Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 600L koppardestillationstorn för att göra whiskyrom högeffektiv kolumnstill

loading

Dela till:

600L koppardestillationstorn för att göra whiskyrom högeffektiv kolumnstill

Det råder ingen tvekan om att vattenkokaren har fortfarande den äldsta härstamningen på planeten. Och som jag nämnde tidigare, är konserverad whiskey en av de mest populära sprit på planeten. Vi tillhandahåller pot destilleriet och kolumn likriktare, kan du välja efter dina behov.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-600L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Högeffektiva Column Fortfarande


Vilken typ av fortfarande är bäst för whisky

Tja, här är jag igen ansvarig för att försöka klargöra en debatt som har plågat rena whiskyälskare sedan 1800-talet.

Det råder ingen tvekan om att vattenkokaren har fortfarande den äldsta härstamningen på planeten. Och som jag nämnde tidigare, är konserverad whiskey en av de mest populära sprit på planeten. Minst sagt, jag är en trogen fan.

Den bästa destillatören för whisky är:

De flesta människor tänker på tank destillation när de föreställa sig hur sprit produceras. Men i Kentucky, är denna kolumn fortfarande en viktig del av produktionen av bourbon. Jag tänker inte på hög-kolonn destillatören används för att producera mycket neutrala sprit såsom vodka. Jag tänker på den legendariska bourbon whisky, som fortfarande används av nästan alla stora Kentucky bourbon tillverkare. Detta är ännu inte utformad för att ta bort eller rent whiskey så mycket att det i slutändan resulterar i en tunn, jämn men torr smak, som vanligtvis tillskrivs traditionellt destilleras irländsk eller skotsk whisky. Nej, det är fortfarande installations smak. Eller mer exakt, inriktar sig smaken i det färdiga vinet.

Tekniken är att lämna spannmål (inte mindre än 51% majs) i tvättvätskan att jäsa i destillerat öl. Efter jäsning, pelletsen fortfarande inte tas bort. Dess är öl från korndestillatören kontinuerligt matas in i destillatören och går in ett av de övre facken. Fokus ligger mer på att ge alkoholen en chans att blinka, snarare än att låta destillatören utföra många destillation cykler på bästa sätt. Denna teknik gör att färdiga sprit dras ut med en lägre bevis än irländska eller skotska kusiner. De resulterande produkterna är rika och har mer komplexa smaker. Smaken är kryddig och har även en något fet eftersmak, vilket gör Bourbon whisky känd för sitt starka whisky, som kan drickas väl antingen direkt eller i en riktig cocktail.

117

Copper Hushålls Alkohol destillationsutrustning


Jag är inte säker på vad vi har åstadkommit här (om någon), förutom att bourbon görs med bourbon pelare är fortfarande en ande som skiljer sig från de konserverade kusiner. För att vara säker, alla whisky är whisky. Vad är fortfarande bäst för whisky? Svaret är: det beror på situationen.

Men bourbon är sin egen unika iteration av amerikansk whiskey. Om du inte gillar whisky alls, det finns tillräckligt med utrymme på hyllorna i whiskyälskare att sätta konserverad whisky och kolumn whisky. Irländsk whiskey, skotsk whisky, kanadensisk whisky, och naturligtvis amerikansk whisky ... Det finns en plats för alla.

51

Destillationstornet 300L + 150L Alcohol destillationsutrustning


165

5000L kopparkittel typ destillationsutrustning


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad



Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867