Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 600L frukt- eller spannmålssprit Koppardestillatör / Brandy Whisky Gin Alkoholsprit

loading

Dela till:

600L frukt- eller spannmålssprit Koppardestillatör / Brandy Whisky Gin Alkoholsprit

Denna destillationsutrustning är lämplig för gin, whisky och eventuella frukt- eller kornbaserade sprit. DEGONG kan anpassa din egen högkvalitativa och utsökta destillationsutrustning för dig enligt något av dina behov, eller om du behöver ölutrustning och andra tillbehör, kan vi ge dem.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-600L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Frukt eller korn sprit koppar destiller


Kontinuerlig destillation

Kontinuerlig destillation kan fortfarande producera destillat på obestämd tid. Så länge destillationsverket har förmåga att mata utrustningen, behöver destillationsutrustningen inte stängas av. Däremot måste batchsystem tömmas, laddas och uppvärmas.

Dessutom är den tid som krävs för att värma en kontinuerlig destillator faktiskt bara en liten del av den tid som krävs för att värma en batchdestiller av samma storlek. Dessutom är kontinuerliga system ofta utformade med värmeväxlare som kan återvinna värme. Denna värmeåtervinningsfunktion gör att systemet använder mycket mindre värme än det vanliga batchsystemet som vanligtvis används. Alla dessa motsvarar att man minskar driftskostnaderna.

Dessa kostnadsbesparingar kan utnyttjas ytterligare av det faktum att om startkostnaden är X, kommer den andra skiftet att minska kostnaderna för \"start-up \" av det andra skiftet med 80%. Om ett tredje skift är inställd, kommer kostnaderna för \"start-up \" att ytterligare minska en liten del av den andra skiftets \"-start \" kostnad. Låter det vettigt? Med andra ord, ju längre du kör systemet, desto lägre kostnader för att köra systemet. Det här är en viktig fråga för en bransch som verkligen bygger på stordriftsfördelar. Kort sagt kan kontinuerliga stillbilder minska driftskostnaderna med minst 30%. Detta är en avsevärd avkastning på investeringen.

180

Den rostfria stålcylindern till vänster är kondensorn


Hur fungerar det?

I grund och botten finns det två kolumner på systemet. Ölkolonn och spritkolonn. Öltornet matas från toppen. Färsk ånga matas in från botten av tornet. När den fräscha ångan är blandad med den injicerade ölen, kommer värmen att överföras till öl. Vid denna tidpunkt kommer alkoholen som finns i öl att värmas, blinkas och sedan riktas till en återkokare utrustad med en ande-kolumn. Vinet med låg alkohol som kommer in i återuppvärmningen återuppvärmas sedan och den akroalkoholens vinånga kommer in i ande-tornet för vidare rättelse, och slutligen släpps ut från den angivna uppsamlingsporten och ledde till den färdiga produktkondensorn. Den använda öl fortsätter sedan att strömma ner öltornet och släppas ut från utloppsporten längst ner på öltornet.

Allt detta händer automatiskt genom användning av en automatisk kontrollpanel med en PLC (programmerbar logisk styrenhet), som styr ett antal variabler för att upprätthålla kontinuerlig drift i ett stabilt tillstånd, samtidigt som det behövs för att skapa den önskade färdiga produkten Inställningsprodukt. Måltemperaturkontroll Vid varje steg i processen är en nyckelvariabel som krävs för optimal steady state-operation. Det är ingen tvekan om att en bra automationskontroller är avgörande. Vissa mönster kan manövreras manuellt. Men om inte designen är optimerad är destilleringsoperatören ofta busaktig än den enhandade pappershållaren och måste göra fina justeringar av destilleringens operation under drift. Manuell drift kan helt enkelt inte svara på justeringar så exakt som en APP.


Är kontinuerlig stil fortfarande lämplig för dig?

Om du vill öka produktionskapaciteten, minska driftskostnaderna och frigöra en tid för marknadsföring, då är den kontinuerliga destillatorn en utmärkt lösning att överväga när du expanderar i framtiden.

181


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867