Tillgänglighetsstatus: | |
---|---|
Kvantitet: | |
DEGONG-5BBL
DEGONG
5BBL koppar ölbryggningsutrustning
produkt introduktion |
Det 5BBBL dubbla behållare ölbryggningssystemet används ofta i små hantverksbryggerier eller hantverksbrewingstänger. Brewery-systemet är den viktigaste delen av hela bryggerysystemet. Kopparbryggsystemet blir allt populärt med kunder som vill öppna ölhus. Den lyxiga kopparfärgen kan locka kunderna bra.
2 Container Brewery-systemet refererar vanligtvis till en mos / filtertank och en kokande / vortextank. Sackarifieringsprocessen och Wort-filtreringsprocessen är färdiga med en tank, och koka och virvlande processen är färdig med en tank, vilket sparar utrustningskostnader och golvyta. Systemet brygger vanligtvis en sats per dag. Det tar minst 14 timmar att brygga 2 satser. Om du förväntar dig att brygga 2-3 satser om dagen är du välkommen att överväga 3 satser av vingårdar.
Maska |
En högkvalitativ, justerbar dubbelrullkvarn pulveriserar korn till den nödvändiga grovheten för att bilda korn.
Kombinationsbehållare |
Faktum är att två tankar kombineras i en: i den övre enheten som kallas mash / filterbehållaren, blandas kornet och varmt vatten för att producera mosen. Ett transparent ämne som heter Wort extraheras från den. Den undre enheten kan hålla ytterligare varmt vatten (vin) som krävs för bryggning och rengöring.
Grenrör |
Under bryggningsprocessen måste Wort och varmt och kallt vatten enkelt passera genom bryggkammaren. Manifolden är en nio ventilkontrollstation som gör det möjligt för alla vätskor att transporteras på ett säkert och hygieniskt sätt. Detta eliminerar flytande spill och kontaminering som kan uppstå vid anslutning eller koppling av hylsor och klämmor eller med svängarmpaneler.
Bryggkokare |
Här kokas och blandas med humle för att lägga bitterhet och arom till blandningen. Enligt kundens preferens kan bryggkokaren värmas direkt av gas eller ånga. Det är klädt i rostfritt stål och koppar, eller med en klassisk lökformad kupol.
Plattvärmeväxlare |
Användning av kranvatten, kylvatten, etylenglykol eller en kombination av de tre, den här kompakta anordningen kan effektivt kyla urvriden före överföring till fermentorn. Det överskott av varmt vatten återlämnas också till varmvatten (vin) för nästa bryggning.
Fermentor |
Här läggs jäst till worten för att skapa den unika sammansättningen och smaken av öl. Om det behövs möjliggör vår speciella design jäsning, åldrande, karbonering och lagring i en tank. Detta sparar vinmakerns tid och minimerar utrymme. Temperaturen hos fermentationstanken styrs individuellt.
Kopparjäsningstank
Filtrera |
I detta skede avlägsnas jäst från blandningen och en klar öl är full. Plåt och ram eller horisontella diatomfilter används för att återställa varje droppe öl för att minimera och filtrera de produkter som används för förpackning.
200l koppar ölutrustning
Kontakta oss |
Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.
0 Kommentar