Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » 7BBL Microbrew |Mikrobryggd ölutrustning |Red Copper Brewhouse

loading

Dela till:

7BBL Microbrew |Mikrobryggd ölutrustning |Red Copper Brewhouse

Vi producerar våra verktyg enligt högsta krav, eftersom förstklassig utrustningskvalitet verkligen kan göra din produkt unik och den allmänna framgången med ditt bryggeri. Det mest kritiska steget i bryggeriinstallationsprocessen är förberedelse.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-7BBL
 • DEGONG
Produktbeskrivning

7BBBL Red Copper Brewhouse


Bryggeri etablerat

Med den kontinuerliga expansionen av hantverk ölaktiviteter, överväger fler och fler människor att öppna ett bryggeri, inklusive logistik. Det här är den perfekta tiden att göra öl!

Vi fick alla typer av människor som närmar oss vem som ville hjälpa till att skapa, bygga och ofta installera sina bryggerier. Några av våra kunder är experter i ölutveckling - de har faktiskt utforskats i många år, och de rätter de vill använda är också blommande - de behöver bara hjälp att sourcera den mest effektiva högkvalitativa utvecklingsutrustning och externa delar.

Andra behöver fler konsultkunskaper - från början med hjälp av bryggeri layout, design och dimensioner - hela vägen till uppställning. Detta är vad vi måste använda i skapandet av ett bryggeri. Bryggeriestorleken tillåter oss att börja från den verkliga ...

Det första steget i att bygga ett bryggeri är att göra vissa storleksalternativ.

Vi kommer definitivt att fråga dig 3 frågor:

1. Vad är storleken på din plats?

2. Vilka är dina årliga och månatliga tillverkningsmål?

3. Vad är din förbrukningsplan?

Lösningar på dessa problem kommer definitivt att hjälpa oss att välja ett utvecklingssystem som uppfyller dina behov. Vi har ansett många variabler, som definitivt kommer att påverka storleken på din ölbryggningsutrustning:

 • Antalet av varje uppsättning utrustning

 • Priset på verktyget

 • Arbetskälla

 • Golvutrymme

 • Tillväxtkapacitet

När vi faktiskt täcker dessa fundament kommer vi definitivt tillbaka till dig med de föreslagna arrangemangen för att uppnå dina mål med de resurser som är tillgängliga för dig när som helst.

228


Det här är några av våra tekniker

 • Layout Ett format som strömmar med utvecklingsprocessen för att förbättra prestanda och förhindra repetitivt arbete och handlingar

 • Använd ditt upprätt utrymme med böjda elastiska behållare för att optimera ditt bryggeri golv för bättre cirkulation eller enklare utveckling

 • Förbered extra utrymme i förväg-Detta kommer att spara kostnaden för att uppgradera verktygsformatet i förväg.

 • Genom att placera luftkonditioneringsbehållaren så nära som möjligt till arbetsbänken, kommer du definitivt att investera mindre pengar i öllinjen luftkonditionering och isolering

 • Upprätthålla hög kvalitet genom hygien. Om du vidtar åtgärder för att ditt centrum är snyggt och bryggeriutrustningen städas på ett aktuellt, bekvämt och framgångsrikt sätt, kommer du säkert inte att vara förorenad - vilket i slutändan sparar pengar och tid. Det kommer definitivt att säkerställa projektets höga kvalitet.

När vi är i förberedelsesteget i ditt bryggeri stilformat, kommer vi definitivt att bygga enkla rena layoutelement i förväg. Naturligtvis kommer vi också att överväga en av de mest tillförlitliga utrustningspositioneringen i varje utrymme, liksom den bästa tekniken för rengöring av insidan av rör och behållare.

229


Kraftprestanda

Ditt bryggeriformat kan spela en nyckelroll för att spara elkostnader. :

 • Att minska intervallet mellan handlingar innebär att mängden pumpning krävs. Mindre pumpning, mindre ström krävs!

 • Strukturen i det varma terapi kan du återanvända varma färger i din layout.

 • Placera energi nära behållaren för att minimera rörledningens drift och genomförbar strömförlust.


Exteriör

Över tiden har bryggeriets turistelement faktiskt blivit en viktig aspekt. Oavsett om du anser det eller inte, är det vanligtvis lika viktigt som den höga kvaliteten på öl! Detta innebär faktiskt att visuell överklagande faktiskt har blivit mycket viktigt för tillverkare, och tillverkningscentralen tjänar också som ett turistmål.

Vad vi anser under hela processen är varumärkesbilden. Hantverkstillverkare ägnar särskild uppmärksamhet åt denna punkt - samtidigt vill de också att deras identitet återspeglas i strukturen runt dem. Detta visar att vi måste stabilisera den visuella layouten samtidigt som de uppfyller behoven hos dagliga funktionella uppgifter.

Poäng som golvbeläggningsprodukter kan göra hela skillnaden. Vi avser att välja produkter som övervinna hindren för ölbryggning samtidigt som det upprätthåller ett tilltalande varumärkesutseende.

221

15BBL kopparbryggningsutrustning


Med den kontinuerliga expansionen av hantverk ölaktiviteter, överväger fler och fler människor att öppna ett bryggeri och logistik. Andra behöver ytterligare konsultförmåga-hjälp med bryggeriets storlek, stil och format från början-hela vägen till inställningen. Detta är vad vi måste använda i skapandet av ett bryggeri. När vi skapar din bryggeri design, kommer vi att överväga många punkter. Detta är en stor fördel med noggrant planerad bryggeri och programhantering. När ölstil kommer in i brewerys layoutstadium har flera ämnen faktiskt diskuterats och övervägts. När matchande stilar med varandra är det en helt ny mötesplats som ska lita på.

30


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867