Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Förpackningsutrustning » Täckning, korkning och tätning » Anpassad storlek vinflaskpropp Färgad träkorkpropp med metalltopp

loading

Dela till:

Anpassad storlek vinflaskpropp Färgad träkorkpropp med metalltopp

Den naturliga korkens mjuka och elastiska natur kan försegla flaskans mun utan att helt isolera luften, vilket bidrar till den långsamma utvecklingen och mognad av vinet i flaskan, vilket gör att vinet smakar mer mild och rund.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Metal Top Wine Cork
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Metal Top Wine Cork

Korkproppen är känd som \"Guardian Saint \" av vin, och har alltid betraktats som den perfekta vinkorken. Det måste ha måttlig densitet och hårdhet, god flexibilitet och elasticitet och en viss grad av permeabilitet och viskositet. När vinet är flaskat, är det enda sättet för vinkroppen att kontakta omvärlden bevakas av en kork.

Storlek 19mm anpassad storlek också tillgänglig
Färg Kundfärg och utskrift Bild eller som du behöver också acceptabelt
Ytbehandling Dekoration avfyring, silkscreen utskrift, spray målning, frosting, guldstämpling, silverplätering och så vidare.
Paket Kartong, pallar eller som dina behov
Kosta Bottenpriset kan förhandlas fram enligt din mängd order och beståndet av våra produkter. Mer kostnad för anpassade krav Vänligen förfrågan oss. Vi kommer till din tjänst i 24 timmar.

656457

636260

Oavsett vilken kork som används för en flaska vin är den ultimata upplevelsen själva vinet. Oavsett om vi drar ut korken, skruva loss skruvlocket eller öppna det fantastiska vinet på annat sätt, det viktigaste är att vinet ger oss njutningen av det dagliga livet.
Vår fabrik ger kunderna anpassade tjänster av olika produkter, olika material, olika stilar och storlekar. Alla kunder Design kontakta oss.
Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867