Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » 8BBL Red Copper Hotel Ölutrustning Kommersiella bryggtankar

loading

Dela till:

8BBL Red Copper Hotel Ölutrustning Kommersiella bryggtankar

I de flesta bryggeriutrustning är materialet av bryggtankar som bryggerier, jäsningstankar eller starka öltankar rostfritt stål 304, vilket är tillräckligt för några stora industriella bryggeriprojekt, och kostnaden för att bygga nya är också låga. Men för kunder som letar efter skönhet är koppar mer i linje med kraven.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-8BBL

 • DEGONG

Produktbeskrivning

8BBL-kommersiella bryggtankar


Att använda koppar istället för rostfritt stål kan göra vår winemaking utrustning ser bra ut, så att alla som har sett dem inte kommer att glömma sin skönhet och hög kvalitet. DEGONG har tillräckligt med erfarenhet för att göra en perfekt bryggeri koppar. Ännu bättre förslag kan ges och framsteg kan göras på byggandet av bryggerprojektet. Så låt oss se hur YULONG gör det här.


Förbered kopparplattan

För att producera en snygg koppar öl kan det första steget rulla upp kopparplattan och svetsa den sedan. Det kräver djupt skydd av ytan och måste fungera på marken med mjuka material på den. Då kommer det mekaniska poleringssteget. Gör vår kopparplatta mjukare. Manuell polering är också enklare.

178


Svetsad med rostfritt stålhuvud

En bra svetsare är oskiljaktig från god kvalitet. Degong har många års svetsupplevelse. Vi har mer än ett dussin svetsare, särskilt i hårdlödning.

Det är inte detsamma som svetsning av rostfritt stål. Rostfritt stål öl koppar tankar kräver högre färdigheter för att behärska svetstiden. Svetsningstemperaturen för de två materialen är olika, och erfarna svetsare kan undvika svag svetsning eller överdriven smältning. Oavsett vilket problem det är, är det den största orsaken till dålig kvalitet. Om du behöver extra tid och kostnad för att reparera några delar är det alltid upprörd. Så att välja Degongs utrustning är ett bättre beslut för dig.

131


Monteras på bryggeriets koppar

Koppar är ett mjukt material. Om det inte finns tillräckligt med stöd kan koppar öl inte hålla sin runda form. För att upprätthålla högkvalitativt och vackert rundt utseende lägger DEGONG Design extra stöd på tanken. I vissa anslutningsportar ägnar vi särskild uppmärksamhet åt noggrann tillverkning och väljer den bästa lösningen enligt kraven på olika bryggerier och olika kunder.

Gör hål för varje port och manhål. Du måste arbeta noggrant, koppar är dyrare, men när tillverkningsprocessen går fel är det svårt att göra något reparationsarbete. DEGONG har en fullständig standard arbetsprocess för att säkerställa att våra arbetstagare följer samma operativa steg, vilket är förutsättningen för konsekvent kvalitet.

52

Kopparjäsningstank


Fyll i den perfekta bryggeri koppar tanken

Degong har en rik erfarenhet av polering av fermenteringstankar, skulltankar och annan ölkopparutrustning. När vårt arbetsgrupp gör detta arbete, överväger vi alltid varje detalj för att uppnå perfektion. Vi fortsätter inte bara kvalitet, men har också höga krav på utseende. Beläget i high-end boutique-projekt, måste ölkopparburkar visa våra kunder skillnaden från bryggerier och få fler människors uppmärksamhet. Det bidrar då till att förbättra prestanda för dina ölbarer, hotell och bryggerier.

27

Koppardestillationsutrustning


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867