Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » 8 Craft ölmärken Du kan bara försöka i Bulgarien

8 Craft ölmärken Du kan bara försöka i Bulgarien

Visningar:3     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2022-01-12      Ursprung:Webbplats

Varje ölkännare kommer att hitta en spännande Terra Incognita i Bulgarien, ett land där hantverks öl har blivit \"en sak\" bara de senaste åren. Om du vill kolla själv hur bulgariska bryggerier kan överraska dig, är det en plockning av de bästa lokala hantverks öl att smaka, och var du ska gå för att hitta dem.


Glarus

Glarus är ett mikrobryggeri baserat i Seaside City of Varna, vars namn betyder \"sillgull \". Brewery fokuserar på ale öl på grund av sin förmåga att erbjuda ett stort utbud i smak. Dess öl är inte pasteuriserad och kan både filtreras och Ofiltrerad. Från dess katalog kan du smaka på svart IPA, belgiska Saison Ale, Engelska Ale och Pale Ale.


Divo pivo

Divo Pivo var det första hantverket bryggeri i Bulgarien och har funnits sedan 2013. Den emblemmaterial som björnens flaska innehåller ofiltrerad öl med en mycket karakteristisk arom och en lång eftersmak.


Ailyak öl

Ailyak öl började som en passion och utvidgades till ett av de mest igenkännliga hantverks öl varumärkena i Bulgarien. Dess namn kommer från ett otranslerbart bulgariskt ord, Ailyak, som hänvisar till frihet, lätthet och ett oroväckande liv.


Jagerhof

Jagerhof bryggs nära Plovdiv och även om det har några säsongsmässiga smaker, är dess två bästsäljare en lager och en vete öl som bryggs enligt de bayerska traditionerna för ölens renhet. Det är icke-pasteuriserat och icke-filtrerat. Det bästa stället att prova är jaghof pub i Plovdiv, en två våningar byggnad i bayersk stil med sitt eget bryggsystem.

291


Ah!

Ah! (Ах! I bulgariska) experiment med öl smakar på de flesta oväntade sätt och resultaten är minnesvärda. Prova sin bulgariska bleka öl eller dess röda öl med siditit (bergstee eller shepherds te, en lokal vild medicinsk ört hittades endast i begränsade bergsområden).


Blek tall

Blek Pine är hjärnbarn av två ölentusiaster som älskar att experimentera med säsongsbetonade ingredienser (persikor, någon?) I öl. Deras absoluta Bestseller är den första bulgariska IPA - Blek Pine IPA men det är alltid värt att fråga sig för sin senaste öl att smaka.


Vit stork

White Stork är ett ölmärke som har ingredienser från hela världen - det är utformat och kläckt i Bulgarien, bryggt i Belgien från tyska malt och amerikanska humle. Den kommer i flera djärva smaker och i olika stilar från blek öl till mörk stout.


Rhombus bryggeri

Vad som började som ett familjehem bryggeri 2012, växte till ett hantverksbryggeri med ett brett utbud av ölstilar - från lager till IPA, Porter, Barley Ale, Stout, du heter det! Rhombus Brewery var den första i Bulgarien för att skapa kornvin.

159

Degong Craft ölbryggningsutrustning


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867