Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » Anpassningsbart utsökt kopparölbryggningssystem |DEGONG brygghus

loading

Dela till:

Anpassningsbart utsökt kopparölbryggningssystem |DEGONG brygghus

Utrustningen är gjord av rostfritt stål eller koppar, vilket är lyxigt, rent och hygieniskt. Kan brygga mörk öl, gul öl, röd öl, frukt öl, etc. Operationen är enkel och flexibel, strömförbrukningen är låg, och golvutrymmet är liten. Automatiskt kan även icke-professionella brygga utmärkta öl.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1000L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Customizable Exquisite Brewhouse


Torra hop tillsatser i fermentationstanken

Vad är en komplett torrhoppförbättring i ett fermentationsbehållare? Torrhoppning är en rimlig och universellt använd term. Det täcker en mängd hoppförbättringar som utförs i hela fermentationsbehållaren eller omedelbart efter kokning i ett litet växtbryggeri, snarare än när worten värms upp, i det kokande mashverktyget eller i de olika andra förokningen, hoppa över och blandningsprogram.

231

1000L Red Copper Craft Brewery


Den första faktorn innebär att den bästa hoppande personligheten upprätthålls från jäsningstanken till drinkaren. Som en av de mest läckra hoppningsämnena tenderar det också att bli en av de mest instabila ämnena, och det är också lätt att avge och avge koldioxid, eller med ålder.

Den andra mycket stora faktorn är en process som heter \"BioTransformation \", som bara visar att den mest kraftfulla delen av fermentationsprocessen också kallas \"Krausen \". Jäst ger vanligtvis en stor mängd mycket lätt att manipulera små enzym, kallas \"beta-glukanase \". För närvarande kan inte alla jäst utnyttja det genom den tidiga jäsningsprocessen för att militära uppenbara hoppbiologiska omvandlingar, men i vissa fall kan jästarna som gör det äntligen förändra smaken av hoppning. Sammantaget förekommer många \"helt torra hopp \" i de senare stadierna av jäsning, men inte bara det, utan också ger högsta möjliga doft och livsolja.

221

15BBL Copper Micro Brewing System


Helst känner din nuvarande förståelse av hopp, vad de är och deras användning och betalning under utveckling verkligen känner sig mer kapabla.

Hur mycket kostar bryggeriutrustning? Degong Beer Company hjälper till att bygga ditt eget bryggerysystem.


Aerate worten innan du lägger på jäst till öltanken

Om du inte har fräsch, kan det leda till att ölen smakar dåligt och producerar dåliga estrar i de tidiga stadierna. Dessutom kan din jäst också börja sakta ner under fermentationsprocessen.

Om du ignorerar den blandade veckan, låt bara ditt ölproblem vara ett tag på regionaltemperaturnivån. När du försöker, lägg bara en i kylskåpet, gör det bra och se exakt hur det gillar det.

Om du inte har blandad wort, kom ihåg en sak och anledningen till att du definitivt kommer att bli bra.

Följ anvisningarna när vi ber dig att hälla durgen direkt i fermentationstanken och sedan sätta den i svalare vatten, vilket gör din öl fräschare. Du kommer definitivt att hitta det så länge du gör det, hittar du skum på framsidan, vilket indikerar att din wort verkligen är luftad.

223

Koppardestillationsutrustning


Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Ett brett utbud av modeller kan uppfylla de olika kraven på varje marknad och se till att du alltid kan hitta en lösning som passar dig.

30


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867