Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » 7BBL Red Copper Brewhouse Equipment/ Brewing Beer Equipment Säljs i Tyskland
Dela till:

7BBL Red Copper Brewhouse Equipment/ Brewing Beer Equipment Säljs i Tyskland

Vi har exporterat ett stort antal order till utlandet. Och vårt företag har redan ett gott rykte på detta område. De flesta av våra kunder är från Sydamerika, Nordamerika, Europa, Australien, Asien, Irland och Afrika.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-7BBL
 • DEGONG
Produktbeskrivning

7BBL Red Copper Brewhouse Equipment


Med hjälp av den senaste tekniken är det en komplicerad process för att producera högkvalitativ öl på ett naturligt sätt med traditionella manuella metoder. Brewing öl brukade vara en konst!


Malt

Malt är det råa materialet av bra öl, bra bryggt korn, och vete öl är också ett speciellt bryggt vete. Varianter som sprout särskilt väl är lämpliga för bryggkorn. Färskt skördade korn lagras i maltbarnet och spirer efter viloläge. För att göra detta tvättas kornet, sorteras och blöts sedan i en stor behållare i en till två dagar. Vatten väcker nytt liv i korn. Då kan maltillverkaren grodas i en speciell spiringlåda.

Under spiringprocessen uppstår flera processer i korn: rotbildning, löv börjar växa, vitaminer och enzymer produceras, och viktigast av allt, olösligt stärkelse omvandlas till lösligt stärkelse. Eftersom stärkelse är faktiskt näring av plantor som ska växa nu.

Men maltillverkaren kommer att ingripa i denna process och torka den så kallade gröna malten vid en temperatur på cirka 85 ° till 100 ° C. Denna process kallas \"torkning. \" Ju högre temperaturen, desto mörkare maltfärg. Mörk malt producerar mörk öl, medan ljusmalt producerar blek öl. Marting har ett avgörande inflytande på egenskaperna, smaken och färgen på öl, såväl skum och hållbarhet.

Då kom malten till bryggeriet. Här är det malet i en stor kvarn och blandas med vatten i en mashing hink. Vattnet måste vara rent, mjukt och neutralt smak. Brewers kallar det mashing. Därefter värms mosen gradvis till olika temperaturer under en period av två till fyra timmar. Vid en viss temperatur aktiveras enzymerna i malt. Dessa enzymer omvandlar existerande stärkelse i maltos och protein i aminosyror. I filterfatet är den (flytande) worten i vilken maltosen löses separeras från maltens fasta halt. Denna återstod, det så kallade kornet, används som värdefullt djurfoder.

154

7BBL koppar bryggeri


Rökt malt

Den första metoden för att skjuta malt var i en öppen bokbrand. När röken stiger, presenterar malt en rökig smak, som blir mer eller mindre uttalad enligt masterbrewerens eller hans kunders önskemål. Eftersom bokträ är särskilt dyrt, utvecklades \"British Hot Air Kiln \" i Storbritannien, vilket är en värmeväxlare som kan drivas med billigare brännbara material. Sådana förfaranden var nästan allestädes närvarande på 1800-talet. Endast på Bambergs och Bambergs land insisterade de på att använda de gamla boken Wood-ugnar - kanske för att det fanns tillräckligt med trä på lackerna i Jura och Stegerwald, mestadels torr i tre år, eller för att Bamberg alltid har något mer ovanligt och smakar Liksom öl, som handelsjournalen \"der Bayerische Bierbrauer \" spekulerade 1937. Så tidigt som 1818 beskrev den svärande ölskattekollektorn Johann Albrecht Joseph Geifert också denna uppfinningsrikedom i Bambergs bryggindustrin. Idag har Bamberg rökt öl blivit en välkänd specialitet oskiljaktig från staden Bamberg. Men i flera år har många bryggerier i Bambergregionen erbjudit läckra, kryddiga rökt öl. (Se även stycket: \"Rauchbier \".) Men i flera år har många bryggerier i Bambergregionen erbjudit läckra, kryddiga rökt öl. (Se även stycket: \"Rauchbier \".) Men i flera år har många bryggerier i Bambergregionen erbjudit läckra, kryddiga rökt öl.

40

MaltarmaskLägg till humle

Worten raffinerad genom att lägga till humle till Wort Poten strömmar nu in i Wort-potten, där den kokas i en till två timmar innan den förångas i den ursprungliga Wort. Humle läggs till under matlagningsprocessen. Det ger framtida öl en trevlig bitterhet och unik arom. Humle kan också förlänga ölens hållbarhet och ha en positiv effekt på den \"blommande \" av öl. Efter kokning placerar de flesta traditionella hantverksbryggerier den heta worten på en kyld båt eller, enligt modernare metoder, till en bubbelpool. Med hjälp av dessa två metoder innehåller \"Wort \" inga fasta komponenter, den så kallade vinassen som fäller ut under tillagning, kyls till en \"bitumen temperatur \" av ca 7 ° C och pumpas in i fermentationstanken.

118

200l Hem Brewing ölutrustningWort blir öl

Lägg till jäst här, vilket omedelbart utlöser jäsning. Den omvandlar maltos i alkohol och kolsyra. Detta händer med bottenfermenterad öl vid ca 10 ° C och toppfermenterad öl (vit öl) vid ca 15-20 ° C. Bottenjäsning innebär att jästen sätter sig på botten av fermentationskärlet efter det att arbetet är färdigt, och den övre fermentationsjästen bildar en filt på ytan. Omkring en vecka senare är den viktigaste jäsningen över och den unga ölen tas ut. Genom att sikte avlägsnas jäst, protein och humle. Den siktade jästen kan användas i en ny bryggningsprocess. Eftersom det innehåller högkvalitativt protein, särskilt högkoncentration vitaminer, är det också högt värderat i livsmedelsproduktion.

För ung öl är nu dags att mogna i förrådsutrymmet upp till tre månader beroende på vilken typ av öl. Tre saker hände i förvaringsrummet: För det första blev smaken av öl avrundade och det återstående sockret var nästan helt sönderdelat. För det andra är koldioxid bunden att ge vitalitet till den gröna ölen. För det tredje bosätter de återstående jäst- och proteinflingorna längst ner: öl blir klar.

I de flesta små hantverksbryggerier är bryggningsprocessen nu över. Ölen tas ut i fat eller flaskor, levereras på bryggeriet eller säljs till privatkunder. Nu får dessa öl färsk öl från källaren, men de kan inte lagras för länge. De innehåller alla smaker, särskilt vitaminerna i jästen. Några större bryggerier levererar också handel och hoppas kunna producera lång livs öl, filtrera det igen och sedan flaska det.

16

Valfritt rostfritt stål eller kopparfermenteringstank


Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Ett brett utbud av modeller kan uppfylla de olika kraven på varje marknad och se till att du alltid kan hitta en lösning som passar dig.

30


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867