Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Alkoholfri öl, den nya populära formen av öl

Alkoholfri öl, den nya populära formen av öl

Visningar:5     Författare:Kate     Publicera Tid: 2021-01-27      Ursprung:Webbplats

Med människors efterfrågan på lågalkohol öl, alkoholfri öl, lågalkohol öl och dealcoholized öl blir allt populärare. I dag,ÖlutrustningstillverkarePrata om vad alkoholfri öl är, historien, egenskaperna och hur man brygger alkoholfri öl.


750 文章 3-min


Egenskaper hos alkoholfri öl

1. Det är fortfarande en slags öl, fermenterad från fyra huvudsakliga råvaror (vatten, jäst, malt och humle). Det bör också ha smak och kemiska sammansättning som normal öl borde ha. Och några av de \"öl-smaksatta dryckerna \" är inte alkoholfri öl.

2. 2. Det har fortfarande ett alkoholinnehåll, men det överdrivna numret är extremt lågt, inom 0,5%.

3. Dess smak har mycket utrymme för expansion. Non-alkoholisk öl har väldigt få ingredienser och saknar den viktiga dimensionen av alkohol, så det är verkligen svagt att dricka direkt. Å andra sidan ökar det också lätt att dricka. Du kan också göra en annan frukt öl genom att förbättra maltsmaken eller lägga till fruktjuice, vilket gör det lättare att öppna marknaden för kvinnor och andra mindre drinkare.

4. Var friskare. Alkohol är en typ av cancerframkallande som tillkännagavs av Världshälsoorganisationen. För alkoholister som är oroliga för sin hälsa, är alkoholfri öl utan tvekan ett bra val att dricka ölsmak, samtidigt som alkoholintaget minskar.


En kort historia av alkoholfri öl

Under 18 och 20-talet har stora länder i Europa och Amerika alla upplevt stora nationella temperamentrörelser. Förenta staterna genomförde den extremt stränga \"Walstead National Temperance Act \" från 1920 till 1933, som föreskrev att inga drycker med ett alkoholförhållande på mer än 0,5% bör säljas. Detta är också ursprunget till dagens standardlinjer i olika länder.

Lagen avslutade den blomstrande ölindustrin, vilket tvingar kända företag som Budweiser att göra vad som idag skulle betraktas som en öl utan alkohol. När förbudet lyftes blev alkoholfri öl utrotad.

Under de senaste åren, när världens industriell ölmarknad har stagnerat eller till och med gradvis avvisat, har alkoholfri öl blivit en sällsynt ny potentiell tillväxtpunkt för bryggerier på grund av dess mindre material, lågt pris och hög vinstmarginal.


文章 5-min


Hur man brygger öl utan alkohol

Alkoholfri öl är fortfarande öl, och dess produktion görs fortfarande i bryggeriet genom mycket samma process som vanlig ölproduktion: mashing malt, destillerar socker, kokning, kylning, jäsning, mogning, tappning och så vidare.

Det har emellertid ett annat kärnsteg: alkoholborttagning, vilket kan göras på fyra huvudvägar.

1. Destillationen.

Detta är en vanlig metod som används av destillerier, såsom sprit och whisky, för att separera alkohol och vatten efter det att jästjäsningsprocessen är färdig med användning av skillnaden i kokpunkt.

Men till skillnad från andra alkoholhaltiga drycker, som är utformade för att samla alkohol, är syftet med alkoholfri öl att ta bort en del av alkoholen. Även under tillståndet av full uppvärmning och kokning kan öl vara helt alkoholfri (0%), men nackdelen är att det kommer att förstöra ölsmaken i vätskan, vilket kommer att påverka smaken.

2. Låg tryckdestillation.

När trycket i destillationsapparaten sänks sänks kokpunkten av alkohol och vatten på motsvarande sätt, vilket reducerar behovet av uppvärmning, även om det i teorin är lite behov av uppvärmning i vakuum.

Detta bevarar en del av ölens smak, men är utan tvekan mycket krävande på utrustningen.

3. Omvänd osmos.

Med hjälp av denna egenskap kan worten renas i industriproduktionen, vilket reducerar alkohol och vatten (lösningsmedel), och sedan kan den alkoholfri öl erhållas genom att blanda vatten.

På detta sätt är ölmakens förstörelse minimal, men utrustningskraven är mycket höga.

4. Mot vattnet.

För att förbättra effektiviteten tar vissa industriella ölproduktionsföretag ofta vägen att jäsas i högre grad och späd sedan för att erhålla gemensamma produkter. I viss utsträckning kan det kallas \"vatten öl \".

Och det här steget fortsätter, du kan inte få någon alkohol eller låg alkohol \"vatten öl. \" Det här är det enklaste och billigaste sättet att göra det, men det är verkligen svårt att kalla det \"öl \" i slutet.


750 文章 2-min

Slutligen, igen: Alkoholfri öl betyder inte någon alkohol.


750FV-min


Om du vill veta mer om Craft Beer Brewing, följ vår webb eller kontakta mig när som helst.

Tillhandahålls av GD Kate

E-post: michelle@degonget.com

Whatsapp: +86 178 6052 5597

Några bilder från nätverket om det finns överträdelse, vänligen kontakta.

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867