Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Ångkokare » 71413BTU Vertikal gasångpanna

loading

Dela till:

71413BTU Vertikal gasångpanna

Denna produkt är liten i storlek och ljus i vikt och är utrustad med fyra universella hjul för enkel rörelse. Den kan placeras i ett lager eller en verkstad. Säkerhet Det antar vattenrörets rörformiga ugnsstruktur och är utrustad med säkerhetsventil, som är helt säker och pålitlig.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-71413BTU

 • DEGONG

Produktbeskrivning

71413BTU Steam Boiler


DEGONG Automatisk bränsleånggenerator är en ny generation med hög effektivitet, säker, energibesparande, gröna och miljövänliga produkter som vårt företag har infört avancerad teknik från Danmark och utvecklats på denna grund.

Experter från Shanghai Industrial Boiler Research Institute genomförde ett strikt test på produkten, och värmekraften var så hög som 89%. Produktens styrsystem antar världens avancerade fuzzy-kontrollteori, dumma kontroll, enkel och bekväm och är lämplig för små och medelstora plaggfabriker. Perfekt för tröja fabriker, kemtvättare, hotell och restauranger.


Ansökan

Den är lämplig för byggmaterial, textilier, tryckning och färgning, mat, elektronik, sjukhus, drycker, papperstillverkning och andra industrier.

119


Funktioner

 • Enkel Fool Control, tryck bara på knappen för att ange det automatiska driftläget och har funktioner för automatisk vattenintag, automatisk tändning, automatisk tryckkontroll, automatiskt larm och automatiskt skydd med lågt vatten utan särskild personal i tjänst.

 • Ekonomi Denna produkt har egenskaperna med snabb temperaturökning, stabilt tryck, ingen svart rök och låg driftskostnad.

 • Bekvämlighet Denna produkt är liten i storlek och ljus i vikt och är utrustad med fyra universella hjul för enkel rörelse. Den kan användas i lager eller workshops.

 • Säkerhet Den antar vattenrörets rörformiga ugnsstruktur och är utrustad med säkerhetsventil, med fyra skydd, såsom överhettning, låg vattennivå och högt tryck, vilket är helt säkert och pålitligt.


Planstorlek

120


Teknisk parameter

121


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad
Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867