Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » Anpassad storlek koppar eller rostfritt stål bryggeri Bäst prissatt bryggeri utrustning

loading

Dela till:

Anpassad storlek koppar eller rostfritt stål bryggeri Bäst prissatt bryggeri utrustning

Ölproduktionsprocessen kan delas upp i fyra processer: maltning, sackarifiering, jäsning och förpackning. Moderna bryggerier har i allmänhet inte längre malt workshops, så maltningsdelen kommer gradvis att separeras från ölproduktionsprocessen.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1000L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Anpassad storlek koppar bryggeri


Ölproduktionsprocess

Maltprocess

Byggen måste genomgå en spiringprocess för att omvandla sin olösliga stärkelse till lösliga sockerarter som används i bryggningsprocessen. Bygg lagras i 2-3 månader efter skörd innan den kan komma in i maltverkstaden för att starta maltproduktionen.

För att erhålla ren och konsekvent högkvalitativ malt måste korn luftvalsas eller screenas för att avlägsna föroreningar, permanentmagnetrummor avlägsnas, sten avlägsnas av en specifik gravitationsstensborttagare och graderas av en koncentrator.

Huvudprocessen för maltning är: Barley kommer in i blötbehållaren för att tvätta vete, absorbera vatten och gå sedan in i spiringboxen för att groa och bli grön malt. Den gröna malt kommer in i torktornet / ugnen för torkning, och rotborttagaren används för att ta bort rötterna för att göra färdig malt. Det tar ungefär 10 dagar från korn till malt.

Den huvudsakliga produktionsutrustningen hos maltprocessen är: Sikt (luft) separator, klassificerare, permanentmagnetcylinder, stenborttagare och annan förorening av förorening och betygsutrustning; Vete blötläggning tank, spiring box / vete vridmaskin, luftkonditionering, torkningstorn (ugn), rotborttagning maskin och annan vete tillverkningsutrustning; Bucket hiss, skruv / skrapa / bandtransportör, dammsamlare / fläkt, vertikalt lager och annan transport och lagringsutrustning.

66

Sackarifieringsprocess

Råmaterial som malt och ris transporteras till toppen av sackarifieringsbyggnaden från matningsporten eller vertikal lager via hylsan, skruvtransportörer etc. och efter stenborttagning, järnavlägsnande, kvantifiering och krossning, kommer de in i gelatiniseringen Pott- och sackarifieringspotte för sackarifiering och sönderdelning i mash-vätska, filtrerad genom en filtertank / filterpress, lägg sedan till humle att koka, ta bort värmekoagulum, kyla och separera

Malten skickas till krosstornet innan de skickas till bryggverkstaden. Här krossas malt lätt för att göra malt för bryggning. Gelatiniseringsprocess Den krossade malt / kornet blandas med vatten i en gelatiniseringskruka. Gelatiniseringsgrytan är en stor virvlande metallbehållare utrustad med varmt vatten och ånginlopp, omrörningsanordningar, såsom omrörningsstänger, omrörande paddlar eller propellrar och ett stort antal temperatur- och styranordningar. I gelatiniseringskruven kokar malt och vatten efter uppvärmning. Detta är den naturliga syran som omvandlar den olösliga stärkelsen och proteinet i ett lösligt malt-extrakt som kallas'wort '. Porten skickas sedan till ett filtreringskärl som kallas ett separationstorn. Innan Wort pumpas in i kokpottan måste maltskalet avlägsnas i filtertanken, och humle och socker läggs till.

Kokande:I kokpotten kokas blandningen för att absorbera smaken av humle och är färgad och steriliserad. Efter kokning pumpas worten med humle i cyklon sedimenteringstanken för att avlägsna oönskade hoprester och olösliga proteiner.

Gelatiniseringskruka:Först lägga en del av hjälpmaterial som malt, ris, majs och stärkelse i gelatiniseringsgrytan och koka.

