Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 800L 211Gallon ångdestillationsanordning Koppar elektrisk alkoholdestillerare till salu
Dela till:

800L 211Gallon ångdestillationsanordning Koppar elektrisk alkoholdestillerare till salu

Användningen av pläterade kolumner för att göra andar har många fördelar över konserverad destillation. Att köra ett högre återflödesförhållande och med flera plattor hjälper dig att uppnå bättre separation och låta dig få effektivare separation varje gång du kör. Det betyder mindre energiinmatning och mindre processavfall, vilket innebär lägre kostnader på lång sikt.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-800L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Koppar elektrisk alkohol destiller


Vad räknas som en destillationscykel?

Oavsett om du använder en tankdistiller eller en elektropläterad kolumn är det väldigt lätt att beräkna antalet separationssteg i utrustningen. En tank är fortfarande i drift, om du vill veta, räknas varje platta i återflödeskolonnen som ett separationssteg.

Förpackade kolumner kan ha många variationer, vilket gör det svårare att beräkna antalet ekvivalenta separationssteg konsekvent. Så, om du använder fyra plattor som är fästade på det fortfarande, betyder det att dina andar har destillerats fem gånger (fyra tallrikar per kruka)?


Även om flera separationssteg kan uppstå i en enda körning med en belagd kromatografikolonn är en av de praktiska orsakerna till detta att den vanliga praxisen är att skära i stillastående, men det är väldigt opraktiskt att skära på varje plåtnivå. Det innebär att även om du går igenom flera separationssteg i en kolumn, kommer hela destillationsprocessen bara att slutföra en fullständig cykel.

Att separera huvudet, hjärtat och svansen är inte bara ett annat separationssteg, det är också där en stor del av destillationsprocessen kommer i spel. Du kan bedriva den inre kärnan, du kanske vill fånga några fruktsmakar i ditt sinne, eller det kan finnas några kvarstående smaker som läggs till din slutprodukt i slutet av körningen. Att välja var du ska klippa och vilket vin är bäst för dig är en viktig del av hela processen och en av de viktigaste stadierna i destillationsprocessen.

216


Användningen av pläterade kolumner för att göra andar har många fördelar över konserverad destillation. Att köra ett högre återflödesförhållande och med flera plattor hjälper dig att uppnå bättre separation och låta dig få effektivare separation varje gång du kör. Det betyder mindre energiinmatning och mindre processavfall, vilket innebär lägre kostnader på lång sikt.


På grund av kostnaden för upprepade gånger uppvärmning av vattenkokaren, kastas kostnaden för materialet bort vid skärning, och de ökade arbetskraftskostnaderna för fältpersonal som kör flera satser på plats (en eller två är tillräckligt), har kostnaden för tillverkning av sprit ökat kraftigt med hjälp av lämplig Utrustning.


När du till exempel gör vodka för att uppnå högre renhet och konsekvent hög ABV under körningen är det viktigt att ha tillräckligt med separationssteg för att upprätthålla renhet och förhindra smearing.

Destillationscykeln innebär mycket innehåll, och det kan vara förvirrande när du studerar nya praxis och försöker göra några experiment. Vi hjälper gärna till och diskuterar dina behov och vad du behöver för att hjälpa dig att bygga den bästa andan.

210

1000L kopparkolonndestillationsutrustning


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867