Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Förpackningsutrustning » Fat » Anpassad Euro US Typ 1/2 fat rostfritt stål ölfat tom

loading

Dela till:

Anpassad Euro US Typ 1/2 fat rostfritt stål ölfat tom

Supply din bryggeri med de bästa fat på marknaden med dessa full storlek 1/2 BBL fat. Våra fat tillverkas och testas för kvalitet i ett ISO 9001 certifierat anläggning, iakttagande av stränga normer för kvalitetskontroll. Varje fat är konstruerad helt i rostfritt stål, vilket garanterar en lång tjäna livet för bryggeri.
kopplare:
Material:
Storlek:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-1/2 bbl
 • DEGONG
 • 8438400000
Produktbeskrivning
Rostfritt stål kaggar olika storlek och standard

Med en uppfriskande, mjuk smak balanserad mellan tyngre europeiska importen och lättare inhemsk öl. Smaken är skarp, ren och väl balanserat mellan humle och malt, en överlägsen smak profil från överlägsna ingredienser-den finaste kvalitet blandning av filtrerat vatten, mältat korn, humle, majs och jäst.

Goda vänner. Härliga tider. När du tar de två tillsammans, är oförglömliga ögonblick och oslagbara upplevelser skyldig att hända. Detta förkroppsligar som bekymmersfri sinnesstämning du hittar när du lever verkligen i ögonblicket. I ditt fatet och gott sällskap vid din sida, din strand aldrig långt borta.

keg 01

Öltunnor med kopplaren


Supply dinbryggerimed de bästa fat på marknaden med dessa full storlek 1/2 BBL fat. Våra fat tillverkas och testas för kvalitet i ett ISO 9001 certifierat anläggning, iakttagande av stränga normer för kvalitetskontroll. Varje fat är konstruerad helt i rostfritt stål, vilket garanterar en lång tjäna livet för bryggeri.


öltunnor detials

Rostfritt stål Kegs detalj


Funktioner:

Full Size 1/2 fat fat

304 rostfritt stål Konstruktion

Produceras i ett ISO 9001-certifierad Facility

Drop In Spears producerad av Micromatic

En KEG-kopplare är ett centralt element i något utkast till ölsystem. Det är en liten men vital utrustning som förbinder gas- och öllinjerna till din keg. Trycksatt gas (antingen CO2 eller kväve beroende på vilken typ av öl som är utmatad) flyter in i sidan av kegkopplaren genom en luftledning och ölen strömmar ut genom en öllinje fäst på toppen.

Även om alla KEG-kopplare är likartade i utseende och funktion måste du se till att du har rätt stil för den keg du vill trycka på. Använd tabellen nedan för att bestämma vilken KEG-kopplingstyp som motsvarar din favorit öl. Kan du inte hitta den öl du letar efter? Fråga din lokala distributör som kopplare du ska använda!

KEG 02

Topp kegs använt av Kina Tillverkare


Hur länge kommer en keg att hålla?

Detta beror på lagringsförhållandena för kegen och metoden som används för att avge öl. Med hjälp av en kran (det vanligaste sättet att dispensera öl), som injicerar syre i keg, bör öl idealiskt konsumeras samma dag. Om du lagrar keggen under tryck och kylt (dvs med ett Kegerator-system) ska kegen vara färsk i cirka 2 månader.


Kontakta Alice idag

Microbrewing, hantverksbryggning eller kommersiella stora brewhouses, vi har utrustning, tillbehör och installera ingenjörer. Vill du hitta tappningslinjer och tankar till salu Vi har det som omfattas.


Alice Downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867