Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » 5BBL kopparmikrobryggeri som används i barhotell |Köp ett bryggsystem

loading

Dela till:

5BBL kopparmikrobryggeri som används i barhotell |Köp ett bryggsystem

Kopparbryggerier har aldrig varit den vanliga för ölbryggindustrin, men de har alltid varit oumbärliga. Kopparbeklädnaden gör bryggeriet mer lyxigt och attraktivt, så det är väldigt populärt på vissa offentliga platser med nano bryggerier eller mikrobryggerier, som restauranger, hotell, barer, pubar, barer, etc.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-5BBL
 • DEGONG
Produktbeskrivning

5BBL Copper Micro Brewery


Varför har torr hoppning blir så populär?

Torkade humle har blivit en populär metod för att styra öl- och aromegenskaper.

Många som är nya på hantverk öl är inte säkra på vad de ska tänka på den växande populariteten hos torra humle. Det är inte bara allestädes närvarande i bryggningsprocessen, men det används också i andra stilar. Naturligtvis har detta en inverkan på de kommersiella humle som tillhandahålls av leverantören.

Torkade humle är en metod för att styra smakegenskaperna och aromen. I huvudsak innebär torra humle att \"torkas \" humle i den redan fermenterade öl, vilket undviker att koka humle (det finns många humle, så välj noggrant!). Detta säkerställer en mer kontrollerad operation av smakprofilen och aromen.

Låt oss ta en snabb titt på några grunderna.


Fördelar med torrhoppning

Den största fördelen med torra humle är den kontrollerade infusionen av hopsmaken (och arom) i öl. Torr humle involverar inte att koka humlerna i öronen, så den eteriska oljan avlägsnas inte från humlen (och blandas med öl). Det kan sägas att detta undviker den ytterligare bitterheten hos öl.

Beroende på den metod som används av bryggaren kan man rimligen tro att torra humle liknar foto retuschering - det används för att modifiera och slutligen förbättra smakens smaksegenskaper och doft efter fermentering.


Torrhopp

Det finns flera olika sätt att torka humle. Oavsett vilken metod du väljer kan du effektivt använda en rad olika torkade humle: löv, pellets etc.


 • Sekundär jäsningstankhopp

I de flesta fall läggs torr humle till den sekundära fermentationstanken inom några veckor innan ölen sippras i keg eller flaska. Efter flera veckor av humle, kommer smaken och aromen att blandas noggrant med öl, vilket kan vara att föredra för mer subtila doppningsmetoder.


 • Förpackat hopp

Alternativt kan torra humle läggas till några dagar innan öl sugs in i keg eller flaska. Med denna balanserade metod: Öl har tillräckligt med tid att \"infusera \" HOP-smaken och aromen (men exponeringstiden är begränsad till några dagar), du kan se till att den infuserade friskheten bibehålls under tappning. Denna metod är vanligtvis den föredragna metoden för bryggerier som vill maskera sin öl med en starkare hopsmak (och arom).


 • Hoppa tillbaka till processen

Inte alla torra humle måste göras i bryggeriet. Faktum är att hoppåtervinningsprocessen tillåter att torra humle utförs vid försäljningsstället. Hoppbackprocessen innefattar att fylla filterenheten med torra humle och sippla keg-öl genom den, därigenom injicera den önskade smakprofilen och aromen.


185

200l Copper Home Brewing Equipment


129

5hl kopparbryggningsutrustning


27

Koppardestillationsutrustning


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867