Visningar:0 Författare:site Editor Publicera Tid: 2022-02-24 Ursprung:Webbplats
En biologisk process
Att göra vin är en biologisk process. Levande jäst tillsatt till druvsaft smälter saftens socker som ger alkohol som en biprodukt. Hur mycket alkohol produceras beror på hur mycket socker saften börjar med. Men arton procent alkohol är ungefär lika stark som ett vin kan komma före jästpisonerna själv och jäsningen stannar.
Processen
Brandy börjar som vin men destilleras sedan, höjer alkoholkoncentrationen till fyrtio eller femtio procent - långt över den nivå som skulle döda någon jäst.
För att se hur destillation fungerar, bildar Steam från en vattenkokare som slår en kall fönsterruta, där den kondenserar och droppar av. Vattnet som droppar är kallat \"destillerat vatten, \" som skiljer sig från kranvatten eftersom det inte längre innehåller salterna och mineralerna med mycket högre kokpunkter, som var kvar när vattnet i vattenkokaren vände sig till ånga.
Degong ölbryggningsutrustning
Vin och alkohol
Vinet är ungefär en del alkohol till fem delar vatten, men kokpunkten för alkohol är bara 173 grader Fahrenheit-39 grader lägre än kokpunkten för vatten.
Så alkoholen i vin kan destilleras i brandy genom att värma vinet till drygt 173 grader - varmt nog för att koka alkoholen, men inte tillräckligt varmt för att koka vattnet.
DEGONG alkohol destillationsutrustning
Lagligt eller olagligt?
Ångan, som är mestadels alkohol, körs sedan genom kallrör där den kondenserar och droppar i en behållare.
Även om vattnet inte faktiskt kokar, avdunstar inte något vatten med alkoholen, varför även den starkaste vätskan är inte hundra procent alkohol. Men det mesta av vattnet är kvar. Att göra vin är en biologisk process som är laglig i de flesta stater. Men ta bort vattnet för att göra brandy, och du förbinder ett federalt brott.