Tillgänglighetsstatus: | |
---|---|
Kvantitet: | |
Innan du frågar, se några frågor |
Vilken uppvärmningsmetod vill du ha? (El, ånga, direkt eld)
Vilken behållare vill du ha? (2 eller 3 behållare, huvudskillnaden är med eller utan varmvattentank) eller andra krav
Hur många fermentationstankar vill du ha? (Vanligtvis 6 fermentationstankar är standardkonfiguration)
Behöver du ljusa ölburkar?
Var ska du installera det? (Barer, Hotell, Restauranger, Hem eller Övriga Platser)
Vilka material behövs? (Rostfritt stål eller koppar)
Om du inte är säker, oroa dig inte, vi kan också göra det bästa valet för dig.
200l kopparbryggningsutrustning
Standardkonfiguration |
Huvudsystem | Huvuddelar | Specifikationer |
Fräsning | malt fräsning, 100 kg / h | med motor, bälte och remskiva |
Brewhouse System | MASH / LAUTER TANK, 500L Kettle / Whirlpool Tank, 500L varmvattentank (tillval), 500L wort pump, 1m3 / h varmvattenpump (tillval), 1m3 / h Värmeväxlare, 10m2 | Rostfritt stål 304/316 Yta borstat, svetslinje polsk slipbälte; Topp manhål Mekanisk omröring med frekvens Temperatur Sense Probe malet falsk botten 2 eller 3 fartyg
|
Fermentationssystem | fermenterare, 500L Jäst lägger tank, 10L | Rostfritt stål 304/316 fermenterare kon: 60 eller 90 grader konisk vertikal tank Dimple typ glykolkylmantel Topp säkerhetsventil; Topp manhål Med roterande cip spray bollar och arm Temperatursensor; Provventil Mekanisk tryckventil Separat utlopp för jäst och klar öl Tryckmätare |
Kylsystem | glykoltank, 500L Chiller, 5hp glykolpump, 1m3 / h | Yta borstat, termisk brunn Top Round Shape Man-Hole Door |
CIP-system | sterilisering tank, 1000l Alkali-vätska, 1000L Cip pump, 1m3 / h |
Svetssömmar borstade Elvärmeelement (ALK-tankbehov) Rostfritt stål 304
|
Kontrollsystem | kontrollera cabnient, diverse DCS eller PLC-kontroller | maktkontroll Temperaturvisning centralt Brewhouse manuell kontroll Fermentation Tank Separat kontroll med digital styrenhet |
Värmemetoder | elektrisk ånga direktbrand | Elektrisk (220/380 / 440 / Justerbar) ångkokare |
1500L koppar vin gör utrustning
Ölbryggning har följande processer |
Huvudsakligen är tre processer av sackarifiering, jäsning och mognad efter lagring.
Råmaterialkrossning:Malt och ris krossas respektive av en kross till en krossande grad lämplig för sackarifieringsoperation.
Malt mash tank
Sackarification:Blanda det krossade malt och stärkelsehjälpmaterial med varmt vatten i gelatiniseringsgrytan och sackarifieringspotten för att justera temperaturen. Sackarifieringspotten bibehålls först vid en temperatur som är lämplig för protein sönderdelning (45-52 ° C) (proteinvilja). Efter blandning av den fullständigt flytande mosen i gelatinerande potten i sackarifierande potten bibehålls den vid en temperatur som är lämplig för sackarifiering (p-stärkelse och a-stärkelse) (62-70 ° C) (sackarifiering upphör) för att producera mos. Det finns två metoder för att öka temperaturen på vete mash: utlakningsmetod och kokande metod. Proteinet, sackarifieringsstödet och temperaturhöjningsmetoden bestäms enligt arten av öl, råmaterial som används, utrustning etc. Efter filtrering av wort med en filtertank eller ett filter, koka det i en kokande kruka, lägga till humle , och justera till en lämplig wort-koncentration efter det kommer den in i den virvlande sedimenteringstanken för att separera det heta koagulumet, och den klarade Wort kommer in i kylaren att kylas till 5-8 ° C.
Jäsning:Den kylda uran matas med jäst i en fermentationstank eller en cylindrisk konbottad fermentor för jäsning, och temperaturen styrs av ett spolat rör eller jacka för kylning. Under följande jäsning styrs maximal temperatur vid 8-13 ° C. Fermentationsprocessen är uppdelad i en skumperiod, en hög skummande period och en låg skumningsperiod och fermentationen är i allmänhet 5-10 dagar. Den fermenterade ölen kallas anbuds öl, som är bitter, grov i smak, lågt i CO2 och olämpligt för att dricka.
Valfritt rostfritt stål eller kopparfermenteringstank
Post-jäsning:För att göra anbudet öl mogna, skicka den till vinlagertanken eller fortsätt att kyla den till ca 0 ℃ i den cylindriska konbottnade fermentationstanken, justera trycket i tanken och gör CO2 upplöses i öl. Lagringsperioden tar 1 till 2 månader. Under denna period, den återstående jästen, kondensatfastämnen etc. gradvis bosätter sig, är ölen klargörs gradvis, CO2 är mättad i vinet, smaken är mjukt och den är lämplig för att dricka.
Filtrering:För att göra öl klarad och transparent som en vara klarifieras och filtreras öl vid -1 ° C. Kraven på filtrering är: stor filtreringskapacitet, god kvalitet, mindre förlust av vin och koldioxid och påverkar inte vinens smak. Filtreringsmetoder innefattar diatomitfiltrering, kartongfiltrering och mikroporös membranfiltrering.
Koppardestillationsutrustning
Vi har exporterat ett stort antal order till utlandet. Och vårt företag har redan ett gott rykte på detta område. De flesta av våra kunder är från Sydamerika, Nordamerika, Europa, Australien, Asien, Irland och Afrika.
Kontakta oss |
Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.
0 Kommentar