Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » 500L utsökt koppartank/bryggkanna/ölutrustning till salu
Dela till:

500L utsökt koppartank/bryggkanna/ölutrustning till salu

Denna utrustning används för att brygga en mängd öl. Genom bryggningsutrustningen är ölen mer utsökt. Våra produkter används främst i hem, barer, hotell, restauranger och laboratorier. Om du behöver kan vi ge det.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
  • DEGONG-500L
  • DEGONG
Produktbeskrivning

500l Utsökt koppertank


Innan du frågar, se några frågor
  • Vilken uppvärmningsmetod vill du ha? (El, ånga, direkt eld)

  • Vilken behållare vill du ha? (2 eller 3 behållare, huvudskillnaden är med eller utan varmvattentank) eller andra krav

  • Hur många fermentationstankar vill du ha? (Vanligtvis 6 fermentationstankar är standardkonfiguration)

  • Behöver du ljusa ölburkar?

  • Var ska du installera det? (Barer, Hotell, Restauranger, Hem eller Övriga Platser)

  • Vilka material behövs? (Rostfritt stål eller koppar)

  • Om du inte är säker, oroa dig inte, vi kan också göra det bästa valet för dig.

118

200l kopparbryggningsutrustning


Standardkonfiguration

Huvudsystem Huvuddelar Specifikationer
Fräsning malt fräsning, 100 kg / h

med motor, bälte och remskiva

Brewhouse System

MASH / LAUTER TANK, 500L

Kettle / Whirlpool Tank, 500L

varmvattentank (tillval), 500L

wort pump, 1m3 / h

varmvattenpump (tillval), 1m3 / h

Värmeväxlare, 10m2

Rostfritt stål 304/316

Yta borstat, svetslinje polsk slipbälte; Topp manhål

Mekanisk omröring med frekvens

Temperatur Sense Probe

malet falsk botten

2 eller 3 fartyg

Fermentationssystem

fermenterare, 500L

Jäst lägger tank, 10L

Rostfritt stål 304/316

fermenterare kon: 60 eller 90 grader

konisk vertikal tank

Dimple typ glykolkylmantel

Topp säkerhetsventil; Topp manhål

Med roterande cip spray bollar och arm

Temperatursensor; Provventil

Mekanisk tryckventil

Separat utlopp för jäst och klar öl

Tryckmätare

Kylsystem

glykoltank, 500L

Chiller, 5hp

glykolpump, 1m3 / h

Yta borstat, termisk brunn

Top Round Shape Man-Hole Door

CIP-system

sterilisering tank, 1000l

Alkali-vätska, 1000L

Cip pump, 1m3 / h

Svetssömmar borstade

Elvärmeelement (ALK-tankbehov)

Rostfritt stål 304

Kontrollsystem

kontrollera cabnient, diverse

DCS eller PLC-kontroller

maktkontroll

Temperaturvisning centralt

Brewhouse manuell kontroll

Fermentation Tank Separat kontroll med digital styrenhet

Värmemetoder

elektrisk

ånga

direktbrand

Elektrisk (220/380 / 440 / Justerbar)

ångkokare

94

1500L koppar vin gör utrustning


Ölbryggning har följande processer

Huvudsakligen är tre processer av sackarifiering, jäsning och mognad efter lagring.


Råmaterialkrossning:Malt och ris krossas respektive av en kross till en krossande grad lämplig för sackarifieringsoperation.

40

Malt mash tank


Sackarification:Blanda det krossade malt och stärkelsehjälpmaterial med varmt vatten i gelatiniseringsgrytan och sackarifieringspotten för att justera temperaturen. Sackarifieringspotten bibehålls först vid en temperatur som är lämplig för protein sönderdelning (45-52 ° C) (proteinvilja). Efter blandning av den fullständigt flytande mosen i gelatinerande potten i sackarifierande potten bibehålls den vid en temperatur som är lämplig för sackarifiering (p-stärkelse och a-stärkelse) (62-70 ° C) (sackarifiering upphör) för att producera mos. Det finns två metoder för att öka temperaturen på vete mash: utlakningsmetod och kokande metod. Proteinet, sackarifieringsstödet och temperaturhöjningsmetoden bestäms enligt arten av öl, råmaterial som används, utrustning etc. Efter filtrering av wort med en filtertank eller ett filter, koka det i en kokande kruka, lägga till humle , och justera till en lämplig wort-koncentration efter det kommer den in i den virvlande sedimenteringstanken för att separera det heta koagulumet, och den klarade Wort kommer in i kylaren att kylas till 5-8 ° C.

66

Jäsning:Den kylda uran matas med jäst i en fermentationstank eller en cylindrisk konbottad fermentor för jäsning, och temperaturen styrs av ett spolat rör eller jacka för kylning. Under följande jäsning styrs maximal temperatur vid 8-13 ° C. Fermentationsprocessen är uppdelad i en skumperiod, en hög skummande period och en låg skumningsperiod och fermentationen är i allmänhet 5-10 dagar. Den fermenterade ölen kallas anbuds öl, som är bitter, grov i smak, lågt i CO2 och olämpligt för att dricka.

16

Valfritt rostfritt stål eller kopparfermenteringstank


Post-jäsning:För att göra anbudet öl mogna, skicka den till vinlagertanken eller fortsätt att kyla den till ca 0 ℃ i den cylindriska konbottnade fermentationstanken, justera trycket i tanken och gör CO2 upplöses i öl. Lagringsperioden tar 1 till 2 månader. Under denna period, den återstående jästen, kondensatfastämnen etc. gradvis bosätter sig, är ölen klargörs gradvis, CO2 är mättad i vinet, smaken är mjukt och den är lämplig för att dricka.


Filtrering:För att göra öl klarad och transparent som en vara klarifieras och filtreras öl vid -1 ° C. Kraven på filtrering är: stor filtreringskapacitet, god kvalitet, mindre förlust av vin och koldioxid och påverkar inte vinens smak. Filtreringsmetoder innefattar diatomitfiltrering, kartongfiltrering och mikroporös membranfiltrering.

27

Koppardestillationsutrustning


Vi har exporterat ett stort antal order till utlandet. Och vårt företag har redan ett gott rykte på detta område. De flesta av våra kunder är från Sydamerika, Nordamerika, Europa, Australien, Asien, Irland och Afrika.

30


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

 0 / 5

 0  

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867