Sackarifieringstank:Lägg till lämpligt varmt vatten till den återstående malten och tillsätt extramaterialen kokta i gelatiniseringsgrytan. Vid denna tidpunkt kommer stärkelsen i vätskan att omvandlas till maltos.

Wort filter tank:Efter filtrering av puréen i sackarifieringstanken erhålls en transparent wort (sirap).

Kokpott:Lägg till humle till wort och koka den för att ge av ölens unika arom och bitterhet.

70

Fermentationsprocess

Fermentation Tank Moguration Tank: Lägg till Brewer's Jäst till den kylda Wort för att göra det jäsning. Sockret i öronet sönderdelas i alkohol och koldioxid. Efter ungefär en vecka kan en \"anbud öl \" produceras, och då kommer det att mogna efter dussintals dagar.

Kylning och jäsning:Efter att den rena veckan pumpas ut ur den virvlande sedimenteringstanken skickas den till värmeväxlaren för kylning. Därefter sättes jäst till vortan och fermentationsprocessen börjar. Under fermentationsprocessen omvandlar den artificiellt odlade jäst de fermenterbara sockerarterna i Wort till alkohol och koldioxid för att producera öl. Fermentation sker inom åtta timmar och fortsätter med en accelererad hastighet, ackumulerar ett högdensitetsskum som kallas \"skrynkligt skum\". Denna bubbla når sitt högsta scen på 3: e eller 4: e dagen. Från den 5: e dagen sänktes jäsningsgraden, och skummet började sprida sig på yta av wort, som måste skummas av. Efter att jäst fermenterade alla fermenterbara material i uran, började det bilda ett tjockt sediment på behållarens botten. Temperaturen minskar gradvis och jäsningen är helt över efter 8 till 10 dagar. I hela processen krävs strikt kontroll av temperatur och tryck. Naturligtvis leder olika öl och olika produktionsprocesser till olika fermentationstider. Generellt tar fermentationsprocessen av Lager Beer ca 6 dagar, och fermentationsprocessen av lager öl tar ca 5 dagar. Efter fermenteringen sätter det mesta av jäst på botten av tanken. Brewers återvinner den här delen av jästen för användning i nästa tank. Efter att jästen har tagits bort pumpas produkten \"anbudsbehandling i post-fermenteringstanken (eller kallas mognadstanken). Här bosätter det återstående jäst- och olösliga proteinet ytterligare, vilket gör att ölstilen gradvis mognar. Förfallstiden varierar med ölsorter, i allmänhet 7 till 21 dagar. Efter post-fermentering och mogen öl filtreras all återstående jäst och olösligt protein ut i filtret, och det blir skull att förpackas.

46

Förpackningsprocess

Bottling och konserveringsmaskin:Den bryggda ölen fylls först i ölflaskor eller ölburkar. Därefter, efter strikta inspektioner som visuell inspektion och flytande inspektionsmaskin, är den packad i ölkasser och skickas ut ur fabriken.

Flaskvättmaskin:Tvätta återvunna ölflaskor.

Tom flaskinspektionsmaskin:Mycket små ärr kommer inte att släppas.

Sensorisk inspektion:Den nybryggade öl varje dag smakade faktiskt av en dedikerad person som ansvarar. Endast efter att ha säkerställt sin kvalitet, kommer den läckra öl att presenteras för dig.

Före förpackning kommer varje sats öl att passera strikt fysisk och kemisk inspektion och sensorisk utvärdering av smaken innan den kan skickas till förpackningslinjen. Förpackningen av färdig öl har ofta flera förpackningsformer: flaska, konserverad och fat. I kombination med skillnaden i flaskform och kapacitet, skillnaden i etiketter, nackärmar och kepsar, och diversifiering av ytterförpackningar, utgör det en bländande utbud av ölprodukter på marknaden. Bottled öl är den mest populära förpackningsformen, och det har också den mest typiska förpackningsprocessen, det vill säga flaskvätt, vinfyllning, tätning, sterilisering, märkning och boxning.

8

30


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867