalt brott.
Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867