Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Blandningstankar Och Blandare » Trummixer » Air Drum Mixer - 1,5 HP Air Direct Drive Lock Mount Trumma Mixer Dubbel propeller

loading

Dela till:

Air Drum Mixer - 1,5 HP Air Direct Drive Lock Mount Trumma Mixer Dubbel propeller

Den lufttrumma-täckta mixern ger en fullständigt innesluten blandning för att förhindra fukt eller partikelförorening i luften. Den har enkla eller Dual 5 \"och 4 \" propellerkonfigurationer, som är idealisk för blandning av medelviskositetsapplikationer
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • 1,5 hp luft trumma mixer
 • DEGONG
Produktbeskrivning

1,5 hp luft trumma mixer


En utmärkt luftdrummixer eller lufttrummixer. Denna avtagbara öppna trumblandare kan uppfylla dina behov av lågviskositet. Detta är verkligen en av de bästa lufttrummblandarna. Denna avtagbara öppna trumblandare möjliggör medelviskositet, såväl som den höga pumpnings- och blandningskontrollen du förväntar dig.


Produktspecifikationer

VIKT 65 kg
MÅTT 48 × 12 × 12 i
MONTERING

Lockfäste

Drivtyp

Luft

Köralternativ

Direkt

HÄSTKRAFT

1,5 hp

Hastighet (rpm)

1750 rpm

AXELDIAMETER

0.75 \"

SKAFTLÄNGD

28 \"

Pumphjulstorlek

4 tum

Impellertyp

Propeller

Ingen av impellrar

Dubbel


Produkter Visa

7174737265

Funktioner och fördelar

 • Lufttrummans monterade mixer är främst en 55-gallon trumblandare, med alternativ som är lämpliga för standard trumtyper av 55 gallon eller mindre. Denna mixer är tillverkad av rostfritt stål, lämpligt för öppna fat och är idealiskt för ljus- eller små tankapplikationer.

 • Lätt och bärbar:Denna blender väger mindre än 20 pund. Och det är speciellt konstruerat för blandning i öppna fat i 55 gallonfat. En av fördelarna med lufttrummixern är dess lätta och enkla transport. Den väger mindre än 20 pund. Och det är speciellt konstruerat för blandning i öppna fat i 55 gallonfat.

 • Varaktighet:Den lufttrumma-täckta mixern ger en fullständigt innesluten blandning för att förhindra fukt eller partikelförorening i luften. Den är tillgänglig i Single eller Dual 5 \"och 4 \" propellerkonfigurationer, som är idealisk för att blanda medium viskositetsapplikationer samtidigt som du ger typ av överlägsen blandningskvalitet du förväntar dig av DEGONG.


Kör

Direktkörning


Impeller

Finns med dubbla 4-tums propellrar.


Maximal blandning

Det ger maximal blandning för applikationer med låg viskositet.


Konsekvent produktkvalitetskontroll

Det axiella flödesmönstret uppnår enhetlighet genom att helt involvera hela tanken.


Degong stolt över kvaliteten på sina produkter. MMX-trummans monterad mixer för 55 gallon trummor härrör från en bra teknikkonfiguration. Den har en hög RPM och är lämplig för medium och låg viskositet, beroende på motor- och pumpkonfigurationen.


Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Ett brett utbud av modeller kan uppfylla de olika kraven på varje marknad och se till att du alltid kan hitta en lösning som passar dig.


Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867