Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Komplett ölbryggeriutrustning » 7bbl bryggsystem bryggutrustning ölproduktionslinje röd koppar/ss304 pub

loading

Dela till:

7bbl bryggsystem bryggutrustning ölproduktionslinje röd koppar/ss304 pub

Hotel Micro Brewing Equipment allt från 1BBL till 50BBL.And Hotel Micro Brewing utrustning kan placeras i: restauranger, pub, barer, hotell, turist- och shoppingcentra. Interpreter kan stå inför polerad mässing, koppar förutom rostfritt stål. Hotellets mikrobryggningsutrustning kan också placeras bakom en glaspartition som tillåter besökare att observera processen att göra öl. Detta är en utmärkt designlösning interiör och ett kraftfullt marknadsföringsverktyg.
manhål:
Brewhouse-kombination:
Värmemetod:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-7bbl

 • DEGONG

 • 8438400000

Produktbeskrivning
7BBL Öl Brewing System

Degongs team av ingenjörer designar varje brewhouse. Vi fokuserar noggrant på detaljerna, som pump och ventilplacering, som syftar till att maximera bryggerisk effektivitet och användarvänlighet. Med vårt brygghus kommer du att slå din gravitation mål snabbare och springa upp och ner plattformen mindre ofta.

3-min-min

Ljus Brewhouse System 2 Fartyg


Välj state-of-the-art 2, 3 och 4 fartygsbryggsystem

Oavsett om du vill spara utrymme, pengar och tid genom att bara använda en 2 fartygs mash och koka vattenkokare eller du behöver en dedikerad HLT-tank längs dem, har vi en lösning för dig.

Våra Brewing-system för rostfritt stål är isolerade med hjälp av kloridfri, 100 mm polyuretanisolering, vilket håller temperaturer på exakt den nivå du behöver för att vara.

De tillåter dig också att producera 2-4 satser per dag, från början till reningsprocessen. Maximera ditt Brewhouse effektivitet med våra system!

Ett typiskt tvåfartyg

Kombination Mash Lauter Tuns är det första kombinationsfartyget i dessa brewhouses line ups.

Nästa inline är kombinationen av kettle whirlpool tankar.


Brewhouse1-min

3 Fartygsbrygghussystem


3-fartygs huvudfunktioner:

Ett trefartygs brygghus är hybridsystem som innehåller minst ett kombinationsfartyg och två dedikerade processfartyg.

4-fartygs huvudfunktioner:

En typisk fyrfartygsbrewhouse kommer att omfatta en mash-tun, Lauter Tun, vattenkokare och bubbelpool. Var och en av dessa tankar är dedikerade till att utföra en enda process och är utformad annorlunda än liknande kärl som används för att utföra flera processer.

Fv detalj 01

Brewery fermentation tankar till salu för företag


Fermenterareär gjorda av rostfritt stål eftersom det är lätt att rengöra och kan återanvändas nästan på obestämd tid. De har alla en ventil längst ner på konen som kan användas för att ta bort sediment och dränera även den färdiga öl för tappning eller kegging när det är klart. De flesta har också en andra port högre på konen som kan användas för att rita prover av öl för mätning eller provsmakning.

detalj-min

Tryckmätare; öluttag; sida manhål ...


Vi erbjuder all nödvändig kringutrustning för att säkerställa att din ölbryggeri-utrustning / brewpub har allt som behövs för en högkvalitativ brygga och medel för att ge dina kunder den bästa drickupplevelsen.


keg 01

Kegs typ CAN-storlek 1/2 1/4 1/6


详情 -min

Vattenbehandling 1000lph


Om din lokala vattenkvalitet inte kan uppfylla bryggningsförhållandena, måste du köpa ett vattenbehandlingssystem.


Kontakta Alice idag

I vår utmärkta samling avbryggningsutrustning, Vi erbjuder våra kunder Premium Quality Microbrewery Equipment. Denna bryggeriutrustning är väl tillverkad av användningen av premiumkvalitetskomponenter, grundläggande material och sofistikerad teknik.


Alice DownroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867